Odaberite svoju lokaciju i jezik.
Globalne novosti

Rashladite se uz posebnu promociju Samsung frižidera!

Sarajevo, 22. juni 2022. godine – Kompanija Samsung Electronics pripremila je specijalnu ljetnu promociju u okviru koje donosi vrhunske frižidere uz promotivni popust i pet godina garancije. Rashladite se osvježavajućim napitkom ili hladnim dezertom uz neki od odabranih frižidera i uživajte u ljetu punim plućima!

Kada ljetna vrućina ispuni naš dan, ne postoji ništa bolje od čaše ledenog napitka za potpuno uživanje. Kompanija Samsung Electronics pripremila je pravo osvježenje u obliku sjajne ponude Samsung frižidera. Rashladite ljetne dane sjajnom ponudom ekonomičnih, a moćnih Samsung frižidera i odaberite dobitnu kombinaciju uz popust do 20% i 5 godina garancije. U promociju su uključeni modeli RB7300 Bespoke, RF9000AC-BSC frižider sa dvostrukim vratima i RS8000NC-8.

 

RB7300 frižider sa zamrzivačem s donje strane s BESPOKE sistemom karakteriše elegantni Bespoke dizajn dostupan u čak 6 različitih boja uz koje će se vaš frižider idealno uklopiti u stil prostora u kojem se nalazi. Uz atraktivan i prilagodljiv dizajn, ovaj frižider karakterišu i brojne inovativne tehnologije kao što su tehnologija digitalnog pretvarača i No Frost funkcija koja poboljšava cirkulaciju zraka i održava istu temperaturu te sprečava stvaranje leda.

 

Za one koji u frižideru nikad nemaju dovoljno mjesta, RF9000AC-BSC frižider s francuskim vratima i trostrukim hlađenjem optimalno je rješenje. Prostrana unutrašnjost i dvostruki ledomat će se pobrinuti da unutar frižidera bude dovoljno mjesta za svu hranu i pića koje poželite, čak i kad organizujete druženje sa porodicom i prijateljima.

 

Za one kojima su energetska efikasnost i zvuk uređaja do radi prioritet elegantni RS8000NC-8 frižider sa SpaceMax™ tehnologijom pravi je izbor. Impresivnog kapaciteta od 652 litre, ovaj frižider opremljen je vrhunskim tehnologijama kao što su Power Cool i Power Freez za brzo hlađenje i zamrzavanje, a digitalni inverter osigurava da frižider troši upravo onoliko energije koliko mu je potrebno uz manje buke.

 

U sklopu promocije, uz promotivni popust ostvarite pravo i na 5 godina garancije. Kako biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, potrebno je da se registrujete na samsung5godinagarancija.ba najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

 

Više informacija o Samsung frižiderima i aktuelnoj promociji potražite na https://www.samsung.com/ba/offer/cooling-promo-2022/. Promocija traje od 20.6. do 31.7.2022. ili do isteka zaliha.