Galaxy A32

Galaxy A32

SM-A325FLVGEUC

 • Infinity-V ekran od 6.5"
 • Napredna četverostruka kamera
 • Uključuje 123° širokougaonu / 5MP makro objektiv / dubinsku kameru
 • Dugotrajna baterija od 5,000 mAh

Odaberite boju

Boja :

Odaberite broj SIM kartica

Odaberite pohranu

 • Žena na biciklu iza Galaxyja A32. Slika prolazi ivicama ekrana telefona dajući njegov impresivan pogled. Tekst kaže da je svjetlina 800 gnjida, zaštitni štit za oči, sa SGS logotipom i stvarnim glatkim.
  Displej
 • Stražnji plan izbliza napredne četverostruke kamere, koja prikazuje glavnu kameru F1.8 64MP, ultra široku kameru F2.2 8MP, dubinsku kameru F2.4 5MP i makro kameru F2.4 5MP.
  Multi Kamera Sistem
 • Galaxy A32 stoji, okružen kružnim tačkama, s tekstom baterije od 5.000 mAh i prilagodljivim brzim punjenjem od 15 W.
  Baterija

*Slika je simulirana. **Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Nevjerovatan ekran, veoma glatko pomijeranje

Počastite svoje oči živopisnim detaljima sa FHD+ Super AMOLED ekranom koji doseže i 800 nita¹ za jasnoću čak i na jarkoj dnevnoj svjetlosti. Eye Comfort Shield² smanjuje plavu svjetlost a Real Smooth funkcija održava iskustvo gledanja glatkim, bilo da igrate igricu ili listate sadržaj. Sve to na ekspanzivnom 6,4-inčnom Infinity-U ekranu.

*Slike služe kao ilustracija. **Mjereno dijagonalno, veličina ekrana je 6,4 inča kao puni pravougaonik i 6,2 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.1. U slučaju da je prilagodljivo osvjetljenje podešeno na „Uključeno” u podešavanju. Kada je ekran izložen jačini osvjetljenja od preko 20000 luksa kako prepoznaje senzor osvjetljenja na telefonu, kao što su okruženja sa mnogo ambijentalne svjetlosti ili direktne sunčeve svjetlosti, osvijetljenost se može povećati i do 800 nita. Vrijednosti osvijetljenosti koje izmjeri senzor mogu varirati ovisno o uglu svjetlosti.2. Ekran Galaxy A32 (SM-A325) telefona je od SGS dobio certifikat za njegu očiju koji se temelji na njegovoj sposobnosti da drastično umanji štetne učinke plave svjetlosti. Ovaj certifikat se može pronaći na https://www.sgs.com.

Minimalistički dizajn sa zapanjujućim stilom

Obavijte svoje ruke oko elegantnog dizajna sa mekim ivicama na nevjerovatnom Galaxy A32. Sa ikoničnim dizajnom kamere i svjetlucavom završnom obradom na poleđini, telefon ne samo da se ističe - on postavlja novi standard. Odaberite jednu od četiri privlačne boje: Crna, Bijela, Plava i Ljubičasta.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Nevjerovatna kamera, zabilježite svaki detalj

Galaxy A32 sistem kamere sa nekoliko objektiva vodi fotografiju na novi nivo. Upotrijebite visoku rezoluciju na Glavnoj kameri od 64MP za oštre, jasne slike tokom cijelog dana. Proširite ugao gledanja uz Ultraširoku kameru. Prilagodite fokus uz Dubinsku kameru ili priđite bliže detaljima pomoću Makro kamere.

Ultraširoka kamera, ultraširoki trenuci

Slično vidnom polju ljudskog oka, i ultra široka kamera od 8MP vidi svijet pod uglom gledanja od 123 stepena, što dodaje više perspektive svemu što snimate.

1. A man standing in a basketball court. It is a close crop shot, showing the man and the center of the court. 1. A man standing in a basketball court. It is a close crop shot, showing the man and the center of the court.
*Slike služe kao ilustracija. **Ultraširoko iskustvo gledanja (fotografija/videozapis) je podržano samo za zadnju kameru.
2. A man standing in a basketball court. Taken on the Ultra Wide Camera, you can see more of the court and scene around him. 2. A man standing in a basketball court. Taken on the Ultra Wide Camera, you can see more of the court and scene around him.
*Slike služe kao ilustracija. **Ultraširoko iskustvo gledanja (fotografija/videozapis) je podržano samo za zadnju kameru.

