27" FHD Smart Monitor M50B

27" FHD Smart Monitor M50B

LS27BM500EUXEN

Odaberite veličinu

 • Monitor se nalazi na drvenom stolu ispred prozora okružen biljkama. Iznad monitora su prikazane riječi †Smart Monitor Powered by Tizen. Ekran prikazuje razne aplikacije za sadržaj i pojedinačne izbore sadržaja u formatu kartice. Daljinski upravljač leži pored monitora.
  Pametni TV doživljaj
 • Monitor se nalazi pored laptopa. Iznad monitora pojavljuje se riječ †Home'. Iznad laptopa pojavljuje se riječ †Office. Laptop uspostavlja vezu sa monitorom predstavljenim ikonom oblaka. Nakon povezivanja, sadržaj prikazan na ekranu laptopa preslikava se na ekran monitora.
  Radni prostor
 • Soba sadrži radni sto sa pametnom lampom i monitorom na vrhu, pametni pročišćivač zraka, pametni robot usisivač, pametno viseće svjetlo i pametni zvučnik. Iznad svake stavke pametnog doma nalazi se ikona koja predstavlja svaku stavku. Svaka ikona se bira pomoću funkcije SmartThings koja uključuje svaki uređaj.
  IoT čvorište

Gledajte, igrajte, živite sa stilom

Sve što trebate je upravo na Vašem ekranu. Gledajte, radite i ćaskajte - sve to bez potrebe za povezivanjem na dodatni računar - uz Pametni monitor. Vaše omiljene aplikacije za sadržaj, produktivnost i video pozive su ugrađene za jednostavniju i moderniju postavku stola koja se sa zadovoljstvom koristi svaki put.

Ekran monitora se mijenja tri puta. Prvi je video sa ženom koja gleda video, a sljedeći je na kojoj žena radi. Posljednji je video poziv grupe. Na kraju se ikone preklapaju preko monitora i pojavljuje se tekst †Smart Monitor M7'. Ekran monitora se mijenja tri puta. Prvi je video sa ženom koja gleda video, a sljedeći je na kojoj žena radi. Posljednji je video poziv grupe. Na kraju se ikone preklapaju preko monitora i pojavljuje se tekst †Smart Monitor M7'.

*Sadržaj na ekranu simuliran u demonstrativne svrhe. *Dodatak za kameru se kupuje odvojeno.

Vaše omiljene serije u Vašem prostoru

Pametni TV doživljaj

Beskonačno mnogo zabave. Uživajte u Netflix, YouTube i drugim streaming uslugama jednostavnim povezivanjem monitora na WiFi. Samsung TV Plus pruža i besplatan sadržaj uživo i sadržaj na zahtjev bez potrebe za preuzimanjem ili prijavljivanjem, dok Univerzalni vodič pruža preporuke za personalizovani sadržaj.

*Dostupnost aplikacije može varirati ovisno o državi i mogu se zahtijevati odvojene pretplate. *Zahtijeva povezivanje na internet a TV tjuner nije uključen u kupovinu. *Samsung TV Plus i Univerzalni vodič možda neće biti dostupni u nekim regijama. *Specifikacije daljinskog upravljača mogu varirati ovisno o državi.

Produktivnost bez računara

Radni prostor

Doživite rad bez računara. Pretražujte web, uređujte dokumente i radite na projektima, sve bez potrebe za odvojenim računarom. Sa novim načinom rada možete daljinski pristupiti drugom računaru, koristiti Microsoft 365 programima i čak se povezati na Samsung mobilne usluge sa Samsung DeX za besprijekoran rad.

Monitor se nalazi pored laptopa. Iznad monitora pojavljuje se riječ †Home'. Iznad laptopa pojavljuje se riječ †Office. Laptop uspostavlja vezu sa monitorom predstavljenim ikonom oblaka. Nakon povezivanja, sadržaj prikazan na ekranu laptopa preslikava se na ekran monitora. Monitor se nalazi pored laptopa. Iznad monitora pojavljuje se riječ †Home'. Iznad laptopa pojavljuje se riječ †Office. Laptop uspostavlja vezu sa monitorom predstavljenim ikonom oblaka. Nakon povezivanja, sadržaj prikazan na ekranu laptopa preslikava se na ekran monitora.

