Zabava

Lava protiče kroz New York
na kvalifikacijskom takmičenju Fortnite

Pogledajte najbolje trenutke s Ninjom i članovima grupe iKON na Fortnite Galaxy događaju.

Ukratko nakon predstavljanja Galaxy S10 uređaja, ludih iKONIK kostima i Scenario emotea, Samsung je održao sesiju igranja Fortnitea u New Yorku na kojoj smo predstavili nikada ranije viđen otok (u sklopu Fortnite Creative-a). Stotine igrača posjetile su događaj radi jedinstvene prilike da testiraju svoju mobilnu igru Fortnite uz najpopularnijeg igrača na Twitchu Tylera „Ninju” Blevinsa i K-pop grupu iKON. Slijede neki od naših omiljenih trenutaka s ekskluzivnog događaja za igrače.

Fanovi su prenoćili ispred centra Samsung 837 da bi vidjeli Ninju, članove grupe iKON i ekskluzivni pogled na Kreativni otok, smješten u post apokaliptični New York.

Otkrivanje strogo čuvane tajne, Kreativnog otoka

Samsung je predstavio vlastiti Fortnite Kreativni otok koji je dizajnirao sve popularniji dizajner mapa BluDrive ekskluzivno za taj događaj. Sada dostupan javnosti, post apokaliptični otok prožet je uzbudljivim karakteristikama. BluDrive je uključio poznate znamenitosti New Yorka poput Central Parka i pojačao haos rijekama lave, srušenim mostovima i jezivo napuštenim postajama podzemne željeznice. Otok sadrži čak i zgradu centra Samsung 837, čime se BluDrive naročito ponosi.

Odmak od uobičajenog Battle Royale formata

Nakon kvalifikacijskog kruga u standardnom Battle Royale formatu, 12 finalista raspoređeno je u grupe po četiri igrača. Igrači su se za završni krug borili igrajući mobilnu verziju igre u formatu napad – obrana. Timovi su igrali na Galaxy S10+ uređaju ukupno tri kruga, a svaka je grupa odigrala jedan krug obrane na dva uređaja s Ninjom, a zatim dva kruga napada s članom kruge iKON.

„Ninja je jedan od najboljih igrača na svijetu, ali mislim da sam u prednosti jer igram samo na mobilnom uređaju, četiri sata na dan.”

– Aidan Fay, 13, pobjednik u kvalifikacijskom krugu

Jedan od najmlađih igrača u završnom krugu, 13-godišnji Aidan Fay mora se boriti sa svojim timom protiv Ninje, ali nije se bojao igrati protiv superzvijezde. „Ninja je jedan od najboljih igrača na svijetu, ali mislim da sam u prednosti jer igram samo na mobilnom uređaju, četiri sata na dan.”

Sjajna kombinacija igranja i K-Popa

Uzbuđenje i vriskovi iz publike bili su zaglušujući kad se iKON popeo na pozornicu na razgovor; bilo je toliko glasno da je moderator jedva postavljao pitanja. Na pitanje sviđa li im se kostim nadahnut grupom iKON i novi Scenario emote (temeljen na njihovom hitu „Love Scenario”), Chanwoo je rekao: „Sviđa mi se kako su oživjeli ples i uzbuđeni smo kako je to sve ispalo.” Ninja je podijelio svoje mišljenje o budućnosti igara: „Sviđa mi se kako su igre postale dostupnije. Ne treba ti konzola… svatko može besplatno igrati Fortnite.”

„Sviđa mi se kako su oživjeli ples i uzbuđeni smo kako je to sve ispalo.”

– Chanwoo, član grupe iKON

Trenutak u kojem iKON nastupa pred vrištećim fanovima

Nakon razgovora brzo je napravljeno mjesto za pozornici na kojoj su sretnici mogli vidjeti dio prve turneje grupe iKON u Sjedinjenim Državama. Svih sedam članova popelo se na pozornicu radi izvedbe koja je obično rezervirana za rasprodane arene. Izveli su nekoliko pjesama, uključujući najveći hit „Love Scenario” dok su oduševljeni obožavatelji otpjevali s njima sve, od prve do zadnje riječi.

Film prikazuje pobjednika plesnog natjecanja kako pokazuje svoju verziju Fortnite iKONIK emotea Film prikazuje pobjednika plesnog natjecanja kako pokazuje svoju verziju Fortnite iKONIK emotea

Fanovi su plesali kao da im je zaista stalo

Tokom cijelog događaja, igrači i publika su imali priliku stvoriti svoje vlasite IRL emoji-e pokazujući svoje plesne sposobnosti. Ninja i Chanwoo iz grupe iKON pregledao je stotine pokušaja, a odabrao je i svoje favorite. Tenzin Jhangchub, pobjednički plesač, dobio je priliku da upozna Ninju i članove grupe iKON, a osvojio je i potpuno novi Galaxy S10+.

Vrijeme je za novi nivo

Ne dopustite da Vam slabi CPU uzrokuje gubitak slike u vašoj igri. Galaxy S10+ jedan je od najmoćnijih Samsung telefona za igre uz izuzetno brz procesor 855 Snapdragon, interaktivni ekran Quad HD 2K i inteligentnu bateriju koja traje cijeli dan* koja automatski optimizira napajanje na osnovu Vašeg načina igre.

Pročitajte ove priče