Galaxy A72 Silikonska maska

EF-PA725TBEGWW

Odaberite boju

Svilenkasto glatka i moderna

Mekan i matirani silikon okružuje Vaš telefon za svilenkastu završnu obradu koju nećete željeti da ispuštate iz ruku. A budući da je tako udoban u Vašim rukama, nećete ni morati.

Tri Galaxy A72 sa raširenim silikonskim maskama. Tri se vide straga kako bi se pokazala zadnja kamera i silikonske maske u crnoj, ljubičastoj i plavoj boji. Tri Galaxy A72 sa raširenim silikonskim maskama. Tri se vide straga kako bi se pokazala zadnja kamera i silikonske maske u crnoj, ljubičastoj i plavoj boji.

Tanak oblik, ozbiljna zaštita

Silikonska maska pruža zaštitu koja lagano klizi u Vaš džep. Sa 1,4 mm debljine on održava tanak profil Vašeg Galaxy A72 netaknutim dok štiti od udaraca.

Dva Galaxy A72 sa ljubičastim Silikonskim maskama su u vertikalnom režimu. Pogled straga na Galaxy A72 sa ljubičastom Silikonskom maskom i pogled sprijeda na Galaxy A72 sa ljubičastom Silikonskom maskom pokazuje ekran uređaja koji je preklopljen jedan do drugog. Dva Galaxy A72 sa ljubičastim Silikonskim maskama su u vertikalnom režimu. Pogled straga na Galaxy A72 sa ljubičastom Silikonskom maskom i pogled sprijeda na Galaxy A72 sa ljubičastom Silikonskom maskom pokazuje ekran uređaja koji je preklopljen jedan do drugog.

Izbor boja za svaki stil

Dostupan u nekoliko boja pa možete odabrati Galaxy A72 Silikonsku masku koja se najbolje slaže s Vašim stilom.

Pogled straga na Galaxy A72 sa crnom Silikonskom maskom, Galaxy A72 sa plavom Silikonskom maskom i Galaxy A72 sa ljubičastom Silikonskom maskom koji su nagnuti udesno. Tri Galaxy A72 u vertikalnom režimu. Pogled straga na Galaxy A72 sa crnom Silikonskom maskom, Galaxy A72 sa plavom Silikonskom maskom i Galaxy A72 sa ljubičastom Silikonskom maskom koji su nagnuti udesno. Tri Galaxy A72 u vertikalnom režimu.

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G u Smart LED View maski i telefona Galaxy S21+ 5G u Smart LED maski simulirana je u svrhu ilustracije.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.