*Sadržaj na ekranu simuliran je za potrebe demonstracije. *Microsoft 365 zahtijeva Microsoft nalog. *Bežični DeX je podržan na određenim Galaxy, Note, i Tab uređajima. *Za ovu funkciju se zahtijevaju Windows 10 Pro, Mac OS 10.5 ili noviji kao i kompatibilne mrežne postavke.

Čvorište za Vaš dom, iz bilo koje prostorije

IoT čvorište

Pretvorite svoj pametni monitor u kontrolno središte za dom tako što ćete ga povezati na svoje IoT kućne uređaje pomoću SmartThings aplikacije. Opustite se gašenjem svjetala, navlačenjem roletni i podešavanjem termostata na savršenu temperaturu, a sve to Pametnim monitorom, za savršeno opušteno veče.

Soba sadrži radni sto sa pametnom lampom i monitorom na vrhu, pametni pročišćivač zraka, pametni robot usisivač, pametno viseće svjetlo i pametni zvučnik. Iznad svake stavke pametnog doma nalazi se ikona koja predstavlja svaku stavku. Svaka ikona se bira pomoću funkcije SmartThings koja uključuje svaki uređaj. Soba sadrži radni sto sa pametnom lampom i monitorom na vrhu, pametni pročišćivač zraka, pametni robot usisivač, pametno viseće svjetlo i pametni zvučnik. Iznad svake stavke pametnog doma nalazi se ikona koja predstavlja svaku stavku. Svaka ikona se bira pomoću funkcije SmartThings koja uključuje svaki uređaj.

*Dostupna tehnologija, funkcije i karakteristike mogu varirati ovisno o državi, pružaocu usluga, mrežnom okruženju ili proizvodu i podložni su promjeni bez prethodne najave. *Zahtijeva Wi-Fi, Bluetooth povezivanje ili drugo bežično povezivanje i uređaje koji su registrovani na SmartThings aplikaciju. *Povezani uređaji se prodaju odvojeno. Za cijelu listu kompatibilnih uređaja, provjerite https://www.smartthings.com/products.

Olakšano prikazivanje sadržaja na velikom ekranu

Povezanost s mobilnim uređajima

Praktična povezanost. Uz integraciju AirPlay, možete bežičnim putem povezati Apple uređaje na pametni monitor i gledati sadržaj na većem ekranu. Uživajte u omiljenom sadržaju sa iPhone, iPad i Mac uređaja na pametnom monitoru, pa čak i preslikajte aplikacije, dokumente, i internetske stranice.

Pametni telefon i monitor se nalaze jedan pored drugog. Pametni telefon prikazuje ženu koja pozira sa skejtbordom. Na monitoru je prikazana ista žena sa skejtbordom. Aplikacija galerija pametnog telefona prevlači različite fotografije koje se takođe prikazuju na ekranu monitora. Pametni telefon i monitor se nalaze jedan pored drugog. Pametni telefon prikazuje ženu koja pozira sa skejtbordom. Na monitoru je prikazana ista žena sa skejtbordom. Aplikacija galerija pametnog telefona prevlači različite fotografije koje se takođe prikazuju na ekranu monitora.

Uključite i gledajte

Auto Source Switch +

Bez prebacivanja. Uz Automatic Source Switch Plus, Vaš ekran detektuje nove povezane uređaje čim se oni uključe i pokazuje tačan signal. Nema više pretraživanja pravog ulaza na meniju.

Specifikacije

 • Zakrivljenost ekrana N/P
 • Format slike 16:9
 • Svjetlina (Standardno) 250 cd/㎡
 • Statički omjer kontrasta 3,000:1(Typ.)
 • Rezolucija 1,920 x 1,080
 • Vrijeme odziva 4ms(GTG)

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • e-Manual
  ENGLESKI, FRANCUSKI, ŠPANSKI, PORTUGALSKI, SLOVENSKI, TURSKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, NJEMAČKI, NIZOZEMSKI, ŠVEDSKI, DANSKI, NORVEŠKI, FINSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, Estonski, RUSKA, Ukrajinski, Kazak, ŽIDOVSKA, ARAPSKI, Indonezijski, PERZIJSKIH, Vijetnamski, KINESKI
 • User Manual
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, TURSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.