Galaxy A33 5G

SM-A336BZOGEUC

 • FHD+ sAMOLED 90Hz Ekran
 • OIS Kamera
 • Dvodnevna baterija

Odaberite boju

Boja :

Odaberite pohranu

 • Dva Galaxy A33 5G uređaja, oba u Awesome plavoj boji, izgledaju netaknuto kada se na njih prospe velika količina vode.
  Otporan na vodu i prašinu
 • Zabilježena je žena usred skoka koji nalikuje baletskom pokretu. Pejzaž u pozadini prikazuje predivan pogled na zalazak sunca a Galaxy A33 5G je u sredini i uokviruje ženu usred skoka.
  FHD+ sAMOLED 90Hz Ekran
 • Dva modela Galaxy A33 5G, oba u Awesome plavoj boji, prikazuju poleđinu i prednju stranu uređaja. Lijevo, poleđina uređaja prikazuje F2.4 Makro kameru od 5MP, F2.2. Ultraširoku kameru od 8MP, F1.8 Glavnu kameru od 48MP i F2.4 Dubinsku kameru od 2MP. Desno, prednja strana uređaja prikazuje F2.2 Prednju kameru od 13MP a na ekranu je prikazana fotografija žene koja se smije.
  OIS Kamera
 • Tri Galaxy A33 5G uređaja od kojih lijevi prikazuje pejzaž dnevne svjetlosti, srednji prikazuje taman ekran sa ikonicom potpuno napunjene baterije i desni prikazuje sliku noćnog kampovanja. Tekst glasi „Baterija koja traje 2 dana.”
  Baterija koja traje 2 dana

"*Slika služi kao ilustracija. **Dostupnost boja i modela može varirati ovisno o državi ili operateru. ***Galaxy A33 5G je ocijenjen sa IP67. Na osnovu uslova potapanja uređaja u slatkovodnu vodu do 1 metar dubine na period do 30 minuta. Siguran samo kod niskog pritiska vode."

5G. Već smo se povezali

Na mobilnoj mreži za prenos podataka sljedeće generacije, snaga 5G izuzetnih brzina mijenja način na koji doživljavate i dijelite sadržaj - od super glatkog igranja igara i prikazivanja sadržaja, do ultrabrzog dijeljenja i preuzimanja sadržaja.

*Dostupnost 5G mreže i stvarna brzina mogu varirati ovisno o državi, pružaocu usluga i korisničkom okruženju.

Čista snaga obrade

Vaš Galaxy kojeg pokreće 5nm osmojezgreni procesor je izrađen da se nosi i sa teškim multitaskingom. RAM Plus očitava Vaše obrasce upotrebe i omogućava dodatnu virtuelnu RAM memoriju za dodatna povećanja.

"*Modeli sa 8GB RAM memorije će podržati do 8GB interne memorije, a modeli sa 6GB RAM podržavaju do 6GB interne memorije koja se može koristiti kao virtuelna memorija za poboljšane performanse aplikacija. **Poređene sa Galaxy A32 5G, vrijednosti se izračunavaju na osnovu rezultata internih laboratorijskih ispitivanja."

Mnogo memorije plus prostor za još više

Sa 128GB interne memorije za Vaše fotografije i videozapise, plus podrškom za microSD karticu do 1TB dobit ćete značajan prostor za čuvanje svojih dragocjenih trenutaka.

*Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Dostupnost stvarne memorije može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. *Micro SD kartica se prodaje odvojeno. Dostupnost može varirati ovisno o državi.

Ikonično jednostavan

Uradite više sa manje. Galaxy A33 5G je sada tanji i sofisticiraniji sa matiranom završnom obradom, kvalitetnim okvirima i neprimjetnim kućištem kamere sa Ambient Edge.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Pogledajte u prikazu od 360°

Oduprite se prašini, padovima i prskanju

Sa ocjenom IP67 za otpornost na vodu i prašinu, Galaxy A33 5G će podnijeti i do 1 metar dubine u slatkovodnoj vodi do 30 minuta.¹ Uz dodatnu zaštitu Gorilla Glass 5, Vaš uređaj je sada otporniji i manje sklon grebanju.

