Bežični punjač sa putnim adapterom

Bežični punjač sa putnim adapterom

EP-P2400TWEGEU

Odaberite boju

Boja :

Odaberite opciju

Napunite svoj uređaj brzinski

Dobijte potrebno punjenje brzo zahvaljujući podršci brzog punjenja i do 15W. Ovo pojačanje baterije je kompatibilno s USB PD i putnim adapterima koji posjeduju mogućnost adaptivnog brzog punjenja za jednostavno podizanje.

*Brzina punjenja može varirati ovisno o uređaju. Stvarna brzina punjenja također može varirati ovisno o stvarnoj upotrebi, uslovima punjenja i drugim faktorima. **Kompatibilan s Apple uređajima koji imaju podršku za bežično punjenje do 7,5W brzog punjenja.

Brzo napunite svoj uređaj

Podloga za bežično punjenje ima ugrađeni sistem hlađenja ventilatorom i Vaš telefon puni još brže uz manju potrošnju energije od konkurentnih proizvoda.

*Korisnik može isključiti ventilator za hlađenje isključivanjem opcije „brzo bežično punjenje” na Galaxy mobilnom telefonu dok se Galaxy telefon puni. **Slika služi kao ilustracija.

Zaštitite svoj Galaxy uređaj uz sigurno punjenje

Punjač od 15W je najbolji izbor koji će Vaš Galaxy uređaj sačuvati od visoke temperature i vlažnosti a i od pregrijavanja za vrijeme punjenja. Uz to i automatski detektuje smetnje drugih predmeta za vrijeme punjenja i testira se kako bi osigurao kompatibilnost Galaxy uređaja.

*Test stabilnosti je izvršen u uslovima izloženosti visokoj temperaturi/visokom nivou vlažnosti. **Automatski detektuje kada je metalni predmet zaglavljen između podloge za punjenje i kompatibilnih uređaja (Galaxy mobilnih telefona, Buds slušalica). ***Zasnovano na Samsung testovima pouzdanosti kako bi se osigurala kompatibilnost uređaja (Galaxy mobilnih telefona, Buds slušalica).

Dizajniran da se uklapa u Vaš prostor

Jednostavno postavite Bežični punjač gdje god poželite. Svojim tankim, glatkim i kompaktnim dizajnom pristaje čak i u Vaše manje prostore, pa je lako doći do njega kada Vašem telefonu ili slušalicama zatreba malo dodatnog goriva.

*Bežični punjač zahtijeva napajanje. **Preporučuje se da koristite kabal za punjenje i/ili putni adapter koji ste dobili u kutiji jer prilikom upotrebe uređaja trećih strana može doći do oštećenja punjača ili smanjenje brzine punjenja.

Boje obavještavaju o statusu punjenja

LED svjetlo intuitivno Vas obavještava o statusu punjenja Vašeg uređaja različitim bojama: crvenom za punjenje, trepćućom crvenom za grešku pri punjenju i zelenom za potpunu napunjenost. Kada je vrijeme da se svjetla gase možete ih prigušiti da ne ometaju Vaš miran san.

*Prigušivanje LED svjetla se može kontrolisati samo na modelima od serije Galaxy S10 pa nadalje. **Raspored se može postaviti u meniju Postavke kako bi se u određeno vrijeme isključilo brzo bežično punjenje i prigušilo LED svjetlo.

Specifikacije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.