Odaberite svoju lokaciju i jezik.
Lokalne novosti

Samsung u partnerstvu s Netflixom unosi popularnu parisku modu i trendi uređaje u drugu sezonu hit serije Emily in Paris

Spoj pariske ljepote s najnovijim Samsung uređajima i inovacijama

24/12/2021
Samsung u partnerstvu s Netflixom Samsung u partnerstvu s Netflixom

Sarajevo, 24. decembar 2021Kompanija Samsung Electronics objavila je ekskluzivnu vijest u svom aktuelnom partnerstvu s Netflixom – najvećom platformom za gledanje serija i filmova, kako bi najavili izlazak druge sezone hit serije Emily in Paris, u produkciji MTV Entertainment Studios. Serija nominovana za nagradu Emmy, poznata po proslavi kultnog pariskog stila 21. stoljeća, sarađivala je s kompanijom Samsung kako bi ljubiteljima serije prikazali vrhunsku tehnologiju svjetske klase.

 

U prvoj sezoni prekrasno okruženje i karakteristični pariski likovi dali su gledateljima uvid u francuski stil i kulturu te predstavljaju neke od pokretačkih snaga iza uspjeha ove serije. Ovaj osjećaj bijega stvorila je i podigla globalna glumačka postava, uključujući ikonski lik Sylvie Grateau koju glumi Samsung ambasadorica Philippine Leroy-Beaulieu. Sylvie ima ulogu šefice glavne protagonistice Emily i CMO agencije za luksuzni marketing Savoir. Njen lik utjelovljuje pravi stilski autoritet: izvrsna u svom poslu, moćna, zapovjedna i bez napora šik, a postala je jedan od najpriznatijih i najomiljenijih likova iz debitantske sezone serije Emily in Paris. U drugoj sezoni, kako bi se pobrinula da ostane na vrhu svog ličnog i profesionalnog života, Sylvie je odabrala elegantan i brz Samsung Galaxy Z Flip3 5G kako bi Emily i ostatak agencije držala na nogama.

 

Međutim, Sylvie nije jedini lik koji ima koristi od glamuroznog Galaxy Z Flip3 5G pametnog telefona. Lansiranjem druge sezone, Samsung i Netflix donose kultni stil i inovativnu tehnologiju obožavateljima serije Emily in Paris kroz integriranu kampanju: offline oglašavanje, društvene mreže i influencere te TikTok filter koji pruža novi način uživanja u seriji kroz leću legendarnog Galaxy Z Flip3 5G uređaja. Filter omogućava obožavateljima da "okrenu scenarij" i postanu glavni lik u vlastitom animiranom posteru Emily in Paris. Zadivljujući Galaxy Z Flip3 5G otvorit će se ispred korisnika, pozicionirajući ih u Pariz ispred kultnog Eiffelovog tornja. Korisnici TikToka* će moći isprobati Flip the Script TikTok Effect na spomenutoj platformi od 28. decembra ove godine.

 

"U kompaniji Samsung se uvijek trudimo biti na čelu kreativnosti i inovacija. Jako smo uzbuđeni zbog našeg partnerstva s Netflixom za drugu sezonu jedne od njihovih najvećih emisija, Emily in Paris gdje jedva čekamo vidjeti Sylvie kako drži legendarni Galaxy Z Flip3 5G koji se savršeno uklapa u njenu osobnost i karakter. Smatram da smo napravili odličan spoj popularne pariske mode s pametnim uređajima koji pokreću trendove i zato se posebno veselimo se daljem razvoju ovog partnerstva u budućnosti", rekao je Benjamin Braun, CMO tvrtke Samsung za Evropu.

 

Najnovija linija premium uređaja tvrtke Samsung postavljena je da pomiče granice inovacija za obožavatelje serije Emily in Paris, pokazujući sposobnosti brenda za kombiniranje stila s vodećim inovacijama i umijećem. Uređaji koji se pojavljuju u seriji uključuju:

 

·        The Galaxy Z Flip3 5G: Vrhunski i inovativni preklopni mobitel razvijen za trendestere i multitaskere koji žele jednostavno prelaziti iz snimanja najboljih selfija, slanja niza emailova do gledanja najnovije epizode serije čak i u pokretu.

·        The Galaxy Watch3: Moderan i funkcionalan nosivi uređaj koji vam omogućava da pratite sve svoje tjelesne aktivnosti, pretvarajući svakodnevnu šetnju u blistavu modnu pistu.

·        The Serif: Jedinstvena televizija koja spaja kultni dizajn i zapanjujuću sliku kako bi svaku seriju ili film transformirala u besprijekorno iskustvo gledanja, kao da sami šetate muzejom D’Orsay.

·        The Sero: Revolucionarni The Sero prvi je televizor u svijetu čiji dizajn omogućuje neprimjetno zaokretanje između horizontalnog i okomitog sadržaja, a sve kako biste s lakoćom mogli gledati Netflix i društvene sadržaje na pametnim telefonima.

·        The Bespoke Cube: Kompaktno i višenamjensko rješenje hladnjaka koje se može jednostavno postaviti bilo gdje u domu, a pritom čuvajući sve  – od vina do kozmetike uz duže održavanje svježine.

·        The Bespoke Fridge Freezer: Elegantno modularno rješenje zamrzivača koje donosi dobrodošlicu personalizaciji i inovativnoj tehnologiji u svom domu.

 

Druga sezona Emily in Paris upravo je dostupna na Netflixu.

 

###

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefinira svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, lijevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

O Netflixu, Inc.

Netflix je vodeća svjetska usluga streaminga zabave s više od 209 miliona plaćenih članstava u više od 190 zemalja u kojima uživate u TV serijama, dokumentarcima i igranim filmovima u raznim žanrovima i jezicima. Članovi mogu gledati koliko žele, bilo kada, bilo gdje, na bilo kojem ekranu povezanom s internetom. Članovi mogu igrati, pauzirati i nastaviti gledati, sve bez reklama ili obaveza.