Samsung Galaxy A20s

Samsung Galaxy A20s

SM-A207FZBDEUF

Odaberite boju

Boja :

Odaberite broj SIM kartica

 • Veliki displej za još više zabave
  01. Infinity V-displej
 • Trostruka kamera čini da se svaka snimka istakne
  03. Trostruka kamera
 • Izuzetno širokougaona kamera pruža Vam bolji pogled na stvari
  04. Izuzetno širokougaona kamera

Veliki displej za još više zabave

Dok plovite novim svjetovima, vlogovima i igrama, veći displej uređaja Galaxy A20s pružit će Vam bolji pogled na stvari. Njegov se 6,5-inčni Infinity-V displej proteže od ivice do ivice pretvarajući Vaše svakodnevne doživljaje iz dobrih u izvanredne.

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Infinity-V displej: gotovo bez okvira, cijela prednja strana uređaja prekrivena staklom, displej od ivice do ivice. *** Dsiplej izmjeren dijagonalno kao pun pravougaonik ne uzimajući u obzir zaobljene ivice. Veličina displeja je 6,5" kao puni pravougaonik i 6,4" kada se uzmu u obzir zaobljene ivice. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih ivica i otvora kamere.

Stražnja strana sa sjajnim premazom udobno leži u ruci

To je telefon čiju stražnju stranu odlikuju sjajan premaz i glatke krivulje. Galaxy A20s savršeno pristaje Vašoj ruci, pružajući Vam udoban dizajn koji ćete odmah osjetiti. Dostupan je u crnoj, plavoj, crvenoj ili zelenoj boji – izbor je na Vama.

* Dostupnost boja ovisi o zemlji i operateru.

Trostruka kamera čini da se svaka snimka istakne

Trostruka kamera svaki Vaš trenutak čini posebnim uz senzor glavne kamere od 13 MP, 5 MP na kameri za percepciju dubine polja i 8 MP koji krase senzor iznimno širokougaone kamere. Kamera dubine Vaš objekat snimanja stavlja u prvi plan, dok iznimno širokougaona kamera može obuhvatiti čak 120 stepeni Vaših uspomena. Tako da trenutci svakodnevice uvijek ostaju jasni i svijetli.

Izuzetno širokougaona kamera pruža Vam bolji pogled na stvari

Sa ultraširokom kamerom u svoju fotografiju smjestićete sve što želite. Širok ugao od 77, kao i ultraširok od 120 stepeni, omogućava da u fotografiju smjestite sve ono što vidite pred sobom, ne izostavljajući nijedan detalj. Sada je još lakše dobiti divan panoramski snimak.

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Iznuzetno širokougaono snimanje fotografija i videozapisa podržano je samo na stražnjoj kameri.
* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Izuzetno širokougaono snimanje fotografija i videozapisa podržano je samo na stražnjoj kameri.

Kamera koja čini da se svaki Vaš objekat snimanja istakne

Dubinska kamera od 5 MP pruža Vam mogućnost postavljanja dubine vidnog polja prije i poslije snimanja savršene fotografije. Napredna dubinska kamera poništava neželjeni pozadinski šum na Vašim fotografijama, čineći ih tako više nalik onim profesionalnima.

ㅤFokus uživo uključen ㅤFokus uživo uključen
* Slike su simulirane i služe kao ilustracija.
ㅤFokus uživo isključen ㅤFokus uživo isključen
* Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

Kamera koja Vas stavlja u prvi plan

Kamera snima upravo Vas što znači da je stigao Vaš trenutak da zablistate. 8-megapikselna prednja kamera uređaja Galaxy A20s čini da Vaši selfieji izgledaju još veličanstvenije, a uz karakteristiku Live Focus (Fokus uživo) dobivate i mogućnost blagog zamućenja pozadine koja čini da Vaša osobnost na fotografiji zasja poput zvijezde.

* Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

* Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

Performanse koje trebate za brži i lakši rad

Snažan osmojezgreni procesor i 3 GB/4 GB RAM memorije brinu se da se Vaše grafički zahtjevne igre i prenosi uživo odvijaju glatko i brzo. Uz 32/64 GB unutarnjeg prostora za skladištenje i do čak 512 GB vanjske memorije, na raspolaganju Vam je dovoljno prostora za streamanje, preuzimanje i objavljivanje sadržaja.

