25W Eksterna baterija 20,000mAh

25W Eksterna baterija 20,000mAh

EB-P5300XJEGEU

Odaberite boju

Boja :

Visok kvalitet, visok kapacitet

Prvi Samsung Battery Pack punjač od 20.000mAh će zadovoljiti Vaše zahtjevne dnevne potrebe za snagom. Veći kapacitet pruža samopouzdanje da znate da možete puniti svoje uređaje više puta kada morate.

*Na osnovu internog Samsung testiranja. Rezultati mogu varirati i ovisno o stvarnoj upotrebi, uslovima punjena i drugim faktorima. **Kada se koristi za punjenje laptopa, performanse mogu varirati ovisno o različitim faktorima, poput mrežnog okruženja i obrazaca korištenja. Preporučuje se da punjenje vršite kada je napajanje isključeno ili u režimu štednje energije.

Superbrzo punjenje za Vaš brzi životni stil

Superbrzo punjenje izlazne snage od 25W znači da možete napuniti uređaj brzo dok ste u pokretu. I Battery Pack se može napuniti na 25W pa tako nećete gubiti vrijeme na čekanje. Ispunjava i standarde Samsung AFC, Quick Charge 2.0 i Power Delivery 3.0 za brzo i sigurno punjenje.

*25W Superbrzo punjenje je dostupno samo kada je povezan na jedan uređaj. **Stvarna brzina punjenja može varirati i u zavisnosti od stvarne upotrebe, uslova punjenja, povezanih uređaja i drugih faktora. ***SAMSUNG AFC (Adaptivno brzo punjenje) je protokol za brzo punjenje za SAMSUNG uređaje. ****Quick Charge 2.0 je Qualcomm protokol za punjenje za napajanje preko USB-a. Podržan je u Qualcomm Snapdragonu. *****Power Delivery 3.0 je USB IF standard za brzo punjenje putem USB-a tip C. Preporučuje se korištenje standardnog USB kabla. ******Za postizanje optimalnih rezultata koristite autentične Samsung kablove.

Visokoefikasan trostruki punjač

Trostruka prednost. Zahvaljujući mogućnosti punjenja na tri ulaza, Samsung Battery Pack istovremeno može napajati tri uređaja za dodatnu pogodnost i daleko manje muke.

*Ovaj Battery Pack ima 3 ulaza (2 ulaza/izlaza Tip-C i 1 izlaz USB-A), molimo da provjerite vrstu svog kabla prije kupovine da biste bili sigurni da imate ispravan model. **Pribor prikazan na slici je simuliran u ilustrativne svrhe. Dodatna oprema, osim kabla koji dolazi u pakovanju, se prodaje zasebno. Dostupnost određenog kabla može varirati ovisno o državi. ***Kada se koristi za punjenje laptopa, performanse mogu varirati ovisno o različitim faktorima, poput mrežnog okruženja i obrazaca korištenja. Preporučuje se da punjenje vršite kada je napajanje isključeno ili u režimu štednje energije. ****Moguće je da ćete doživjeti poteškoće prilikom punjenja više od jednog laptopa istovremeno.

Radi dobro sa ostalim uređajima

Praktičan način za punjenje. Samsung Battery Pack podržava punjenje niskom strujom a kompatibilan je sa širokim spektrom uređaja trećih strana i Samsung uređaja, da bi pružio puno slobode za punjenje kada Vam je to potrebno.

*Ako uređaji nisu na punjenju, resetujte Battery Pack pritiskom na dugme za uključivanje i držite 7,5 sekundi. **Punjenje putem Samsung Battery Pack bi trebao raditi za uređaje treće strane i modele; međutim, u nekim slučajevima punjenje neće funkcionisati optimalno ili uopšte ovisno o okruženju punjenja ili zahtjeva za punjenje uređaja. ***Samsung Battery Pack podržava modele sa PD3.0 (PDO, PPS), SFC, AFC i QC2.0 ****SAMSUNG AFC (Adaptivno brzo punjenje) je protokol za brzo punjenje za SAMSUNG uređaje. *****Quick Charge 2.0 je Qualcomm protokol za punjenje za napajanje preko USB-a. Podržan je u Qualcomm Snapdragonu. ******Power Delivery 3.0 je USB IF standard za brzo punjenje putem USB-a tip C. Preporučuje se korištenje standardnog USB kabla. *******Superbrzo punjenje (SFC) od 25W je SAMSUNG metod brzog punjenja koji se zasniva ne Power Delivery 3.0. Maksimalna izlazna snaga iznosi 25W. ********Molimo da prije kupovine provjerite kompatibilnost sa uređajem treće strane.

Sigurno napunite svoj uređaj

Zaštitite svoju bateriju od prekomjernog punjenja, kratkih spojeva, temperature, udara i još mnogo toga. Ovaj Samsung Battery Pack ima mnoštvo sigurnosnih funkcija kako bi Vas Vaš uređaj i baterija podržali brzo i sigurno.

Specifikacije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G u Smart LED View maski i telefona Galaxy S21+ 5G u Smart LED maski simulirana je u svrhu ilustracije.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.