75" LS03B The Frame 4K Smart TV (2022)

75" LS03B The Frame 4K Smart TV (2022)

QE75LS03BAUXXH

 • Matirani ekran
 • Moderan Frame dizajn
 • Umjetnički režim

Odaberite boju

Boja :

Odaberite veličinu

 • Matirani ekran
  Matirani ekran
 • Moderan Frame dizajn
  Moderan Frame dizajn
 • Umjetnički režim
  Umjetnički režim

The Frame Napravite svoj vlastiti TV uređaj

4 najvažnije karakteristike

Mat ekran

Mat ekran

Uživajte u onome što se događa, a ne u odrazima

Moderan dizajn okvira

Moderan dizajn okvira

Dizajniran da izgleda kao tanak okvir za slike

Prilagodljivi okvir

Prilagodljivi okvir

Uskladite svoj prostor s prilagodljivim okvirima

Umjetnički način rada

Umjetnički način rada

Kad je okvir isključen, prikazuju se umjetnine

Uživajte u onome što se događa, s manje odsjaja

Matirani ekran

Možete uživati u jasnom sadržaju na ekranu i osjetiti teksture umjetnosti onako kako je zamišljeno. Uživajte u umjetnosti kao umjetnosti, televizoru kao televizoru.

*Provjereno kao bez odsjaja od strane UL na temelju metoda provjere koje koristi UL. Za više informacija o korištenim metodama provjere posjetite: https://verify.ul.com/verifications/732

Dizajniran da izgleda kao tanak okvir za sliku

Moderan Frame dizajn

Elegantan i moderan dizajn se besprijekorno stapa sa Vašim interijerom kako bi oplemenio Vaš dom.

Uskladite svoj prostor sa podesivim okvirima

Prilagodljiv Frame okvir

The Frame pruža raznolike prilagodljive magnetske okvire pa možete jednostavno odabrati ili čak promijeniti svoju omiljenu boju kako bi najbolje odgovarala Vašem prostoru.

*Prilagodljivi Frame se prodaje odvojeno.

Kada je The Frame isključen, prikazuje se umjetnost

Umjetnički režim

Pretvorite The Frame u umjetničko djelo kada ne gledate televiziju. Uživat ćete u gledanju predivnih umjetnina na The Frame uređaju.

Umjetnost

Svjetski poznate galerije u Vašoj dnevnoj sobi

Art Store

Izaberite između više od 1600 umjetničkih djela iz svjetski priznatih institucija u Art Store. Art Store pruža neograničen pristup, od omiljenih klasika preko modernih čuda do zadivljujuće fotografije.

*Obavezna pretplata na Art Store za pristup kompletnom izboru. Naknade se primjenjuju na uslugu pretplate. *Umjetnička djela u Art Store su podložna promjenama bez prethodne najave. *Art Store zahtijeva pretplatu za pristup kompletnom izboru.

Uokvirite svoje najvoljenije momente

Moje slike

S lakoćom možete postaviti i izlagati svoje fotografije ili novi porodični portret. Jednostavno učitajte svoje fotografije na The Frame pomoću telefona ili USB fleš diska.

*Zahtijeva preuzimanje i instalaciju SmartThings aplikacije da učitate lične fotografije na The Frame pomoću mobilnog uređaja.

Vaš umjetnost, na Vaš način

Mat platno

Dodajte mat platno iza svoje fotografije ili umjetničkog djela kako bi izgledalo realističnije. Izaberite između 5 mat pozadina i 16 boja da pronađete onu koja savršeno odgovara.

Osjeća Vašu prisutnost

Senzor pokreta

Kada osjeti da ste ušli u prostoriju, The Frame se automatski uključuje da prikaže Vaša umjetnička djela. Kada Vi napustite prostoriju on se odmah gasi kako bi uštedio energiju.

*Senzor pokreta se aktivira kada ga pokrenete u postavkama. *Dostupnost senzora pokreta može varirati ovisno o državi.

