Mnogo je dobrih razloga da u ovom trenutku nabavite svoj novi Samsung TV. Ako u periodu od 2.10. do 15.11.2020. kupite bilo koji 8K TV ili QLED od 75” ili veći iz 2020, na poklon dobijate The Frame TV od 32”.

 

Samsung QLED televizori su nepogrešiv izbor. Zahvaljujući Dual LED tehnologiji, nijanse boja pozadinskog osvjetljenja mijenjaju se prema temi onoga što gledate i prilagođavaju sadržaju, dok Quantum Dot tehnologija pruža maksimalni, 100% trodimenzionalni opseg boja. Tu je i Multiple Voice Assistants, glasovna kontrola koja vam omogućava da putem glasovnih naredbi brzo pristupite omiljenim sadržajima, dobijete odgovore na određena pitanja, pa čak i kontrolišete svoj TV i ostale povezane uređaje u domu. Dodatne pametne funkcionalnosti, poput Active Voice Amplifier (AVA) opcije, koja naglašava glasove iz scene tako da se dijalog jasno čuje, pružiće vam mogućnost da bez prekida uživate i razumijete baš svaku scenu.

 

Ako želite iskustvo gledanja podići na još viši nivo, otkriti i one najpreciznije detalje za koje do sada niste ni znali da ih možete vidjeti na ekranu jednog televizora, preporučujemo vam QLED TV 8K seriju. Ovi televizori prepoznatljivi su po prekrasnom Infinity ekranu. Crni rubovi televizora smanjeni su toliko da gotovo i ne postoje, a ultratanki okvir omogućava vam da bez ikakvih smetnji uživate u upečatljivom iskustvu gledanja. Uz pravu 8K rezoluciju imaćete osjećaj da pravite iskorak u novu dimenziju realnosti. Osjetićete snagu svakog od 33 miliona piksela po kadru, uz impresivno jasnu sliku i rezoluciju četiri puta veću od 4K.

 

A to nije sve, jer na poklon dobijate fenomenalni The Frame od 32“! Ono što The Frame čini tako posebnim jeste njegov umjetnički način rada koji vam nudi mogućnost da svoj dom pretvorite u prostor koji odiše atmosferom umjetničke galerije. Iskusite moderan način prikazivanja svoje umjetničke kolekcije, odaberite jesu li to djela svjetske umjetnosti ili vaše osobne fotografije. Imate i dodatnu mogućnost da ga prilagodite svom vlastitom stilu, jer nudi veliki izbor prilagodljivih okvira u puno boja. 

 

I naravno, kvalitet slike je vrhunski – najbolje od onoga što QLED tehnologija može ponuditi. Uživaćete u nevjerovatno realističnim bojama koje čak i pod širokim uglom gledanja zadržavaju bogatstvo detalja i teksture.

 

Bez obzira za koji model se odlučite, uz 2 godine fabričke garancije, Samsung vas nagrađuje s 3 godine dodatne garancije, što je ukupno 5 godina uživanja u osjećaju bezbrižnosti.

 

Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da registrujete vašu kupovinu na ce.promotion@samsung.com

 

Promocija 5 godina garancije važi od 1.10. do 31.12.2020. za sve QLED i Lifestyle* televizore iz 2020. 

**Lifestyle televizori uključuju modele The Frame, The Serif i The Sero. 

 

Uslove promocije možete pronaći ovdje

75" 8K QLED Q800T

Snažan doživljaj sjajne rezolucije

Gledajte sliku, a ne TV. Bez rubova, tanak i elegantan dizajn koji vas jednostavno vuče da uživate u njemu. Postavite televizor na zid i uživajte u njegovoj ljepoti, kao i u bogatim, realističnim bojama i dubljem kontrastu koji posebno ističe svaku nijansu i detalj. TV u kojem ćete uživati svim svojim čulima!

75" 8K QLED Q800T 75" 8K QLED Q800T

32" The Frame 4K Smart TV

Upoznajte „uokvireni” TV

TV kada je uključen. Umjetničko djelo kada je isključen. Dizajniran je da izgleda kao uokvirena slika. Uz to, uživaćete i u kvalitetnoj slici. Zahvaljujući Samsung Quantum Dot tehnologiji, boje imaju 100% trodimenzionalni opseg, dok Dual LED tehnologija povećava kontrast na osnovu temperature pozadinskog osvjetljenja zbog postizanja savršenog tona.

 32" The Frame 4K Smart TV  32" The Frame 4K Smart TV