RL4353 BMF Frižider sa All-Around cooling tehnologijom, 435ℓ

RL4353 BMF Frižider sa All-Around cooling tehnologijom, 435ℓ

RL4353RBASL/EZ

Odaberite boju

Boja :

Odaberite kapacitet

Osmišljen da biste uštedjeli novac i zaštitili okoliš.

Istovremeno čuvajte hranu i okoliš. Novi frižider kompanije Samsung troši 20 % manje energije u odnosu na uobičajene modele. Energetski efikasne tehnologije, uključujući i naš inovativni digitalni inverterski kompresor te LED rasvjetu, pomažu uštedjeti energiju, smanjuju emisiju stakleničkih plinova i umanjuju mjesečni račun za struju. Savršeno rješenje, kako za računovođe, tako i za ekologe.

Inteligentan sistem hlađenja za optimalnu efikasnost

Sistem pametnih senzora osmišljen je radi optimizacije radnih karakteristika hlađenja frižidera upotrebom pet senzora koji kontrolišu temperaturu u Vašoj kuhinji, nivo vlage u frižideru, pa čak i načine upotrebe, da bi nakon toga obavili potrebne prilagode. Sada Vam preostaje još samo napuniti frižider. Imate čak i senzor koji Vas upozorava da ste vrata frižidera predugo ostavili otvorenim. Zadržite svježinu hrane i smanjite račune za struju.

Polica koja oslobađa više prostora

Trostruko sklopiva polica omogućuje Vam da praktično složite veće prehrambene proizvode, što prije nije bilo moguće. Uvucite cijelu policu kada trebate ohladiti tortu na više spratova ili visoki krokenbuš. Ili sklopite policu napola da biste mogli smjestiti visoke i uske predmete poput tetrapaka soka, a da ne zauzimate previše prostora.

Štitnik na vratima prilagođava se Vašim promjenjivim željama.

Budući da mijenjate svoj popis za kupovinu iz sedmice u sedmicu, frižider kompanije Samsung opremljen je sa četiri zasebno prilagodljiva štitnika za vrata koji Vam omogućavaju da jednostavno i praktično složite svoje namirnice. Štitnici se mogu pomaknuti prema gore ili dolje radi lakšeg smještanja visokih boca, dok u duboke štitnike možete spremiti velike ambalaže pića ili limenke gaziranih pića u dva reda.

Jednostavan dizajn koji nudi više prostora za hranu

Jedini veliki predmeti u frižideru trebale bi biti kupljene namirnice, a ne svjetla ili zračni otvori koji strše. Jednostavnim dizajnom unutrašnje stijenke, koji je osmislila kompanija Samsung, proširen je kapacitet spremanja strateški razmještenim ventilatorima s višestrukim strujanjem i LED svjetlima koja oslobađaju prostor, a pritom je unutrašnjost frižidera zadržala gladak i elegantan izgled.

Energetska efikasnost nikad nije bila sjajnija!

Sofisticirana LED rasvjeta komapanije Samsung, koja se nalazi s obje strane unutrašnjosti frižidera, indirektno pruža svjetliju i prirodniju rasvjetu radi lakšega gledanja. Lakše ćete pronaći ono što tražite, čak i noću, a da pritom ne morate paliti svjetlo u kuhinji. LED rasvjeta također ispušta manje toplote od klasičnih sijalica, što omogućuje frižideru zadržavanje toplote. Ovo je blistava ideja čije je vrijeme stiglo.

Elegantna rasvjeta koja stavlja informacije u prvi plan

Novi frižider kompanije Samsung svojim je elegantnim LED ekranom inteligentniji od klasičnih modela. Displej je smješten na vrhu, iznad gornje police, da biste mogli jednostavno pristupiti i promijeniti postavke. Ne morate izvaditi hranu i posegnuti u zadnji dio frižidera da biste promijenili temperaturu ili odabrali način rada, kao što je brzo zamrzavanje.

Višestruko strujanje

Svojstvo višestrukog strujanja funkcionira na svim nivoima jer se mali zračni otvori nalaze iznad svake police, što omogućuje ravnomjernu raspodjelu temperature u cijelom frižideru, naročito nakon otvaranja. Istovremeno hlađenje svakog odjeljka pretinaca omogućuje Vašoj hrani da duže zadrži svježinu.

Glossy Deco polica

Svaki dio novog frižidera kompanije Samsung dizajniran je s namjerom da zadivi, a to uključuje i Glossy Deco police. Možete birati između rubova od nehrđajućeg čelika ili završnog premaza od brušenog metala. Obje mogućnosti nude dašak elegancije i glamura koji nećete pronaći kod običnih frižidera.

Dezodorans

Ovaj higijenski dezodorans savršeno uklanja neugodne mirise, zadržavajući pritom prvobitni okus hrane.

Specifikacije

  • Bruto ukupno (litre) 462 ℓ
  • Vrsta hlađenja All-Around Cooling
  • Klasa energetske efikasnosti F
  • Neto širina (mm) 700 mm
  • Neto dubina s ručkom na vratima (mm) 705 mm
  • Neto visina kućišta sa zglobnim postoljem (mm) 1850 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.