Bežični punjač

Bežični punjač

EP-P1300BWEGEU

Odaberite boju

Boja :

Neka maska ostane na uređaju

Možete ostaviti masku na uređaju čak i za vrijeme punjenja. Bežični punjač puni Vaš uređaj kroz tanke maske pa je povećanje snage jednostavno kao odlaganje Vašeg telefona.

*Testiranja punjenja vršena su samo sa Samsung maskama. *Debele maske mogu uzrokovati pad snage što uzrokuje zagrijavanje i može rezultirati dužim vremenom punjenja. *Vrijeme punjenja može varirati ovisno o uslovima punjenja i materijalima maski. * Preporučuje se postavljanje uređaja na centralno poravnanje.

LED svjetlo tokom dana, prigušeno noću

Ovaj Friendly LED koristi boje kako bi Vas obavijestio o statusu punjenja Vašeg uređaja a prigušeno je noću kako ne bi ometalo Vaš san.

*Prigušivanje LED svjetla može se kontrolisati samo putem mobilnog telefona (od Galaxy S10 serije i novije). *Raspored prigušivanja može se podesiti u meniju Postavki tako da ugasi brzo bežično punjenje u određenom trenutku i priguši LED svjetlo.

Punite brzo uz Super brzo punjenje

Vaš uređaj se brzo vraća na 100% korištenjem i do 9W podrške za Brzo punjenje. Podloga je također kompatibilna sa PD i putnim adapterima s adaptivnim brzim punjenjem pa ne trebate dugo čekati da se vratite na snimanje.

*Brzo punjenje dostupno samo za pametne telefone. Podržava Galaxy Note5 i novije ili iPhone 8 i novije. *Brzina punjenja može varirati ovisno o uređaju. Stvarna brzina punjenja također može varirati ovisno o stvarnoj upotrebi, uslovima punjenja i drugim faktorima. *Kompatibilni Apple uređaji s bežičnim punjenjem podržavaju do 7,5W brzog punjenja. *USB Power Delivery (PD) adapter i adapter za adaptivno brzo punjenje (AFC) se prodaju zasebno. *Power Delivery (PD) adapter i adaptivno brzo punjenje (AFC) su protokoli za brzo punjenje Samsung uređaja.

Izrađen da se uklapa u Vaš prostor

Jednostavno postavite Bežični punjač gdje god poželite. Svojim tankim, glatkim i kompaktnim dizajnom pristaje čak i u Vaše manje prostore, pa je lako doći do njega kada Vašem telefonu ili slušalicama zatreba malo dodatnog goriva.

*Bežični punjač zahtijeva priključak za napajanje. *Preporučuje se da koristite kabl za punjenje i/ili putni adapter koji ste dobili u kutiji jer prilikom upotrebe uređaja trećih strana može doći do oštećenja punjača ili smanjenje brzine punjenja.

Puni Vaše omiljene uređaje

Bežični punjač je kompatibilan i sa Android i Apple uređajima pa na njega jednostavno možete postaviti i napuniti Vaš omiljeni telefon ili slušalice.

*Podržava punjenje za pametne telefone koji imaju omogućenu Qi opciju, Galaxy Buds slušalice, Buds+ slušalice, Buds Live slušalice, Galaxy Buds Pro slušalice, AirPods 2 i AirPods Pro slušalice.

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G u Smart LED View maski i telefona Galaxy S21+ 5G u Smart LED maski simulirana je u svrhu ilustracije.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.