Prilagodljiva osvijetljenost za Vašu umjetnost

Senzor osvijetljenosti

Senzor osvijetljenosti detektuje ambijentalno svjetlo i automatski prilagođava osvijetljenost i ton boje na ekranu kako bi zadržao izvorni izgled umjetničkog djela bez obzira kakva je osvijetljenost u Vašoj prostoriji.

Dizajn

U ravnini sa zidom

Tanki zidni nosač

Tanki zidni nosač će čvrsto držati Vaš TV na zidu pa će on izgledati dobro iz svakog ugla. I još nešto, samo jedan tanki kabal omogućava da prostor oko Vašeg televizora bude predivno čist.

*Udaljenost između zida i televizora može varirati ovisno o vrsti zida i načinu montiranja. *Za instalaciju je potrebna One Connect kutija. *Tanki zidni nosač, One Invisible Connection kabal (5 m) i One Connect kutija dolaze kupovinom The Frame uređaja. *One Connect kabal (15 m) se prodaje zasebno.

Visina koja odgovara Vašem prostoru

Postolje podesivo po visini

Podesite The Frame na željenu visinu - podignite ga da napravite mjesta za Soundbar zvučnik i ostale zvučne uređaje.

*Soundbar zvučnik se prodaje odvojeno. Slike se mogu razlikovati ovisno o modelu Soundbar zvučnika. *The Frame model sa veličinom ekrana od 32 inča ne podržava postolje podesivo po visini. *Raspon podešavanja visine je 25 mm. Detaljne dimenzije možete pronaći u specifikacijama. (Postavke visine sa Postoljem, postavke visine bez Postolja.)

Prilagodba

Istražite mogućnosti rotiranja ekrana

Zidni nosač sa automatskim rotiranjem

Rotirajte svoj televizor - horizontalno ili vertikalno - uz zidni nosač sa automatskim rotiranjem za gledanje omiljenog sadržaja onako kako Vi to volite.

*Provjera postojanja izbočina na zidu: Izbočine ili neravne površine će ometati rotiranje. *Kablovi u zidu nisu podržani: kablovi unutar zidova će stvarati otpor i ometati pravilno rotiranje. *Ne smije se priključivati nikakva dodatna oprema osim The Frame okvira. (npr. Web kamere i slično) *Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. *Zidni nosač sa automatskim rotiranjem se prodaje odvojeno. *Zidni nosač sa automatskim rotiranjem je dostupan samo za ekrane veličine 43~65 inča.

Horizontalno ili vertikalno? Izbor je Vaš

Stalak sa automatskim rotiranjem

Stalak sa automatskim rotiranjem omogućava da sami birate rotiranjem ekrana horizontalno ili vertikalno. Tako da možete uživati u sadržaju koji volite.

*Ne smije se priključivati nikakva dodatna oprema osim The Frame okvira. (npr. Web kamere i slično) *Stalak sa automatskim rotiranjem je dostupan samo za ekrane veličine 43~65 inča. *Stalak sa automatskim rotiranjem se može instalirati samo na određenim kompatibilnim modelima. Spisak kompatibilnosti možete pronaći u specifikacijama. *Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija.

Pokažite svoj televizor bilo gdje

Studio postolje

Odmaknite The Frame uređaj od zida i postavite televizor bilo gdje u svom domu pomoću slikarskog postolja koji Vaš TV podiže u umjetničko djelo.

*Studio postolje se prodaje odvojeno. *Studio postolje je dostupno sa The Frame uređajem veličine ekrana 50~65 inča.

Slika

Milijardu nijansi boje

100% volumena boja sa Kvantnim tačkama

Tehnologija Kvantne tačke prokazuje svaku predivnu nijansu boje u 100% volumena boje koja ostaje izvorna na bilo kojem nivou osvjetljenja.

*100% volumen boje izmjeren prema DCI P3 standardu koje certificira VDE.

Inteligencija iza veličanstvene slike i zvuka

Kvantni procesor 4K

Kvantni procesor 4K pokreće svestrane performanse, inteligentno optimizira sliku, zvuk i još mnogo funkcija kako bi pružio užitak gledanja koji zaista oduzima dah.

