Galaxy A52 Prozirna Stojeća Maska

Galaxy A52 Prozirna Stojeća Maska

EF-JA525CTEGWW

Odaberite boju

Pohvalite se svojom bojom

Stavite nijansu svog Galaxy A52, A52 5G na ekran uz prozirnu stojeću masku. Prozirni materijal jasno prikazuje nijansu koju ste odabrali.

4 navlake (prozirna stajaća navlaka sa crnom / bijelom / plavom / ljubičastom Galaxy A52) redom su raširene. 4 navlake (prozirna stajaća navlaka sa crnom / bijelom / plavom / ljubičastom Galaxy A52) redom su raširene.

*Moguće da će utjecati na performanse 5G.

Prozirna odbrana od oštećenja

Kako bi zaštitila Vaš telefon od oštećenja, ova maska je izrađena metodom dvostrukog ubrizgavanja. Elastični TPU (Termoplastični poliuretanski) bamber i čvrsta polikarbonatska poleđina zajednički štite Vaš telefon od udaraca.

Stražnji nagnuti ljubičasti Galaxy A52 s prozirnim stalkom stoji s lijeve strane, a pogled s prednje strane na desnu stranu, pokazujući na ekranu uređaja Stražnji nagnuti ljubičasti Galaxy A52 s prozirnim stalkom stoji s lijeve strane, a pogled s prednje strane na desnu stranu, pokazujući na ekranu uređaja

Stoji uspravno za ugodno gledanje

Izbacite odvojivi stalak na poleđini da poduprete svoj telefon na željeni ugao gledanja. Bilo da uživo gledate svoju omiljenu seriju ili obavljate videopoziv, možete to s udobnošću raditi bez korištenja ruku.

Podržava ga nosač nosača, tako da dvije ljubičaste Galaxy A52 s prozirnim stalkom mogu stajati. Prednji nagnuti stoji i prikazuje se na ekranu uređaja. Pogled sa stražnje strane drugog uređaja stoji. Podržava ga nosač nosača, tako da dvije ljubičaste Galaxy A52 s prozirnim stalkom mogu stajati. Prednji nagnuti stoji i prikazuje se na ekranu uređaja. Pogled sa stražnje strane drugog uređaja stoji.

Specifikacije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Česta pitanja

Korisnički priručnici i preuzimanja Prikaz više sadržaja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G u Smart LED View maski i telefona Galaxy S21+ 5G u Smart LED maski simulirana je u svrhu ilustracije.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.