Galaxy A30s

Galaxy A30s

SM-A307FZWVSEE

 • Život na svjetlijem i širem displeju
 • Stavite bitne stvari u prvi plan
 • Savršeni selfiji iz prvog pokušaja

Odaberite boju

Boja :

Odaberite broj SIM kartica

Odaberite pohranu

 • Dinamični uzorak i praktični dizajn
  Infinity displej
 • Dinamični uzorak i praktični dizajn
  Dizajn uređaja
 • Spremni za život s trostrukom kamerom
  Trostruka kamera
 • Vaš otisak prsta je ključan
  Čitač otiska prsta na displeju

Život na svjetlijem i širem displeju

Uronite u veliki beskrajan-V displej od 6,4 inča uređaja Galaxy A30s. Široki omjer stranica ispunjava displej slikom od ivice do ivice. Gledajte svoje omiljene video snimke, igre i streamove uživo u živopisnom prikazu HD+ Super AMOLED displeja.

*Slike služe samo kao ilustracija.**Beskrajan displej: gotovo bez okvira, s punim prednjim staklom i displejom od ivice do ivice.***Mjereno dijagonalno, veličina displeja je 6,4" kao puni pravougaonik i 6,2" kada se uzmu u obzir zaobljene ivice. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih ivica i otvora kamere.

Dinamični uzorak i praktičan dizajn

Galaxy A30s odlikuje se atraktivnim oblikom prizme i elegantnim dizajnom. Zahvaljujući udobnom prianjanju i glatkim ivicama, lagano pristaje u ruku za lakšu navigaciju ekranom. Hologramski uzorak privlači pozornost sjajnim premazom koji se neprestano mijenja te je dostupan u Prism Crush crnoj, bijeloj, ljubičastoj i zelenoj boji.

Spremni za život s trostrukom kamerom

Spremno dočekajte bitne životne trenutke s trostrukom kamerom uređaja Galaxy A30s. Fotografišite svakodnevne detalje s glavnom kamerom od 25MP ili veličanstvene pejzaže s ultraširokom kamerom od 8 MP s vidnim poljem od 123˚. Dodajte pozadinsko zamućenje s dubinskom kamerom od 5 MP kako biste se fokusirali na bitne stvari.

*Dostupnost boja ovisi o zemlji i operateru.

Proširite svoje horizonte

Fotografišite svijet u punoj širini s proširenim vidnim poljem ultraširoke kamere. Glavna kamera od 25 MP uređaja Galaxy A30s čini Vaše fotografije svjetlijim i jasnijim, danju i noću.

*Slike služe samo kao ilustracija.
*Slike služe samo kao ilustracija.

Stavite bitne stvari u prvi plan

Dubinska kamera od 5 MP omogućuje upravljanje pozadinom prije i poslije snimanja savršene fotografije. Fokusirajte se na stvari koje želite istaknuti i zamutite one manje bitne kako bi Vaše fotografije izgledale profesionalnije.

*Slike služe samo kao ilustracija.
*Slike služe samo kao ilustracija.

Savršeni selfiji iz prvog pokušaja

Želite da Vaši selfiji dobro ispadnu. S prednjom kamerom od 16 MP uređaja Galaxy A30s možete snimiti jasne fotografije u visokoj rezoluciji. A funkcija izoštravanja selfija koja zamućuje pozadinu pretvara Vas u zvijezdu.

*Slike služe samo kao ilustracija.
*Slike služe samo kao ilustracija.

Brzo napunite baterije za dan pred Vama

S trajnom baterijom od 4.000 mAh (uobičajeno)* možete maksimalno iskoristiti svaki trenutak. I ne morate se brinuti oko punjenja – Galaxy A30s opremljen je brzim punjačem od 15 W kako biste se mogli vratiti svojim interesima i iskoristiti sve što vam život pruža.

*Uobičajene vrijednosti ispitane u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost s obzirom na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimum) kapacitet je 3.900 mAh. Stvarno trajanje baterije ovisi o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

Performanse koje omogućuju više

Galaxy A30s ima brzi procesor i veliki kapacitet memorije kako biste se mogli fokusirati na sadašnjost. Napredni osmojezgreni procesor i memorija te gotovo 4 GB RAM-a osiguravaju besprijekorne i efikasne performanse. Preuzmite više i brišite manje s gotovo 128 GB interne memorije. I još više s microSD karticom od 512 GB.