*Doživljaj gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i formata. Moguće je da se upscaling tehnologija neće primjenjivati na PC povezivanje i Režim igranja igrica.

Slika optimizirana za Vaše oči

EyeComfort režim rada

The Frame Eye Comfort režim automatski prilagođava osvjetljenje i boju Vašeg ekrana nakon lokalnog vremena zalaska i izlaska sunca kako bi Vam zaštitio oči.

Smart

Jednostavno otkrivanje sadržaja

Smart Hub

Novi Samsung Smart Hub stavlja otkrivanje i biranje sadržaja na prvo mjesto pa ćete tako trošiti manje vremena na pretraživanje a više na gledanje sadržaja.

*Usluge sadržaja i preporuke mogu varirati ovisno o regiji. *Pristanak na Smart Hub uslove i Politiku privatnosti je obavezan prije upotrebe. Pristanak na Smart Hub uslove i Politiku privatnosti je potreban prije upotrebe.

Preslikajte svoj mobilni uređaj

Preslikavanje mobilnog telefona

Preslikajte sadržaj za veći i bolji doživljaj sa svojih mobilnih uređaja pomoću SmartThings ili uparite sa svojim Apple uređajima da projektujete pomoću AirPlay.

*Ova usluga radi samo kada su TV uređaj i mobilni telefon uključeni. *Zahtijeva preuzimanje i instaliranje SmartThings aplikacije. *Apple i AirPlay su zaštitni znaci Apple Inc., koja je registrovana u SAD i drugim zemljama. AirPlay zahtijeva iOS 12.3 ili kasniji, ili macOS 10.14.5 ili kasniji. *Apple AirPlay možda neće biti podržan zavisno od modela ili geografskog područja.

Nekoliko ekrana na Vašem velikom ekranu

Multi View funkcija

Gledajte ono što je na Vašem TV uređaju i mobilnom telefonu na istom ekranu u isto vrijeme. Jednostavno dodajte sadržaje da ih možete gledati istovremeno i napravite svoju kombinaciju ekrana.

*Podržava pametne telefone sa Android OS i iOS.

Zvuk

Zvuk koji se kreće uz akciju

Object Tracking Sound (Dolby Atmos®)

Doživite nijansu u svakoj sceni sa zvukom koji prati svaki pokret. S namjenskim zvučnicima koji usmjeravaju zvuk ka gore, tako možete doživjeti živopisan i realističan 3D zvuk koji Vas privlači bliže.

*Vrhunski zvuk je dostupan samo za The Frame 85/75/65/55 inča. *The Frame 50/43/32 inča: OTS Lite

TV uređaj i soundbar zvučnik u savršenom skladu

Q-Simfonija

Okružite se zvukom koji je orkestriran u savršenom skladu. Zvučnici na Vašem Soundbar zvučniku i TV uređaju su sinhronizovani kako bi istovremeno radili i pružili bolji efekat surround zvuka bez isključivanja zvučnika TV-a.

* Emitovanje gornjeg zvuka dostupno samo za The Frame 85/75/65/55". * The Frame 50/43/32" : Q-Symphony Lite * Soundbar se prodaje zasebno. Slike se mogu razlikovati u zavisnosti od modela Soundbar-a. * Q-Symphony je dostupan samo sa kompatibilnim soundbarom. Provjerite kompatibilnost s Q-Symphony na specifikacijama soundbar proizvoda.

Zvuci "Wow" zajedno

Specifikacije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • e-Manual
  ENGLESKI
 • Remote control
  ENGLESKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, Korzikanski, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, ALBANSKI, MAKEDONSKI, SLOVENSKI, Letonski, Litvanski, Estonski
 • Quick Guide
  ENGLESKI
 • User Manual
  ENGLESKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, Korzikanski, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, ALBANSKI, MAKEDONSKI, SLOVENSKI, Letonski, Litvanski, Estonski
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.