1. Galaxy A33 5G je ocijenjen sa IP67. Na osnovu testnih uslova potapanja uređaja u slatkovodnu vodu do 1 metar dubine na period do 30 minuta. Ne savjetuje se za upotrebu na plažama, bazenima ili u blizini sapunaste vode. Siguran samo kod niskog pritiska vode.

Nevjerovatan ekran, spektakularno živahne boje

Proširite Vaš pogled na 6,4-inčni Infinity-U ekran Galaxy A33 5G i pogledajte šta ste sve propustili. Čak i pri svijetlim vanjskim uslovima, možete doživjeti sve što volite u živopisnoj boji visoke definicije i autentičnih boja uz FHD+ Super AMOLED tehnologiju ekrana.

*Slike služe kao ilustracija. **Mjerena dijagonalno, veličina ekrana je 6,4 inča kao puni pravougaonik i 6,2 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

Glatko. Glatko poput svile

Gledajte sadržaj koji želite na super uglađenom ekranu Galaxy A33 5G od 90Hz da se uvjerite kako se riječ „svilenkasto” može koristiti da opiše iskustvo gledanja. Manje zamućenosti, više detalja, i živopisan tok kontrasta za superglatke videozapise i fotografije.

Kakav prizor

Nevjerovatna kamera, zabilježite svaki detalj

Sistem kamere sa nekoliko objektiva na Galaxy A33 5G vodi fotografiju na novi nivo. Dobijte oštrije, jasnije snimke sa OIS kamerom od 48MP, prošitire svoj ugao gledanja uz Ultraširoku kameru, prilagodite fokus sa Dubinskom kamerom i dobijte jasnije detalje uz Makro kameru.

*OIS: Optička stabilizacija slike. **Slika ekrana služi kao ilustracija.

OIS. Konačno u Galaxy A33 5G

Zabilježite svoj svijet u pokretu. Uz OIS Vaš Galaxy A33 5G snima videozapise uglađenije i bilježi finije detalje čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja.

*Slika služi kao ilustracija.

Bolji snimci sa AI poboljšivačem slike

Snažna vještačka inteligencija Photo remaster aplikacije automatski poboljšava Vaše fotografije pa tako možete odmah nadograditi svoje slike.

*Slike simulirane u ilustrativne svrhe. **Stvarni korisnički interfejs može se razlikovati u zavisnosti od verzije softvera na vašem uređaju

Zabavna vremena uz Zabavni način rada

Zabilježite svoje najsmješnije trenutke sa novim Snapchat objektivima koji se redovno ažuriraju u Zabavnom načinu rada. Pretražujte i isprobajte svoje favorite, zabilježite svoj najbolji izgled i podijelite to sa prijateljima.

*SNAPCHAT je zaštitni znak SNAP INC. Filteri Snapchat objektiva mogu varirati ovisno o državi ili regiji. Snapchat objektiv prikazan na slici služi kao ilustracija. **Stvarni UI može varirati ovisno o verziji softvera na Vašem uređaju.

Lice. Pod svjetlima reflektora

Uz dvostruki objektiv za dubinsku kameru koju pokreće vještačka inteligencija možete zabilježiti fine atribute koji svako lice čine jedinstvenim. Blago zamutite pozadinu pomoću bokeh efekata i naglasite detalje koji donose život u kadar.

