Samsung definira povezani život na sajmu IFA 2019

6. – 11. Septembar 2019. godine u areni City Cube, Berlin

Svrhovita inovacija. Otkrijte kako Samsung primjenjuje napredak u AI tehnologiji i 5G mreži za besprijekorniji doživljaj povezanog života.

Vanjski dio zgrade u kojoj se održava izložba s logotipom tvrtke Samsung u gornjem lijevom kutu i natpisom IFA na fasadi Vanjski dio zgrade u kojoj se održava izložba s logotipom tvrtke Samsung u gornjem lijevom kutu i natpisom IFA na fasadi

Šta je povezani život?

Otkrijte kako povezani život može poboljšati Vaš životni stil i fokusirajte se na važne stvari u životu.

* Ako na lokalnoj web stranici ne postoji ova stranica, posjetitelji će biti preusmjereni na US stranicu koja je na engleskom jeziku.
Igrajte videoigru na televizoru kod kuće, a osvjetljenje i zvuk postavite pomoću značajke Bixby Igrajte videoigru na televizoru kod kuće, a osvjetljenje i zvuk postavite pomoću značajke Bixby

Zone za doživljaj povezanog života

Doživite pravi smisao povezanog života tako što ćete posjetiti različite lokacije koje su osmišljene da bi pokazale Vaš svakodnevni život.

Istaknuti proizvodi

Pogledajte najnovije Samsung proizvode.

Snimke s IFA 2019 sajma

Više o sajmu IFA 2019 na platformi Samsung Newsroom

Više o sajmu IFA 2019 na platformi Samsung Newsroom

* Ako na lokalnoj web stranici ne postoji ova stranica, posjetitelji će biti preusmjereni na globalnu stranicu koja je na engleskom jeziku.

Ikone Samsung proizvoda u skladu s temom „Povezani život” na sajmu IFA 2019. Ikone Samsung proizvoda u skladu s temom „Povezani život” na sajmu IFA 2019.

Pogledajte i ove priče