Galaxy A21s

Galaxy A21s

SM-A217FZKNEUF

 • Izuzetan ekran napravljen za gledanje kao u kinu
 • Elegantan izgled i udoban dizajn
 • Izuzetna četverostruka kamera pomaže Vam da obuhvatite više

Odaberite boju

Boja :

Odaberite broj SIM kartica

 • Izuzetan ekran napravljen za gledanje kao u kinu
  Displej
 • Izuzetna četverostruka kamera pomaže Vam da obuhvatite više
  Sistem četverostruke kamere
 • Izuzetna baterija koja pobjeđuje na duge staze
  Baterija

Izuzetan ekran napravljen za gledanje kao u kinu

Uronite u veliki Infinity-O displej uređaja Galaxy A21s, dijagonale 6,5 inča. Široki omjer stranica ispunjava displej slikom od jedne do druge ivice. Svoje omiljene video snimke, igre i streamove gledajte uživo na njegovom HD+ displeju.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija.**Mjereno dijagonalno, veličina ekrana je 6,5" kao puni pravougaonik i 6,5" kada se uzmu u obzir zaobljene ivice. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih ivica i otvora kamere.

Elegantan izgled koji udobno leži u ruci

Svojom sjajnom završnom obradom holografskog efekta, Galaxy A21s plijenit će brojne poglede. Uglađene linije kućišta omogućuju jednostavno i sigurno držanje prilikom kretanja po displeju. Birajte između crne, bijele, plave ili crvene boje kako biste na najbolji način upotpunili svoj jedinstven stil.

*Dostupnost boja može zavisiti od zemlje i operatera.

Izuzetna četverostruka kamera pomaže Vam da obuhvatite više

Snimajte fotografije ultravisoke rezolucije uz 48-megapikselnu glavnu kameru za oštre i jasne fotografije snimljene u dnevnim i noćnim uslovima. Ultraširoka kamera s vidnim poljem od 123° i 8MP obuhvaća više svega što vidite. Odaberite unaprijeđenu 2-megapikselnu Makrokameru za visokosoftificirane snimke izbliza, dok se o tome da se objekat snimanja uvijek ističe brinu algoritmi za višestruke efekte fokusiranja uživo u 2-megapikselnoj kameri dubine.

*Dostupnost boja može zavisiti od zemlje i operatera.

*Dostupnost boja može zavisiti od zemlje i operatera.

Obuhvatite više vidnog polja sa istog mjesta

Fotografišite šire s proširenim vidnim poljem ultraširoke kamere. A uz 48MP glavnu kameru Vaša priča ostaje svijetla i jasna cijelog dana.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. **Ultraširoko iskustvo snimanja (foto i video) podržano je samo na zadnjoj kameri.
*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. **Ultraširoko iskustvo snimanja (foto i video) podržano je samo na zadnjoj kameri.

Makrokamera koja hvata sve detalje izbliza

2-megapikselna Makrokamera (40mm) ugrađena u sistem četverostruke kamere snima jasne i kvalitetne fotografije pomažući Vam da iz snimki izbliza izvučete i one najsitnije detalje. Primijenite prirodno pozadinsko zamućenje kako biste izolirali objekat snimanja i dodatno ga vizuelno istaknuli.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Karakteristika Makrokamere podržana je samo na zadnjoj kameri.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Karakteristika Makrokamere podržana je samo na zadnjoj kameri.

Dubinska kamera Vaš objekat snimanja stavlja u centar pažnje

Dubinska kamera od 2 MP pruža Vam mogućnost postavljanja dubine vidnog polja prije i poslije snimanja savršene fotografije. Smanjuje neželjeni pozadinski šum na Vašim fotografijama, čineći ih tako više nalik onim profesionalnim.

*Slike su simulirane, i služe samo u svrhu ilustracije
*Slike su simulirane, i služe samo u svrhu ilustracije

Jednostavno snimanje selfija koji će privući svačiju pažnju

Želite da Vaši selfiji dobro ispadnu? 13-megapikselna prednja kamera Galaxy A21s uređaja pomaže Vam da napravite jasne fotografije u visokoj rezoluciji, za zadivljujući izgled na fotografijama snimljenim tokom dana. A Live Focus funkcija izoštravanja uživo koja zamućuje pozadinu pretvara Vas u zvijezdu.

*Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

*Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

Izuzetna baterija koja pobjeđuje na duge staze

Kad ste u izlasku, treba Vam telefon čija baterija traje. Baterija (uobičajenog)* kapaciteta 5.000 mAh pruža Vam dovoljno snage da nastavite sa streamanjem, dijeljenjem i igranjem. A kada snage ponestane, uređaj priključite na punjač i dopunite ga uz tehnologiju 15-vatnog brzog punjenja.

*Uobičajena vrijednost ispitana u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 4.900 mAh. Stvarno trajanje baterije može se razlikovati u zavisnosti od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.

Osigurajte više prostora za igru

Galaxy A21s ima brzi procesor i veliku količinu memorije kako biste se mogli usredotočiti na sadašnji trenutak. Napredan osmojezgreni procesor i 3, 4/6 GB RAM memorije osiguravaju Vam besprijekorne i efikasne performanse. Preuzmite više i brišite manje s 32GB/64GB unutrašnjeg prostora za pohranjivanje. I još više s memorijskom karticom MicroSD od 512 GB.

*Kapacitet RAM i interne memorije mogu se razlikovati zavisno od zemlje.** MicroSD kartica prodaje se odvojeno*** Stvarna korisnička memorija može se razlikovati zavisno od prethodno instaliranog softvera.

Odbrambena razina sigurnosti. Zaštitite sve što Vam je važno.

Tvornički ugrađena u hardver i softver mobilnog telefona, Samsung Knox platforma Vašem telefonu pruža zaštitu čim ga uključite. Pruža višeslojnu zaštitu Vaših najosjetljivijih informacija od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Praktična sigurnost u pokretu

 • *Preciznost tehnologije prepoznavanja lica može se razlikovati zavisno od uslova u okolini.
 • *Preciznost tehnologije prepoznavanja lica može se razlikovati u zavisnosti od uslova u okolini.

Napravljen za fokus sa jednim korisničkim interfejsom

Jedan korisnički interfejs pomaže Vam da se fokusirate na ono što Vam je zaista važno. Hardver i softver rade zajedno, sa sadržajem i funkcijama na dohvat ruke kako biste brže došli do njih. Noćni režim koristite za ugodno iskustvo u mraku, a uz jasne i intuitivne vizuelne prilike korištenje Vašeg telefona je veoma prirodno.

Uvijek Vama na usluzi, bilo kad i bilo gdje

Uživajte u bezbrižnom odabiru pri kupovini Galaxy pametnih telefona. Interaktivna dijagnostika i optimizacija koje nudi aplikacija Samsung Members omogućavaju poboljšanje efikasnosti Vašeg uređaja, a naša služba za korisnike otklanja teškoće kada zatrebate dodatnu pomoć.

*Funkcije i karakteristike dostupne u aplikaciji Samsung Members mogu se razlikovati zavisno od zemlje i uređaja.**Uređaj i slike na ekranu simulirane su i služe samo kao ilustracija.

Provjerite ponudu iz naše nove Galaxy A serije i pronađite uređaj koji Vam najviše odgovara

Predstavljamo seriju telefona za nove generacije

Nadogradite na novi Galaxy A

.

Specifikacije

 • Procesor 2 GHz
 • Težina (g) 192
 • Vrijeme reprodukcije audio snimka (do sati) Do sati: 109

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

Duljina trajanja baterije je bazirana na internom testiranju kompanije Samsung te može varirati ovisno o postavkama uređaja, uvjetima u kojima se koristi te samom načinu korištenja uređaja.

*Uobičajena vrijednost ispitana u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 4.900 mAh. Stvarno trajanje baterije može se razlikovati zavisno od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.

*Korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog operacijskog sistema koji se koristi za rad i funkcionalnosti uređaja. Dostupna korisnička memorija će varirati zavisno od mobilnog operatera i novih nadogradnji operacijskog sistema.

*Mjereno dijagonalno, veličina ekrana je 6,5" kao puni pravougaonik i 6,5" kada se uzmu u obzir zaobljene ivice. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih ivica i otvora kamere.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati u zavisnosti od regije i operatera.

* MicroSD kartica prodaje se odvojeno.