Upoznajte Galaxy Note20 i Note20 Ultra prije početka prodaje!

Isprobajte Galaxy Note20 i Note20 Ultra na nekoj od brojnih lokacija

Stiže nova generacija u inovaciji mobilne tehnologije

Samsung Galaxy Note20

Sada se Vaša Samsung Notes aplikacija sinhronizira sa OneNote na Vašem PC računaru i Outlook nalogu. Ovo nevjerovatno pametno iskustvo Vam omogućava da uradite mnogo više. Ono što pribilježite u Samsung Notes automatski prelazi i na OneNote na Vašem PC računaru.

Galaxy Note20 i S Pen

Videozapis u rezoluciji 8K Vam daje oštre snimke s nevjerovatnim detaljima, a kontrole na profesionalnom nivou Vam daju kreativnu snagu u stvarnom vremenu tako da možete uređivati unutar kamere. Snimajte super glatku akciju u 120 sličica u sekundi ili izolirajte glasove Bluetooth mikrofonom. Zatim dodajte završne detalje uređivanjem videozapisa direktno na telefonu.

Galaxy Note20 8k Kamera

Uz ekran od 120Hz skrolovanje je svilenkasto glatko a dodirne interakcije nevjerovatno prijatne. Zbog toga se pisanje S Pen olovkom čini kao pisanje pravom olovkom. On čak i inteligentno otkriva šta radite i automatski prebacuje brzinu osvježavanja, štedeći bateriju i dajući Vam više vremena za zabavu.

Galaxy Note20 i S Pen

Galaxy Note20 i Note20 Ultra su opremljeni inteligentnim baterijama od 4300mAh (tipično) i 4500mAh (tipično) koje učinkovito troše svoju snagu, tako da traju kroz Vaš cjelodnevni radni dan i Vašu zabavu do kasno u noć. Sada u rukama imate tehnologiju svjetske klase napravljenu da traje.

Galaxy Note20 šta je u kutiji
galaxy note20

Saznajte među prvima sve detalje te pitajte naše promotore i trenere sve što Vas zanima o uređajima Galaxy Note20 i Note20 Ultra.

Image

Klikom na mapu imate priliku vidjeti lokacije svih prodajnih mjesta na kojima se može isprobati Galaxy Note20 i Note20 Ultra. Vidimo se!

Galaxy Note20 Ultra

samsung galaxy note20