Makro kamera obraća pažnju na sitne detalje

Približite se predmetu fotografisanja sa Makro kamerom od 5MP i otkrijte detalje koje ste ranije propuštali. Ona primjenjuje prirodni bokeh efekt na Vaše fotografije, omogućavajući subjektu da se ističe u odnosu na pozadinu.

*Slika služi kao ilustracija. **Makro kamera podržana samo za zadnju kameru.

*Slika služi kao ilustracija. **Makro kamera podržana samo za zadnju kameru.

Donesite fokus naprijed uz Dubinsku kameru

Dubinska kamera od 5MP omogućava Vam da podesite dubinu vidnog polja u Vašim fotografijama. Jednostavnim dodirom možete lako i fino podesiti zamućenje pozadine iza objekta za visokokvalitetne snimke portreta koji se istinski ističu.

1. A man standing in a courtyard. Taken with the Depth Camera, the buildings in the background are blurred. 1. A man standing in a courtyard. Taken with the Depth Camera, the buildings in the background are blurred.
*Slike služe kao ilustracija.
2. A man standing in a courtyard. He and the buildings in the background are equally clear. 2. A man standing in a courtyard. He and the buildings in the background are equally clear.
*Slike služe kao ilustracija.

Prednja kamera, selfi fotografije koje privlače pažnju

Zauzmite pozu i zabilježite zadivljujuće selfije prednjom kamerom Galaxy A32 telefona od 20MP. Uživajte u jasnim detaljima ili pomoću bokeh efekta zamutite pozadinu da pretvorite svoje selfije u autoportrete.

*Slike služe kao ilustracija.

*Slike služe kao ilustracija.

Nevjerovatna baterija, traje dva dana¹

5000mAh (tipično)² baterije pruža više vremena da radite ono što volite - reprodukujete sadržaj, dijelite, igrate igrice i još više. Upravljanje napajanjem putem AI detektuje i prilagođava se upotrebi Vašeg mobilnog telefona za dugotrajno napajanje. A sa do 15W Prilagodljivog brzog punjenja, Galaxy A32 Vas brzo vraća u punu snagu.

1. *Nezavisno procijenjeno od strane Strategy Analytics agencije za upotrebu profila prosječnog/tipičnog korisnika u Velikoj Britaniji između 20.01.2021-31.01.2021. s verzijama prije zvaničnog predstavljanja SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326 pod zadanim postavkama koristeći LTE i 5G Sub6 mreže (NIJE testirano za 5G mmWave mrežu). Stvarni vijek trajanja baterije ovisi o mrežnom okruženju, korištenim karakteristikama i aplikacijama, učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora.2. Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4860mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

Nevjerovatne performanse da učinite više odjednom

Bilo da ste fokusirani na jedan zadatak ili više zadataka odjednom, Galaxy A32 pruža veliko pojačanje performansi zahvaljujući naprednom Osmojezgrenom procesoru i do 4GB/6GB/8GB RAM memorije. Pohranite više i brišite manje uz 64GB/128GB interne memorije. Ako ni to nije dovoljno, dodajte i do 1TB pomoću micro SD kartice.

*Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Stvarna dostupna memorija pohranjivanja može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. **Micro SD kartica se prodaje odvojeno.

Game Booster Vam daje momentalnu prednost

Pojačajte performanse uz Game Booster. Smanjite smetnje i poboljšajte svoju igru uz namjenski interfejs i lako dostupan meni. Frame Booster pruža grafici uglađene i vjerodostojne pokrete. I igrajte najbolje što možete jer Game Booster uči Vaše obrasce upotrebe kako bi optimizirao bateriju, temperaturu i memoriju.

*Slike uređaja i ekrana služe kao ilustracija. **Kompatibilnost Game Booster može varirati ovisno o igrici.

Zaštitite ono što Vam je bitno

Samsung Knox, ugrađen u hardver i softver uređaja od samog početka štiti Vaš uređaj od prvog minuta kada ga upalite. Pruža slojevitu odbrambenu zaštitu, čuva Vaše najosjetljivije informacije od zlonamjernog softvera i prijetnji.

*Arhitektura mjerenja integriteta bazirana na Trustzoneu.

