BRB6000 Frižider sa zamrzivačem dolje sa Twin Cooling Plus sistemom, Klizna šarka

BRB6000 Frižider sa zamrzivačem dolje sa Twin Cooling Plus sistemom, Klizna šarka

BRB30705EWW/EF

Odaberite boju

Boja :

Odaberite kapacitet

 • Vrata BRB6000M su se otvorila. Hladan vazduh sa vlagom održava salatu u odeljku frižidera hladnom i vlažnom. Hladan vazduh sa vlagom održava svežinu lososa, limuna i limete u zamrzivaču.
  Twin Cooling Plus
 • Borovnice i maline na lijevoj strani su bez mraza i izgledaju svježe. Borovnice i maline sa desne strane su zamrznute.
  No Frost tehnologija
 • Plava strelica označava da je prostor za skladištenje BRB6000M širi od uobičajenog frižidera.
  SpaceMax™ tehnologija
 • Možete postaviti hladnu odabranu zonu koja sadrži voće na 2 Celzijusa. Ako se kolač ili desert čuvaju, može se postaviti na -1 Celzijusa, riba na -5 Celzijusa, a sladoled na -19 Celzijusa.
  Cool Select+

Izuzetno svježa hrana, dodatni prostor za skladištenje

Vlažna svježina

Twin Cooling Plus

Optimizujte temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču sa samostalnim hlađenjem. Twin Cooling Plus čuva hranu u najboljem obliku i štiti njezine prirodne ukuse i arome tako što onemogućava miješanje mirisa. Održava visok nivo vlažnosti u cijelom frižideru i onemogućava miješanje mirisa te hrana duže ostaje vlažna i svježa.

Svježina bez zamrzavanja

No Frost tehnologija

Izbjegnite trošenje vremena i energije u odmrzavanje frižidera. No Frost tehnologija poboljšava cirkulisanje zraka kako bi se održala konstantna temperatura što onemogućava formiranje leda. I ciljna temperatura se postiže mnogo brže. Manje je zahtjeva za sistem rashlađivanja pa on traje duže.

Više prostora unutra

SpaceMax™ tehnologija

Visokoefikasna izolacija SpaceMax™ tehnologije čini zidove znatno tanjim. Tako stvara više prostora za skladištenje namirnica a neće štrčati izvan Vaše radne površine.

Fleksibilno pohranjivanje hrane jednim dodirom

Cool Select+

Uživajte u vrhunskom fleksibilnom pohranjivanju namirnica uz Cool Select Plus zonu. Jednim dodirom možete mijenjati režime za pohranjivanje hrane na otpimalnoj temperaturi tako da sve ostaje svježije. Jednostavno odaberite Cool (2°C), Chill (-1°C), Soft Freeze (-5°C) ili Freeze (-15-23°C) u skladu sa svojim potrebama.

Optimalna vlažnost

Fresh Zone

Sačuvajte dužu svježinu i ukus voća i povrća. Fresh Zone je pametno dizajnirana ladica koja pruža savršeno okruženje za pohranjivanje kvarljive hrane. Čvrsto brtvljenje Fresh Zone ladice pomaže u očuvanju optimalne vlažnosti sprečavanjem izlaska vlage.

Najdublji stražnji panel iznutra se sastoji od metalnih materijala i hladni zrak struji van. Najdublji stražnji panel iznutra se sastoji od metalnih materijala i hladni zrak struji van.

Zadržava hladnoću

Metal Cooling ploča

Održavajte optimalnu temperaturu unutar frižidera pa tako Vaša hrana ostaje svježa čak i ako često otvarate i zatvarate vrata. Metalna ploča za hlađenje zadržava hladnoću i pomaže pri obnavljanju gubitaka toplote kada se vrata opet zatvore. Također doprinosi vrhunskom izgledu i veoma se lako briše.

Postoje četiri mala stražara i jedan veliki stražar. Plava strelica pokazuje kako fleksibilno podesiti visinu malog štitnika. Moguće je ukloniti položaj malih štitnika. Postoje četiri mala stražara i jedan veliki stražar. Plava strelica pokazuje kako fleksibilno podesiti visinu malog štitnika. Moguće je ukloniti položaj malih štitnika.

Pohranite više stvari na vrata

Variety Guard

Iskoristite prostor na vratima frižidera fleksibilnije da skladištite više, a izgubite manje prostora. Variety Guard dizajn omogućava da jednostavno podesite lokaciju i broj do 5 pregrada na vratima prema svojim potrebama. Tako efikasno možete organizovati i pohraniti predmete različite veličine.

Lako dohvatite hranu

Easy Slide polica (Zamrzivač)

Izbjegnite preturanje po zaleđenoj hrani kada posegnete u zamrzivač. Easy Slide polica jednostavno klizi prema unutra i vani da Vam omogući efikasno skladištenje, organizovanje i pristup zamrznutoj hrani. Jednostavno možete pronaći hranu, čak i ako je pozadi ili u uglovima, bez „mrtvog prostora".

Kako mjeriti

Kako mjeriti

Specifikacije

 • Bruto ukupno (litre) 298 ℓ
 • Neto širina (mm) 540 mm
 • Neto visina kućišta sa zglobnim postoljem (mm) 1935 mm
 • Neto dubina s ručkom na vratima (mm) 550 mm
 • Neto težina (kg) 74 kg
 • Vrsta hlađenja Twin Cooling Plus

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.