Blagostanje

5 fitnes savjeta za koje
Hannah Bronfman
daje svoju riječ

Korisni savjeti DJ-ice koja je postala fitnes poduzetnica.

Nije dovoljno reći da je Hannah Bronfman #fitspo. Kao wellness entuzijastica i voditeljica HBFIT-a, online zajednice za sva pitanja o zdravlju i ljepoti, ona očito zna puno o održavanju kondicije (i kako izgledati izvrsno dok se to radi). Evo njezinih savjeta za stvaranje svakodnevnih navika koje će održati vašu rutinu treninga.

Planirajte svoje treninge
Koristite aplikaciju kalendara na uređaju Galaxy Note10 za zakazivanje sesija u teretani i pridržavanja rasporeda.
1

Držite se rutine uz podršku tehnologije

Hannah smatra da tehnologija može znatno utjecati na pomicanje vlastitih granica. Ona pojednostavljuje davanje prednosti fitnessu i čini vježbanje rutinom. „Opsjednuta sam spojem tehnologije i wellnessa”, kaže. „Sve treninge rezerviram putem aplikacija na mom telefonu i zakazujem ih u kalendar telefona. Ne bih vježbala ni približno ovoliko koliko vježbam da unaprijed ne zakažem treninge.”

2

Upravljajte svakodnevnim napretkom

Korištenje tehnologije za održavanje kondicije svakodnevna je navika za osnivačicu HBFIT-a. Od savjeta o prehrani do ideja za vježbanje i podsjetnika, Hannah drži sve u svom Galaxy Note10. Osim toga, „funkcija brojača vremena je korisna, posebno ako radite bilo koji kružni trening”, kaže Hannah. Iako je praćenje ključno, ako stvarno želite poboljšati svoje zdravlje, važno je kretati se svaki dan.

SAVJET
Za vježbanje slobodnih ruku spojite Galaxy Watch na Galaxy Buds.
3

Unaprijedite svoje treninge stvarnim podacima

Kad je riječ o pronalaženju motivacije za vježbanje podaci igraju ključnu ulogu. „Vrlo je motivirajuće znati stvarne podatke o tome koliko naporno radim u datom trenutku i to mi zaista pomaže da dodatno ustrajem”, kaže Hannah. Nosivi uređaj kao što je Galaxy Watch Active2 pomaže Hanni da unaprijedi svoje treninge pružajući joj podatke o koracima, sagorjelim kalorijama, otkucajima srca i još mnogo toga.

4

Prilagodite svoje putovanje uz welness tehnologiju

Od razumijevanja makronaredbi do praćenja sna, postoji široki izbor aplikacija i usluga posebno dizajniranih da vas podsjete na vaše ciljeve i potiču vas da ih ispunite. Premda Hannah nije veliki fan brojanja kalorija („Smatram da jednostavno nije zabavno stalno razmišljati o svemu što jedete”), preporučuje pronalaženje aplikacija ili web stranica koje pružaju prilagođene planove prehrane i vježbanja prilagođene vašim potrebama.

5

Isprobajte kratke vježbe kako biste se približili treninzima

Mini treninzi savršeni su kad ste zauzeti i niste u mogućnosti odvojiti sat vremena za teretanu. Hannah smatra da jednostavni trikovi kao što su podizanje na prste uz šporet dok se priprema večera ili stojeći sklekovi nakon stavljanja hrane u rernu dobro djeluju. „To ne mijenja način na koji vježbam, ali mijenja način na koji se krećem tijekom dana”, kaže ona.

Hannine fitnes osnove

Ovdje je sve što trebate da biste najbolje iskoristili svoju rutinu vježbanja.

Snimka Hanne Bronfman od naprijed kako gleda u kameru u opremi za vježbanje Snimka Hanne Bronfman od naprijed kako gleda u kameru u opremi za vježbanje

PREDSTAVLJAMO

Hannah Bronfman

DJ-ica i osnivačica stranice za zdravlje, ljepotu i fitness, HBFIT.

Pročitajte ove priče