Odaberite svoju lokaciju i jezik.
Lokalne novosti

Samsung Electronics ponovo dobio povjerenje Kraljevske porodice

12/05/2022
Samsung Electronics ponovo dobio povjerenje Kraljevske porodice

Sarajevo, 11. maj – Kompanija Samsung Electronics UK ponovno je dobila povjerenje britanske kraljevske kuće kao jedan od dobavljača potrošačke elektronike i tako osigurala plasman još šireg raspona uređaja.

 

Već dobro poznat među članovima kraljevske porodice, Samsung je ponosan što još od 2012. godine pruža visokokvalitetna tehnološka rješenja za britansku Kraljevsku kuću kao oblik saradnje koji se obnavlja na godišnjem nivou, a ponovno obnavljanje ove saradnje kompaniju održava na vrhu, među drugim svjetski priznatim brendovima.

 

“Obnavljanje ugovora s Kraljevskom kućom je čast i služi kao dokaz kvaliteta naših proizvoda i usluga. Ponosni smo što ćemo ojačati naš odnos s Kraljevskom kućom, posebno jer je ovo godina obilježavanja 70. godišnjice stupanja na dužnost Njenog Veličanstva Kraljice”, izjavio je Brian Ford, potpredsjednik korisničkog iskustva u Samsung UK & Ireland.

 

Tradicija odabira dobavljača seže još od 15. vijeka, a važeće dobavljače bira Kraljevska kuća. Kompanija Samsung ponosna je što je dobila ovo suvereno priznanje Kraljevskog dobavljača.

 

###

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svijet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite http://news.samsung.com.