Bežični punjač Duo

Bežični punjač Duo

EP-P4300TWEGEU

Odaberite boju

Boja :

Ostavite telefon u maski

Vaš telefon se puni čak i kada je zaštićen. Punjenje može doprijeti do uređaja i kroz lagane maske i nema potrebe da se zamarate skidanjem maske - jednostavno ga postavite i napunite.

*Zahtijeva da uređaj postavite u sredini lijeve podloge i pravilno poravnate s punjačem. *Testiranja punjenja vršena su samo sa Samsung uređajima. *Debljina maske iznad 3 mm može uzrokovati da snaga opada i uzrokuje zagrijavanje što može rezultirati dužim vremenom punjenja. *Vrijeme punjenja može varirati ovisno o uslovima punjenja i materijalima maski. * Preporučuje se postavljanje uređaja na centralno poravnanje.

Prigušite za dobar san

Nema potrebe da dopustite da svjetlo ometa Vaš miran san. Ne samo da Friendly LED intuitivno mijenja boje kako bi pokazalo status punjenja Vaših uređaja nego ga možete podesiti da priguši jačinu svjetla kako ne bi ometao Vaš san.

*Prigušivanje LED svjetla može se kontrolisati samo putem mobilnog telefona (od Galaxy S10 i Note10 serija i novijih). *Raspored prigušivanja može se podesiti u meniju Postavki tako da ugasi brzo bežično punjenje u određenom trenutku i priguši LED svjetlo.

Snaga za punjenje

Dobijte potrebno punjenje brzo zahvaljujući podršci brzog punjenja i do 9W. Ovo pojačanje baterije je kompatibilno s USB PD i putnim adapterima koji posjeduju mogućnost adaptivnog brzog punjenja za jednostavno podizanje.

*Brzo punjenje dostupno samo za pametne telefone. Podržava Galaxy Note5 i novije ili iPhone 8 i novije. *Brzina punjenja može varirati ovisno o uređaju. Stvarna brzina punjenja također može varirati ovisno o stvarnoj upotrebi, uslovima punjenja i drugim faktorima. *Kompatibilni Apple uređaji s bežičnim punjenjem podržavaju do 7,5W brzog punjenja. *USB Power Delivery (PD) adapter i adapter za adaptivno brzo punjenje (AFC) se prodaju zasebno. *Power Delivery (PD) adapter i adaptivno brzo punjenje (AFC) su protokoli za brzo punjenje Samsung uređaja.

Galaxy satovi su na svom

Brzinski napunite svoj Galaxy sat pomoću mjesta koje je za njega namijenjeno. Ovo mjesto ima unutrašnji magnet na desnoj strani što omogućava da sat udobno pristane na mjesto kada ga položite.

*Podržava samo Galaxy Watch uređaje. *Ne podržava Galaxy Fit proizvode.

Radi dobro sa ostalim uređajima

Bežični punjač Duo je kompatibilan sa širokim izborom uređaja. Jednostavno napunite vaše različite omiljene uređaje, od telefona do sata.

*Podržava punjenje za pametne telefone koji imaju omogućenu Qi opciju, Galaxy Buds slušalice, Buds+ slušalice, Buds Live slušalice, Galaxy Buds Pro slušalice, AirPods 2 i AirPods Pro slušalice, kao i Galaxy Watch3, Active2 i Active pametne satove.

Jedan punjač, dva uređaja

Istovremeno napunite svoj omiljeni par uređaja da uživate u oba - bilo da su to Vaš telefon i Galaxy sat ili Vaš Galaxy sat i slušalice. Noću ih jednostavno postavite na punjenje i bit ćete spremni za novi dan.

*Brzina punjenja može varirati ovisno o uređaju. Stvarna brzina punjenja može varirati ovisno o upotrebi, uslovima punjenja i drugim faktorima.

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G u Smart LED View maski i telefona Galaxy S21+ 5G u Smart LED maski simulirana je u svrhu ilustracije.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.