Galaxy A22 5G

Galaxy A22 5G

SM-A226BLVUEUC

 • 5G
 • Stvarno gladak ekran
 • Trostruka kamera

Odaberite boju

Boja :

Odaberite pohranu

 • Galaxy A22 5G gledan sprijeda sa 5G na ekranu. Šarene pruge svjetlosti ga okružuju i predstavljaju velike 5G brzine.
  5G
 • A Galaxy A22 5G is seen from the front. Onscreen, a woman leaps forward against a yellow wall, with red lines demonstrating motion. Her movement expands beyond the phone's display.
  Display
 • Stražnji krupni plan trostruke kamere na modelu Grey, koji prikazuje glavnu kameru od 48 megapiksela F1.8, ultra široku kameru od 5 megapiksela F2.2 i dubinsku kameru od 2 megapiksela F2.4.
  Multikamera sistem
 • Galaxy A22 5G u pejzažnom režimu i obrisi grada na zalasku sunca na ekranu. Iznad telefona je polukrug koji pokazuje putanju sunca kroz dan, sa ikonama izlaska sunca, sija sunca i mjeseca koji prikazuju izlazak sunca, sredinom dana i noći. Tekst kaže 5.000 mAh (tipično).
  Baterija

*Slika je simulirana. **Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Nevjerovatan 5G, nevjerovatna brzina

Na mobilnoj mreži za prenos podataka sljedeće generacije, snaga 5G izuzetnih brzina mijenja način na koji doživljavate i dijelite sadržaj - od super glatkog igranja igara i prikazivanja sadržaja, do ultrabrzog dijeljenja i preuzimanja sadržaja. Izvršite ažuriranje na Galaxy A22 5G i ubrzajte svoje iskustvo s pametnim telefonom.

*Dostupnost 5G mreže i stvarna brzina mogu varirati ovisno o državi, pružaocu usluga i korisničkom okruženju.

Nevjerovatan ekran, veoma glatko pomjeranje

Proširite Vaš pogled na 6,6-inčni Infinity-V ekran Galaxy A22 5G i pogledajte šta ste sve propustili. Zahvaljujući FHD+ tehnologiji Vaš svakodnevni sadržaj izgleda bolje - oštro, precizno i zapanjujuće. Plus, Real Smooth tehnologija održava iskustvo gledanja glatkim, bilo da igrate igricu ili listate sadržaj.

*Slike služe kao ilustracija. **Veličina ekrana je 6,6 inča mjerena dijagonalno i 6,4 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

Gladak na dodir uz detalje koji sijaju

Tekstura kaldrme i suptilne boje će zadržati Vaš pogled na Galaxy A22 5G dok on sija na svjetlosti. Prefinjene zaobljene linije čine ga ugodnim za držanje i pružaju jednostavnu navigaciju po ekranu. Izaberite ljubičastu, boju mente, bijelu ili sivu boju.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Pogledajte u prikazu od 360°

Trostrukom kamerom zabilježite svoj svijet na razne načine

Zabilježite nezaboravne trenutke s jasnim detaljima uz glavnu kameru od 48MP. Proširite ugao gledanja uz Ultraširoku kameru ili prilagodite fokus pozadine pomoću Dubinske kamere.

Zabilježite cijeli kadar ultraširokom kamerom

Slično vidnom polju ljudskog oka, i ultraširoka kamera od 5MP vidi svijet pod uglom gledanja od 115 stepeni, što dodaje više perspektive svemu što snimate.

1. Postoji snimak izbliza na kojoj žena stoji usred mnogih balona različitih boja. 1. Postoji snimak izbliza na kojoj žena stoji usred mnogih balona različitih boja.
*Slika služi kao ilustracija. **Ultraširoki doživljaj gledanja (fotografija/videozapis) je podržano samo za zadnju kameru.
2. Žena stoji usred mnogih balona različitih boja. Uz ultra široku kameru, možete vidjeti sve balone koji je okružuju, kao i više pozadine bine. 2. Žena stoji usred mnogih balona različitih boja. Uz ultra široku kameru, možete vidjeti sve balone koji je okružuju, kao i više pozadine bine.
*Slika služi kao ilustracija. **Ultraširoki doživljaj gledanja (fotografija/videozapis) je podržano samo za zadnju kameru.

Neka fokus bude naprijed uz Dubinsku kameru

Dubinska kamera od 2MP omogućava Vam da podesite dubinu vidnog polja u Vašim fotografijama. Jednostavnim dodirom možete lako i fino podesiti zamućenje pozadine iza objekta za visokokvalitetne snimke portreta koji se istinski ističu.