* Kapacitet RAM i interne memorije mogu se razlikovati ovisno o zemlji ili regiji. ** Stvarno dostupan prostor za skladištenje može se razlikovati ovisno o prethodno instaliranom softveru. *** Memorijska kartica MicroSD prodaje se odvojeno.

Dovoljno snage za svaki Vaš dan

Svakog dana obavljate mnogo toga pa zašto onda to ne biste radili na telefonu koji traje? Baterija uređaja Galaxy A20s (uobičajenoga) kapaciteta 4000 mAh s tehnologijom 15-vatnog brzog punjenja znači da Vam neće ponestati snage. Dijelite sadržaje s prijateljima, gledajte prenose i radite ono što volite na telefonu koji traje.

* Uobičajena vrijednost ispitana u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 3900 mAh. Stvarno trajanje baterije može se razlikovati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima upotrebe i drugim faktorima.

Praktična sigurnost u pokretu

 • * Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Dostupnost ove usluge može se razlikovati ovisno o zemlji.
 • * Slike su simulirane u ilustrativne svrhe. ** Dostupnost ove usluge može varirati u zavisnosti od države.

Intuitivna i jednostavna upotreba

One UI Core pomaže ti da se fokusiraš na ono što ti je stvarno važno. Hardver i softver su u potpunoj harmoniji, pa se do sadržaja i funkcija dolazi jednostavnim prevlačenjem prsta. Noćni režim ti olakšava opuštanje pred spavanje prebacivanjem na režim rada u mraku, koji ne zamara oči.

* Dostupnost One UI Core funkcija, aplikacija i usluga može varirati u zavisnosti od uređaja, operativnog sistema i države. ** Uređaj i slike na ekranu simulirani su u ilustrativne svrhe.

S nama svoj uređaj očuvajte u besprijekornom stanju

Uživajte u bezbrižnom odabiru pri kupovini Galaxy pametnog telefona. Interaktivna dijagnostika i optimizacija koje nudi aplikacija Samsung Members omogućuju poboljšanje radnih karakteristika Vašeg uređaja, a naša služba za korisnike otklanja teškoće kad zatrebate dodatnu pomoć.

* Funkcije i karakteristike dostupne u aplikaciji Samsung Members mogu se razlikovati ovisno o zemlji i uređaju. ** Uređaj i slike na ekranu simulirane su i služe samo kao ilustracija.

Pronađite proizvod iz nove linije Galaxy A koji Vam najviše odgovara

Predstavljamo liniju mobilnih telefona koji današnjoj generaciji nude jedinstvene mogućnosti. Upoznajte novi Galaxy A uređaj. Stvoren za Razdoblje uživo.

Nadogradite svoj Galaxy J odmah – zamijenite ga novim iz naše Galaxy A linije

Uzeli smo sve što volite u vezi sa J serijom i stvorili bolju liniju modela – novi Galaxy A. Pogledajte kako je J model unaprijeđen u Eru praćenja uživo.

Specifikacije

 • Procesor 1.8 GHz
 • Težina (g) 183

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

Duljina trajanja baterije je bazirana na internom testiranju kompanije Samsung te može varirati ovisno o postavkama uređaja, uvjetima u kojima se koristi te samom načinu korištenja uređaja.

*Tipična vrijednost testirana je u laboratorijskim uslovima treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost s obzirom na odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija testiranim prema IEC 61960 standardu. Testirana (minimalna) snaga je 4.000 mAh. Stvarni vijek trajanja baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima upotrebe i drugim faktorima.

*Zaslon izmjeren dijagonalno kao pun pravougaonik ne uzimajući u obzir zaobljene ivice. Veličina ekrana je 6,5" kao puni pravougaonik i 6,4" kada se uzmu u obzir zaobljene ivicei. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih ivica i otvora kamere.

*Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operativni sistem i programi neophodni za normalan rad uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može varirati ovisno o mobilnom operateru i može se promijeniti nakon nadogradnje softvera.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati ovisno o regiji i operateru.