* RAM i kapacitet interne memorije mogu se razlikovati ovisno o zemlji.** Stvarna korisnička memorija može se razlikovati ovisno o prethodno instaliranom softveru.*** MicroSD kartica prodaje se odvojeno.

Game Booster Vam daje prednost

Maksimalno iskoristite performanse uz pomoć funkcije Game Booster. Smanjite ometanja i poboljšajte igru s namjenskim interfejsom i pristupačnim menijem. Funkcija izoštravanja sličica (Frame Booster) omogućuje grafiku s glatkim pokretima kao u stvarnosti. Igrajte na najvišem nivou uz pomoć funkcije Game Booster koja pamti Vaše načine upotrebe i u skladu s tim optimizira bateriju, temperaturu i memoriju.

Sigurnost dostupna svima

Fabrički ugrađena u hardver i softver mobilnog telefona, Samsung Knox platforma pruža zaštitu vašem telefona čim ga uključite. Pruža slojevitu zaštitu Vaših najosjetljivijih informacija od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Vaš otisak prsta je ključan

Galaxy A30s nudi mogućnost naprednog prepoznavanja biometrijom. Čitač otiska prsta na displeju prepoznaje Vaš jedinstveni otisak prsta kako biste samo Vi mogli otključati uređaj jednostavnim pritiskom.

*Pri upotrebi zaštitnog stakla provjerite da omogućuje upotrebu čitača otiska prsta na displeju.

Stvoren za fokus

One UI interfejs omogućuje Vam da se fokusirate na stvari koje su Vam zaista bitne. Hardver i softver rade zajedno, a sadržaj i svojstva nalaze se nadohvat ruke kako biste im mogli brže pristupiti. Koristite se noćnim načinom rada za lakše snalaženje u mraku, a jasni i intuitivni prikaz znatno olakšava korištenje mobilnog telefona.

*Dostupnost One UI funkcija, aplikacija i usluga ovisi o uređaju, inačici operativnog sustava i zemlji.**Uređaj i slike na displeju služe samo kao ilustracija.

S nama možete očuvati uređaj u besprijekornom stanju

Uživajte u bezbrižnom odabiru pametnih telefona Galaxy. Interaktivna dijagnostika i optimizacija koje nudi aplikacija Samsung Members omogućuju poboljšanje efikasnosti Vašeg uređaja, a naša služba za korisnike otklanja poteškoće kada zatrebate dodatnu pomoć.

*Funkcije i karakteristike koji su dostupni na aplikaciji Samsung Members mogu se razlikovati ovisno o zemlji i uređaju.**Uređaj služi samo kao ilustracija.

Pronađite proizvod iz nove serije Galaxy A koji Vam najviše odgovara

Predstavljamo seriju mobilnih telefona koji današnjoj generaciji nude jedinstvene mogućnosti. Upoznajte novi uređaj Galaxy A. Stvoren za Razdoblje uživo.

Odmah unaprijedite svoj Galaxy J s našim novim

Uzeli smo sve što volite na J proizvodima i osmislili još bolju liniju – novi Galaxy A. Pogledajte kako je J unaprijeđen za Razdoblje uživo.

Specifikacije

 • Procesor 1.8 GHz, 1.6 GHz
 • Težina (g) 169
 • Vrijeme reprodukcije audio snimka (do sati) Do sati: 77

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

Duljina trajanja baterije je bazirana na internom testiranju kompanije Samsung te može varirati ovisno o postavkama uređaja, uvjetima u kojima se koristi te samom načinu korištenja uređaja.

*Veličina ekrana: Izmjereno dijagonalno, veličina ekrana je 162,0 mm (6,4") kao puni pravougaonik i 157,9 mm (6,2") uzimajući u obzir zaobljene uglove.

Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

*Uobičajene vrijednosti ispitane u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost s obzirom na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimum) kapacitet je 3.900 mAh. Stvarno trajanje baterije ovisi o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

*Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operacijski sistem i programi neophodni za normalan rad uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može varirati ovisno o mobilnom operateru i može se promijeniti nakon nadogradnje softvera.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.