Sigurni jednostavnim dodirom

Senzor za prepoznavanje otiska prsta na ekranu Galaxy A32 prepoznaje Vaš jedinstven otisak prsta što omogućava jednostavan i siguran način da otključate svoj telefon. A uz Samsung Pass usluge biometrijske autentifikacije, Vaš otisak prsta omogućava bržu i sigurniju metodu autentifikacije za prijavu na aplikaciju i web sajt.

*Funkcija web prijave funkcije Samsugn Pass je dostupna samo u Samsung Internet. **Kompatibilnost i dostupnost Samsung Pass funkcija i karakteristika može varirati ovisno o aplikacijama.

*Funkcija web prijave funkcije Samsugn Pass je dostupna samo u Samsung Internet. **Kompatibilnost i dostupnost Samsung Pass funkcija i karakteristika može varirati ovisno o aplikacijama.

Optimiziran za Vaš mir

Uživajte u glatkim pokretima i predivnom dizajnu na One UI. Optimiziran za svaku veličinu ekrana omogućava da se fokusirate na ono što Vam je bitno na udoban i intuitivan način. One UI omogućava da podesite svoj telefon da se podudara s Vašim ukusima i potpuno uživate u svom udobnom Galaxy iskustvu.

*Dostupnost funkcija One UI funkcija, aplikacija i usluga može varirati ovisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države. **Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija.

*Dostupnost funkcija One UI funkcija, aplikacija i usluga može varirati ovisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države. **Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija.

Nevjerovatno Android™ iskustvo, uvijek

Nabavite najnovije Google aplikacije na Android OS-u, u potpunosti podržane na Vašem Galaxy A32.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika. **Google, Android, Google Play, YouTube i druge oznake su zaštitni znakovi Google LLC.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika. **Google, Android, Google Play, YouTube i druge oznake su zaštitni znakovi Google LLC.

Koristite Galaxy Buds Pro da poboljšate svoje iskustvo sa Galaxy A32

*Galaxy Buds Pro slušalice se prodaju odvojeno.

S lakoćom pronađite svoje Galaxy Buds Pro pomoću SmartThings Find

*Svi uređaji moraju se registrovati na SmartThings kako bi primali pametna obavještenja. Zahtijeva se prijava na Samsung račun, konekcija na Wi-Fi ili mrežu za prenos podataka i konfiguracija podešavanja u SmartThings Find aplikaciji.

*Svi uređaji moraju se registrovati na SmartThings kako bi primali pametna obavještenja. Zahtijeva se prijava na Samsung račun, konekcija na Wi-Fi ili mrežu za prenos podataka i konfiguracija podešavanja u SmartThings Find aplikaciji.

Uvijek Vama na usluzi, gdje god i kada god

Budite spokojni kada odlučite kupiti Galaxy pametni telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija u Samsung Members aplikaciji Vam olakšavaju podešavanje performansi Vaših uređaja, dok Vam naša linija za pomoć omogućava da riješite probleme kada Vam pomoć zatreba.

*Dostupne funkcije i karakteristike za Samsung Members aplikaciju mogu varirati ovisno o državi i uređaju. **Uređaj i slike služe samo kao ilustracija.

Upoznajte novi Galaxy A. „Awesome” jeste za svakoga.

Specifikacije

 • Procesor 2 GHz, 1.8 GHz
 • Težina (g) 184
 • Vrijeme reprodukcije audio snimka (do sati) Do sati: 93

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike (Android 13)
  ENGLESKI
 • Vodič za sigurnost
  ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Kazak, Letonski, Litvanski, MAKEDONSKI, Mongolski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI, Rumunski, RUSKA, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, Ukrajinski, Uzbečki
 • Priručnik za korisnike (Android 12)
  ENGLESKI
 • Priručnik za korisnike (Android 11)
  ENGLESKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

Duljina trajanja baterije je bazirana na internom testiranju kompanije Samsung te može varirati ovisno o postavkama uređaja, uvjetima u kojima se koristi te samom načinu korištenja uređaja.

*Stvarni vijek trajanja baterije ovisi o mrežnom okruženju, korištenim karakteristikama i aplikacijama, učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora.

*Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4860mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

*Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operacijski sistem i programi neophodni za normalan rad uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može varirati ovisno o mobilnom operateru i može se promijeniti nakon nadogradnje softvera.

*Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Stvarna dostupna memorija pohranjivanja može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru.

*Mjereno dijagonalno, veličina ekrana je 6,4 inča kao puni pravougaonik i 6,2 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.