Photography

Videozapis profesionalne kvalitete
koji staje u Vaš džep

Prođite iza kamere, preuzmite inicijativu i stvorite filmsko remek-djelo s našim najnaprednijim Galaxy uređajem do sada.

Samsung Galaxy S21 5G podešen na stativ i usmjeren ka pustinjskom pejzažu u sumrak. Još dvije tradicionalnije kamere smještene na svakoj strani stativa. Samsung Galaxy S21 5G podešen na stativ i usmjeren ka pustinjskom pejzažu u sumrak. Još dvije tradicionalnije kamere smještene na svakoj strani stativa.

Novi Galaxy S21 se nadovezuje na našu vrhunsku tehnologiju kamere kako bi stvorili najmoćniju videokameru koju smo ikada ugradili u pametni telefon. Obavijen zapanjujućim novim konturisanim dizajnom, Galaxy S21 može osloboditi skrivenog filmskog vizionara u svakom od Vas, bilo da snimate kratak film ili svoj prvi TikTok plesni izazov. Nastavite da čitate i otkrijte izobilje filmskih alata na dohvat ruke.

4

Kvalitet videozapisa koji je vrijedan filma

Uz stvarni 8K videozapis, Galaxy S21 Serija kombinira mogućnosti nekih od najnaprednijih videokamera na tržištu sa praktičnošću džepnog izdanja što pruži jasniji, oštriji i uglađeniji filmski snimak—čak i u uslovima slabog svjetla. Plus, 8K Video Snap omogućava da izvučete album oštrih fotografija visoke rezolucije od 33MP direktno iz svog snimka, pa tako možete napraviti zapanjujuće nepokretne slike svega, od puzanja bebe do šetnje psa.

Mladić u bijeloj dukserici i sa crvenim kačketom pokazuje na svoj Galaxy S21 dok pravi selfi fotografiju u pustinji. Mladić u bijeloj dukserici i sa crvenim kačketom pokazuje na svoj Galaxy S21 dok pravi selfi fotografiju u pustinji.

Sada ste Vi režiser

Unaprijedite svoj snimak od kućnog videozapisa do blockbustera uz nebrojeno mnogo postavki, pogleda i karakteristika zahvaljujući karakteristici Director's View. Odaberite između minijaturnih prikaza uživo za snimke u krupnom planu, srednjem planu, i širokom planu, i kontrolišite svaki ugao do mile volje. Imate nivo kontrole koji do sada nije viđen kod pametnog telefona.

4

Ostanite u akciji

Svilenkasti i uglađeni kadrovi u pokretu koji prate energiju i akciju scene a da pritom ne gubite ritam zahtijevaju mnoštvo teške i skupe opreme—osim ako ne posjedujete Galaxy S21 napredne postavke brzine kadrova i Super Steady AI tehnologiju. Sada možete snimati videozapise vožnje skejtborda u Super Steady režimu sa 60FPS ili prvu vožnju bicikla Vašeg djeteta—Galaxy S21 će kompenzirati svaki nalet na ispupčenja i truckanje, zaglađivanjem snimka koji će izgledati kao da je snimljen profesionalnom opremom.*

Nekoliko kadrova muškarca koji s osmjehom gleda u kameru i stoji ispred zida od cigle a pokazuje na stubište od cigle iza sebe. Snimljeno #SaGalaxy S21 serijom. Nekoliko kadrova muškarca koji s osmjehom gleda u kameru i stoji ispred zida od cigle a pokazuje na stubište od cigle iza sebe. Snimljeno #SaGalaxy S21 serijom.

Nikada ne propustite nijedan trenutak

Istinski videozapisi koji se pamte ne nastaju jer je neko proveo 20 minuta podešavajući postavke i uglove - oni se dešavaju jer su svi bili prisutni u tom trenutku. Uz opciju Single Take možete se fokusirati na to da zabilježite trenutak dok ga proživljavate a na uglovima poradite kasnije. **Samo usmjerite, kliknite i snimajte do 15 sekundi i automatski dobijte mnoštvo stilova, uglova i formata.

*Super Steady je opcija dostupna samo za snimanje u FHD rezoluciji.

**Single Take AI bilježi slike i videozapise do 15 sekundi. Format i količina rezultata Single Take režima snimanja mogu se razlikovati ovisno o izvornom snimanju. Rezultati se također mogu razlikovati za snimke stražnje i prednje kamere.

Svjetla, kamera, akcija

Probudite režisera u sebi sa potpuno novim Galaxy S21. Nabavite svoj odmah.

Pročitajte ove priče