1. Žena stoji ispred uske ulice oslikane šarenim grafitima. Međutim, kada se aktivira gornja ikonica Portret uključen, pozadina se zamuti i snimak naglašava ženu. 1. Žena stoji ispred uske ulice oslikane šarenim grafitima. Međutim, kada se aktivira gornja ikonica Portret uključen, pozadina se zamuti i snimak naglašava ženu.
*Slike služe kao ilustracija.
2. Žena stoji ispred uske ulice oslikane šarenim grafitima. Međutim, kada se aktivira gornja ikonica Portret isključen, pozadina je jasna i precizno prikazuje i ženu i usku ulicu. 2. Žena stoji ispred uske ulice oslikane šarenim grafitima. Međutim, kada se aktivira gornja ikonica Portret isključen, pozadina je jasna i precizno prikazuje i ženu i usku ulicu.
*Slike služe kao ilustracija.

Uranjajući zvuk na Vašem dlanu

Prostorni doživljaj više ne zahtijeva studio. Uronite u omiljene filmove, pjesme i videozapise u Dolby Atmos koji obogaćuje svaku notu nevjerovatnim detaljima i jasnoćom.

*Slika ekrana služi kao ilustracija.

Nevjerovatna baterija, traje dva dana¹

5000mAh (tipično)2 baterije za više vremena za gledanje sadržaja, dijeljenje, igranje i još više. Brzo oživite svoj Galaxy sa Superbrzim punjenjem do 25W i omogućite adaptivnu štednju energije kako bi se poboljšale cjelokupne performanse baterije.

*Punjač od 25W za Superbrzo punjenje se prodaje odvojeno. 1. Procjenjuje se na osnovu profila upotrebe prosječnog/tipičnog korisnika. Nezavisno procijenjeno od strane Strategy Analytics agencije u Velikoj Britaniji između 20.01.2022 – 31.01.2022. s verzijama prije zvaničnog predstavljanja SM-A336 pod zadanim postavkama koristeći LTE i 5G Sub6 mreže (NIJE testirano za 5G mmWave mrežu). Stvarni vijek trajanja baterije ovisi o mrežnom okruženju, korištenim karakteristikama i aplikacijama učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora. 2. Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4860mAh.

Game Booster aplikacija Vam daje momentalnu prednost

Ciljajte na pobjedu. Game Booster aplikacija prati Vaše šablone igre kako bi optimizirao vijek trajanja baterije, temperaturu i memoriju Vašeg uređaja, dok istovremeno blokira pozadinske aktivnosti i notifikacije kako ne biste sačuvali fokus.

*Slike uređaja i ekrana služe kao ilustracija. **Kompatibilnost Game Booster aplikacije može varirati ovisno o igri.

Zaštitite ono što Vam je bitno

Samsung Knox, ugrađen u hardver i softver telefona od samog početka štiti Vaš uređaj od prvog minuta kada ga upalite. Pruža slojevitu odbrambenu sigurnost, čuva Vaše najosjetljivije informacije od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Jednostavno dodirnite da otključate

Uđite odmah. Sa ugrađenim senzorom za otisak prsta na ekranu momentalno se možete prijaviti u svoje aplikacije i internetske stranice a da time nećete ugroziti sigurnost.

*Samsung Pass funkcija web prijave je dostupna samo u Samsung Internet. **Kompatibilnost i dostupnost Samsung Pass funkcija i karakteristika može varirati ovisno o aplikacijama

*Samsung Pass funkcija web prijave je dostupna samo u Samsung Internet. **Kompatibilnost i dostupnost Samsung Pass funkcija i karakteristika može varirati ovisno o aplikacijama

Jednostavno dodirnite da otključate

Uđite odmah. Sa ugrađenim senzorom za otisak prsta na ekranu momentalno se možete prijaviti u svoje aplikacije i internetske stranice a da time nećete ugroziti sigurnost.

*Samsung Pass funkcija web prijave je dostupna samo u Samsung Internet. **Kompatibilnost i dostupnost Samsung Pass funkcija i karakteristika može varirati ovisno o aplikacijama

*Samsung Pass funkcija web prijave je dostupna samo u Samsung Internet. **Kompatibilnost i dostupnost Samsung Pass funkcija i karakteristika može varirati ovisno o aplikacijama

Vaša privatnost je zaštićena

Zaštitite svoje privatne fotografije, videozapise, datoteke, aplikacije i podatke unutar Sigurnog foldera sa Samsung Knox sigurnosnom platformom odbrambene klase koja će zaštititi Vaše informacije od zlonamjernih napada. Dodajte lozinku ili otisak prsta kako biste samo Vi mogli pristupiti svojim podacima.

Vaš Galaxy. Vaš način

Posjedujte nešto istinski Vaše. Prilagodite svoj Galaxy uz One UI 4 i podarite svom telefonu odvažan izgled koji će se slagati uz Vašu vibru. Kreirajte alat po mjeri koji će besprijekorno pomagati s Vašim zadacima a Vaše omiljene funkcije učiniti lako dostupnim.

*Dostupnost funkcija One UI, aplikacija i usluga može varirati ovisno o verziji operativnog sistema i državi. **Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Povezano slušanje. Povezanost svugdje

Pažljiv bez napora

Automatsko prebacivanje slušalica će Vaše uši dovesti do onoga na šta se trebate fokusirati. Kada gledate film na svom tabletu dolazni poziv na Vašem telefonu će se neprimjetno prebaciti kako biste se javili. Završite poziv i vraćate se tačno tamo gdje ste stali.

*Funkcija automatskog prebacivanja dostupna je samo na Galaxy pametnim telefonima i tabletima sa One UI 3.1 ili novijim. Određeni uređaji i aplikacije možda neće podržati automatsko prebacivanje. **Galaxy uređaji moraju biti prijavljeni na Samsung nalog kako bi se omogućilo automatsko prebacivanje. ***Buds Pro i Galaxy Tab S7 se prodaju odvojeno.

*Funkcija automatskog prebacivanja dostupna je samo na Galaxy pametnim telefonima i tabletima sa One UI 3.1 ili novijim. Određeni uređaji i aplikacije možda neće podržati automatsko prebacivanje. **Galaxy uređaji moraju biti prijavljeni na Samsung nalog kako bi se omogućilo automatsko prebacivanje. ***Buds Pro i Galaxy Tab S7 se prodaju odvojeno.

Slušajte zajedno sa prijateljima (Buds Together)

Zavladajte trotoarima uz svog najboljeg prijatelja. Buds Together pruža jednostavan ali nenadmašiv doživljaj slušanja pjesama zajedno u pokretu.

*Buds Pro slušalice se prodaju odvojeno.

*Buds Pro slušalice se prodaju odvojeno.

Uvijek Vama na usluzi, gdje god i kada god

Budite spokojni kada odlučite kupiti Galaxy pametni telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija u Samsung Members aplikaciji Vam olakšavaju podešavanje performansi Vaših uređaja, dok Vam naša linija za pomoć omogućava da riješite probleme kada Vam pomoć zatreba.

*Dostupne funkcije i karakteristike za Samsung Members aplikaciju mogu varirati ovisno o državi i uređaju. **Slika uređaja i ekrana služi kao ilustracija.

Upoznajte novi Galaxy A. „Awesome” jeste za svakoga.

Specifikacije

 • Procesor 2.4 GHz, 2 GHz
 • Težina (g) 186

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

* Mreža: propusni opseg koji podržava uređaj može se razlikovati ovisno o regiji ili pružatelju usluga.

* Baterija: Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, funkcija i aplikacija koje se koriste, učestalosti poziva i poruka, broju punjenja i mnogih drugih faktora.

* Korisnički dostupna memorija: Stvarna korisnička memorija će varirati u zavisnosti od operatera i može se promeniti nakon nadogradnje softvera.

* Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Dostupnost stvarne memorije može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru.

* Mjerena dijagonalno, veličina ekrana je 6,4 inča kao puni pravougaonik i 6,2 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

* Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4860mAh.