75" BHT The Terrace QLED 4K Poslovni TV za vanjsku upotrebu

75" BHT The Terrace QLED 4K Poslovni TV za vanjsku upotrebu

LH75BHTELELXEN

  • Samsung QLED doživljaj, sada napolju
  • Svijetao i sjajan – 4K QLED vanjski TV
  • Zaokupite pažnju svojih kupaca

Odaberite veličinu

Samsung QLED doživljaj, sada napolju

*Stvarni izgled proizvoda se može razlikovati od prikazanog. Pogledajte našu galeriju proizvoda.

Svijetao i sjajan – 4K QLED vanjski TV

Ultrasvijetao kvalitet slike

Sa 4K QLED i mogućnošću isporuke nivoa svjetlosti do 1.500 nita, sada možete doživjeti superioran kvalitet slike i optimiziranu vidljivost za vanjsko okruženje, sa mogućnošću rada 16 sati što je savršeno da ispuni zahtjeve Vašeg poslovanja.

Svijetao i sjajan – 4K QLED vanjski TV

Anti-refleksija

The Terrace za poslovanje posjeduje impresivnu tehnologiju anti-refleksije koja uveliko smanjuje TV refleksiju i odsjaj poboljšavajući nivo kontrasta slike. Sunčani dani su sada savršeni kako bi se osiguralo da kupci jasno vide reklame i poruke za zanimljiv doživljaj sadržaja.

Svijetao i sjajan – 4K QLED vanjski TV

Prilagodljiva slika

Okruženja se mijenjaju, slike ostaju savršene. Aktivno se adaptirajte na okruženje gledanja automatskim prilagođavanjem svjetline. Doživite savršenu sliku, bez obzira na doba dana ili sadržaj kojeg Vaši kupci gledaju.

  • *Tipična osvijetljenost bazira se na internim testnim standardima i podložna je promjeni na osnovu okruženja gledanja ili specifičnih uslova.

Zaokupite pažnju svojih kupaca

QLED 4K 120Hz

Tehnologija 100% volumena boje omogućava bogat i precizan 4K QLED kvalitet boje čak i na sunčevoj svjetlosti. Ipresivna, brza stopa osvježavanja ekrana od 120Hz smanjuje zamućenost između brzih slika za ultraglatki doživljaj gledanja sportskih programa, filmova i još mnogo više.

Zaokupite pažnju svojih kupaca

Direktni 'Full Array' 16x

Precizno kontrolisano pozadinsko svjetlo inteligentno se podešava kako bi pružilo bogatije crne nijanse što omogućava kupcima da otkriju svaki oštri detalj u naglašenom kontrastu.

Zaokupite pažnju svojih kupaca

HDR 32x

Kvantni HDR 32x postavlja novi standard za nevjerovatne detalje i svjetlinu. Mapiranje dinamičkog tona HDR10+ prebacuje boje i kontrast scenu po scenu, omogućavajući Vašim kupcima da cijene čak i najmanje nijanse.

  • *100 volumen boje izmjeren u režimu gledanja filmova i DCI-P3 prostor boja, što potvrđuje VDE. *Brojčani indeks direktnog punog niza se zasniva na pozadinskom osvjetljenju, tehnologiji anti-refleksije i poboljšanja kontrasta. *Raspon kvantnog HDR zahtijeva osvijetljenost na osnovu internih testnih standarda i podložan je promjeni na osnovu okruženja gledanja ili specifičnih uslova.

TV uređaj koji je napravljen da živi na otvorenom

Izdržljivost otporna na vremenske uslove (Ocijenjen ocjenom IP55)

The Terrace za poslovanje je Vaše cjelogodišnje poslovno rješenje za zabavu na otvorenom. Bilo da je kišovito ili sunčano, njegova ocjena IP55 otpornosti na vremenske uslove ga štiti od vanjskih elemenata uključujući vlagu, prašinu i toplotu. Zahvaljujući The Terrace za poslovanje, vremenski uslovi više nisu briga.

*Zaštita od vode i prašine zasnovana na IP55 (Međunarodna ocjena zaštite) standardu i uglađen rad na temperaturama u rasponu od -31 do 50℃. *Kada je temperatura u opsegu -20℃ do -31℃ obavezno čuvajte TV uređaj u unutrašnjim prostorijama sa kompletnom ambalažom ili primijenite napajanje i aktivirajte Vanjski režim rada. *IP55 (Zaštita od prodora): Stepen zaštite osiguran kućištima (IEC 60529).

Upravljajte sadržajem pomoću svog ličnog uređaja

Samsung Business TV aplikacija, dostupna za Android i iOS uređaje, pruža dodatnu praktičnost omogućavajući da upravljate sadržajem na daljinu na povezanom The Terrace uređaju za poslovanje.

*Ovdje prikazane simulirane slike Samsung Business TV aplikacije mogu se razlikovati od stvarnog korisničkog doživljaja zbog ažuriranja aplikacije.

Jednostavno podešavanje u nekoliko minuta

Najjednostavnije moguće podešavanje. The Terrace za poslovanje dolazi sa unaprijed učitanim vodičem korak po korak koji započinje automatski kada prvi put uključite uređaj. Kada preuzmete Samsung Business TV aplikaciju Vaši uređaji se automatski povezuju na TV i možete ih koristiti odmah.

*Ovdje prikazane simulirane slike Samsung Business TV aplikacije mogu se razlikovati od stvarnog korisničkog doživljaja zbog ažuriranja aplikacije.

Niste stručnjak za sadržaj? Nema problema

Unaprijed učitani šabloni

Podržava više od 100 unaprijed učitanih šablona, uključujući prikaz u obliku slova L, pokretnu grafiku ugrađenu u sadržaj, sezonske rasprodaje i druge unaprijed dizajnirane promocije za stvaranje sadržaja po principu „uradi sam”.

Niste stručnjak za sadržaj? Nema problema

Jednostavno upravljanje sadržajem

Nevjerovatno jednostavan interfejs omogućava uređivanje, pregled, finalizaciju i prikazivanje sadržaja — čak na nekoliko ekrana — u samo nekoliko brzih dodira aplikacije.

  • *Ovdje prikazane simulirane slike Samsung Business TV aplikacije mogu se razlikovati od stvarnog korisničkog doživljaja zbog ažuriranja aplikacije.

Fokusirajte se na posao, ne na TV

Sigurnosno zaključavanje

Potrošite manje vremena na rješavanje tehničkih smetnji. PIN-kod štiti postavke ekrana čime se izbjegavaju potencijalni prekidi prikazivanja sadržaja.

Fokusirajte se na posao, ne na TV

Automatski tajmer za uključivanje/isključivanje

Automatski tajmer za uključivanje/isključivanje omogućava automatski rad TV uređaja za vrijeme radnih sati.

Jedan kabal, povezivanje bez nereda

Više nema potrebe da kupujete zasebni HDBase-T prijemnik kako bi povezali vanjske uređaje na The Terrace za poslovanje - jedan je već ugrađen. Jednostavno uključite kabal i spremni ste za pokret. Njegov ugrađeni Media Bay omogućava dodatnu podršku za medijske stikove i zaštitu od snijega, kiše i prašine.

*Kompatibilni uređaji moraju stati unutar dostupnog prostora za instalaciju na ugrađenom Media Bay (14 x 2,5 x 20 cm).

Poboljšan zvuk optimiziran za upotrebu na otvorenom

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO