Bežični punjač Trio

Bežični punjač Trio

EP-P6300TWEGEU

Odaberite boju

Boja :

Nevjerovatan 3 u 1 punjač

Uz prostor za držanje tri uređaja istovremeno – pametnog sata i dva telefona, ili pametnog sata, slušalica i telefona – možete istovremeno napajati cijeli svoj ekosistem. Dakle, kada završite obaveze za taj dan, jednostavno odložite svoje uređaje na jedno mjesto kako biste bili spremni za sutra.

Više namotaja čine postavljanje praktičnijim

Šest namotaja unutar Bežičnog punjača Trio olakšavaju postavljanje i punjenje uređaja. Proširite područje pokrivenosti za punjenje — samo ga postavite na podlogu da dobijete brzo punjenje.

*Istovremeno punjenje dva uređaja na lijevim podlogama može uticati na brzinu punjenja. *Stvaranje toplote i vrijeme punjenja mogu varirati u zavisnosti od poravnanja preko šest koturova.

Odlično pristaje uz Vaš Galaxy Watch

Uz namjensko mjesto za Galaxy satove, možete svoj sat držati uključenim kako biste uspješno proveli dan. Unutrašnji magnet na desnoj strani punjača vodi Vaš sat do mjesta za punjenje. A na lijevoj strani možete puniti svoj telefon, Galaxy Buds seriju slušalica, i još mnogo toga.

*Podržava punjenje samo za Galaxy Watch3, Active2 i Active pametne satove.

Napunite svoj uređaj brzinski

Ostvarite brzo punjenje baterije uz mogućnost brzog punjenja. Vi i Vaši prijatelji s kompatibilnim uređajima možete se vratiti na 100% čak i brže korištenjem dodatnih vata energije.

*Brzina punjenja može varirati ovisno o uređaju. Stvarna brzina punjenja varira i ovisno o upotrebi, uslovima punjenja i drugim faktorima. *Kompatibilni Apple uređaji s bežičnim punjenjem podržavaju do 7,5W brzog punjenja. *PD 25W putni adapter je uključen u kupovinu.

Jednostavan dizajn koji pristaje Vašem interijeru

Tanka forma posjeduje minimalistički dizajn uz jednostavne ikonice i LED svjetlom kao akcentima. Dostupan u crnoj i bijeloj boji, a Vi možete odabrati onaj koji najbolje odgovara dekoracijama Vaše prostorije i izostaviti ga kada se ne koristi.

Sjaj koji Vas obavještava

LED svjetlo intuitivno Vas obavještava o statusu punjenja Vašeg uređaja različitim bojama: crvenom za punjenje, trepćućom crvenom za grešku pri punjenju i zelenom za potpunu napunjenost. Kada je vrijeme da se svjetla gase možete ih prigušiti da ne ometaju Vaš miran san.

*Prigušivanje LED svjetla se može kontrolisati samo modelima koji su objavljeni od serije Galaxy S10 pa nadalje. *Raspored se može postaviti u meniju Postavke kako bi se u određeno vrijeme isključilo brzo bežično punjenje i prigušilo LED svjetlo.

Neka Vaša maska ostane na telefonu

Pružite svom telefonu odmor i zaštitite ga. Punjenje prolazi kroz lagane maske, pa ne morate skidati poklopac kada Vam treba još energije.

*Testovi punjenja su vršeni samo sa Samsung maskma. *Debele maske mogu uzrokovati pad snage što uzrokuje zagrijavanje i može rezultirati dužim vremenom punjenja. *Brzina punjenja može varirati ovisno od uslova punjenja i materijala maske.

Specifikacije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G u Smart LED View maski i telefona Galaxy S21+ 5G u Smart LED maski simulirana je u svrhu ilustracije.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.