Savjeti

Umjetnici stvaraju
zanimljive pozadine
za Vaš telefon

Saznajte kako je jedna genijalna ideja potaknula trend prilagođenih pozadina.

Na koji će se način Vaš telefon najbrže istaknuti među drugima? Jedinstvenom i zanimljivom pozadinom. Čitajte dalje da biste doznali više o ovoj kreativnoj kampanji za pozadine i saznajte kako možete nabaviti jednu za svoj telefon.

Autor slike
Matt B

Priča iza dizajna

Kreativnost dolazi u različitim oblicima. Za začetnika kampanje Matta B došla je u obliku umjetničkih pozadina za Galaxy S10. Matt je dobio inspiraciju čim je vidio Infinity-O ekran: „Ležao sam u krevetu, čitao tehnološke novosti i primijetio da su ugrađene pozadine na S10 uređajima skrivale prednju kameru tamnim gradijentom u tom uglu. Zapitao sam se: šta kad bih je iskoristio u sklopu dizajna umjesto da je skrivam? Tako je sve krenulo.”

S Pen olovka
Za preciznu kreativnu kontrolu prilikom dizajniranja pozadine podesite postavke S Pen olovke kao što su boja i stil.

Mattov kreativni proces

Od zapanjujućih pomrčina Sunca do slatkih malih robota, Mattove zanimljive pozadine očito su dobro promišljene. Pa od čega se tačno sastoji njegov kreativni proces? „Skupljam inspiraciju iz fotografija i slika za stvaranje kolaža. Zatim radim grube skice na papiru”, kaže Matt. „Zatim sastavljam projekt i čim završim prvi nacrt, testiram ga na ekranu da bih se uvjerio da se ne preklapa s elementima interfejsa.”

Pokretanje trenda

Mattova genijalna ideja svidjela se svim ljubiteljima pozadina. Da bismo proslavili taj pokret i dizajn otvora za kameru, surađujemo s umjetnicima i dizajnerima diljem svijeta na stvaranju umjetničkih pozadina. Od optimističnih i šarenih djela koje stvara @ketnipz do pejzaža koji su izvan ovog svijeta koje stvara @furrylittlepeach, jasno se vide pedantni detalji u djelima svih umjetnika. Svaki pridonosi nečim drukčijim i time stvaraju kolekciju privlačnih pozadina koje svi mogu preuzeti.

Autor slike
Harry Hambley
Autor slike
Sha'an d'Anthes

Traženje kreativne inspiracije

Svaki umjetnik lako se preda kreativnoj kolotečini. Kako se onda ovi dizajneri bude iz sna? Jednostavan savjet Marca Oggiana glasi: „Slijedi ono što želiš raditi i radi to. Budi zadovoljan onime što stvoriš, a ako nisi, pokušavaj iznova sve dok ne budeš zadovoljan.” Zabavni prijedlog kolege umjetnika Joeal Mulge za stvaranje ideja? Jednostavno „pusti mašti da trči divlje poput labradora u polju punom cvijeća.”

Prilagođena pozadina s astronautom za Infinity-O ekranu. U dizajnu je astronautova kaciga iskorištena za smještaj oko otvora za kameru. Prilagođena pozadina s astronautom za Infinity-O ekranu. U dizajnu je astronautova kaciga iskorištena za smještaj oko otvora za kameru.

Neka se Vaša pozadina istakne

Dizajnirajte vlastitu pozadinu za
Infinity-O ekran na svom Galaxy uređaju.

Zgrabite opremu i spremni ste

S Infinity-O ekranima i jedinstvenim izrezima za kameru, Vaše nove prilagođene pozadine izgledat će sjajno na ovim telefonima.

Pročitajte ove priče