1. U kući je portret žene. Njena spavaća soba i police za knjige u pozadini su zamagljene. 1. U kući je portret žene. Njena spavaća soba i police za knjige u pozadini su zamagljene.
*Slike služe kao ilustracija.
2. Postoji portret žene u kući. Sve u pozadini, uključujući njenu spavaću sobu i police za knjige, jasno je uhvaćeno. 2. Postoji portret žene u kući. Sve u pozadini, uključujući njenu spavaću sobu i police za knjige, jasno je uhvaćeno.
*Slike služe kao ilustracija.

Podijelite selfi fotografije koje se ističu pomoću prednje kamere

Uz prednju kameru Galaxy A22 5G od 8MP i bokeh efekat lako možete snimiti zapanjujuće selfije koji sadrže više Vas a manje pozadine.

*Slike služe kao ilustracija.

*Slike služe kao ilustracija.

Neka Vaš uređaj radi i dalje pomoću snažne baterije

Budite u prednosti s baterijom koja Vas neće usporiti. Baterija sa 5000mAh (tipično)¹ omogućava da satima radite ono čime se bavite. A sa do 15W prilagodljivog brzog punjenja, Galaxy A22 5G Vas brzo vraća u punu snagu.

1. Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4900mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima. Stvarna brzina punjenja može varirati ovisno o stvarnoj upotrebi, uslovima punjenja i drugim faktorima.

Ubrzajte i pohranite više sadržaja

Galaxy A22 5G kombinuje osmojezgrenu snagu procesora sa do 4GB/6GB/8GB RAM-a za brze i efikasne performanse u izvršavanju zadatka. Uživajte u 64GB/128GB interne memorije ili dodajte još više prostora sa microSD karticom do 1TB.

*Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Stvarna dostupnost memorije za pohranjivanje može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. **MicroSD kartica se prodaje odvojeno.

Fokusurajte više sa One UI Core

One UI Core pomaže da se fokusirate na ono što Vam je bitno. Hardver i softver rade u skladu sa sadržajem i funkcijama na dohvat ruke kako biste im brže pristupili. Mijenjajte aplikacije bez smetnji i dobijte informacije za više aplikacija odjednom — praktičan UI dizajn omogućava multitasking na jednom ekranu.

*Dostupnost funkcija One UI Core opcije, aplikacija i usluga može varirati ovisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države. **Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija.

*Dostupnost funkcija One UI Core opcije, aplikacija i usluga može varirati ovisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države. **Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija.

Nevjerovatan Android™ doživljaj, uvijek

Nabavite najnovije Google aplikacije na Android OS-u, u potpunosti podržane na Vašem Galaxy A22 5G.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika. **Google, Android, Google Play, YouTube i druge oznake su zaštitni znakovi Google LLC.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika. **Google, Android, Google Play, YouTube i druge oznake su zaštitni znakovi Google LLC.

Uvijek Vama na usluzi, gdje god i kada god

Budite spokojni kada odlučite kupiti Samsung Galaxy pametni telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija u Samsung Members aplikaciji Vam olakšavaju podešavanje performansi Vaših uređaja, dok Vam naša linija za pomoć omogućava da riješite probleme kada Vam podrška zatreba.

*Dostupne funkcije i karakteristike za Samsung Members aplikaciju mogu varirati ovisno o državi i uređaju. **Uređaj i slike služe samo kao ilustracija.

Poboljšajte svoje iskustvo sa Galaxy A22 5G uz Galaxy Buds Pro slušalice

*Galaxy Buds Pro slušalice se prodaju odvojeno.

Upoznajte novi Galaxy A. „Awesome” jeste za svakoga.

Specifikacije

 • Procesor 2.2 GHz, 2 GHz
 • Težina (g) 203

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

* Mreža: propusni opseg koji podržava uređaj može se razlikovati ovisno o regiji ili pružatelju usluga.

* Baterija: Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, funkcija i aplikacija koje se koriste, učestalosti poziva i poruka, broju punjenja i mnogih drugih faktora.

* Korisnički dostupna memorija: Stvarna korisnička memorija će varirati u zavisnosti od operatera i može se promeniti nakon nadogradnje softvera.

* Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4900mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima. Stvarna brzina punjenja može varirati ovisno o stvarnoj upotrebi, uslovima punjenja i drugim faktorima.

* Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Stvarna dostupnost memorije za pohranjivanje može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru.

*Veličina ekrana je 6,6 inča mjerena dijagonalno i 6,4 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.