Gledajte filmove i televiziju na velikom zaslonu

Lako je uživati u vrhunskim filmovima na pametnom televizoru. Niste pogledali najnoviju epizodu omiljene televizijske emisije? Bez brige. Imamo sve što trebate.

Raznovrstan sadržaj s ikonama aplikacija; The Tick, Jean-Claude Van Johnson na prime videozapisu, War for the Planet of the Apes, i Alien: Covenant, Dunkirk, i Despicable Me 3 na Google Play Movies & TV, Silicon Valley, Insecure, Westworld, Game of Thrones, i Divorce na HBO Now, The Crown, A Series of Unfortunate Events, Bright, Stranger Things, i Narcos na Netflixu, Future Man, i The Handmaid's Tale Hulu, The Mummy, i Spider-Man Homecoming na VUDU.

Upoznajte originalni sadržaj

The Grand Tour

Gledajte najnovije originalne filmove i sadržaj. Vrhunska zabava Vam je nadohvat ruke.

Videozapis najave originalne televizijske serije „The Grand Tour” na usluzi Amazon Prime Video. Voditelji uživaju u ekstremnim utrkama s različitim automobilima izvan ceste.

Jednostavno gledanje na televizoru

Videozapis predstavlja dva načina uživanja u sadržaju na pametnom televizoru. Prvi je pristup omiljenoj aplikaciji za streaming putem Smart Huba. Drugi je zrcaljenje mobilnih aplikacija, što Vam omogućuje pregled sadržaja koji ste gledali na mobilnom uređaju na velikom zaslonu.
Videozapis predstavlja dva načina uživanja u sadržaju na pametnom televizoru. Prvi je pristup omiljenoj aplikaciji za streaming putem Smart Huba. Drugi je zrcaljenje mobilnih aplikacija, što Vam omogućuje pregled sadržaja koji ste gledali na mobilnom

Smart TV

Jednostavno otvorite Smart Hub i kliknite omiljenu aplikaciju, od usluge Netflix do usluga Prime Video, Hulu i ostalih. Tako je lako.

Prikazuje se Smart Hub sučelje preko pozadinske slike prirode na zaslonu televizora; grafičko sučelje sadrži različit sadržaj kao što je „Novo”, „Slijedi” i nekoliko aplikacija kao što su Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Facebook Video, Spotify, Google Play Movies & TV

Mobilna aplikacija za zrcaljenje

Prijeđite s mobilnog uređaja na veliki zaslon pametnog televizora u trenu. Jednostavno dodirnite zrcaljenje zaslona.

Mobilni telefon i pametni televizor dijele isti zaslon uz ikonu za Wi-Fi; na zaslonima dvojica muškaraca opremljeni su srednjovjekovnim štitom i svaki drži mač.

* Pametne usluge i grafičko sučelje (GUI) ovisi o modelu i regiji.
* Prije upotrebe potrebno je prihvatiti odredbe i uvjete za Smart Hub i pravila o zaštiti privatnosti.
* Potreban je kompatibilan OS (operativni sustav) ili aplikacija.
* Korisnici s modelima starijima od uređaja Galaxy S6 ili drugim markama mobilnih uređaja moraju preuzeti aplikaciju SmartThings putem trgovine aplikacija.
* Oblik televizora i daljinskog uređaja mogu se razlikovati ovisno o modelu i regiji.
* Sadržaj na zaslonu simulirane su slike samo radi demonstracije.
* GUI (grafičko korisničko sučelje), dizajn, funkcije i specifikacije podložni su promjeni bez prethodne obavijesti.