Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

DIZAJN

*Slike služe kao ilustracija.

Čovjek koji drži Galaxy Z Fold2 u Mistično bronzanoj boji u Flex režimu, prikazuje šarku, Vanjski ekran i stražnju kameru. On ga preklapa jednom rukom.

Više od jednog telefona. Bolje od dva.

DIZAJN

Ovo nije samo novi uređaj — ovo je potpuno nova kategorija

STIL

Zapanjujući uređaj jednako zapanjujućih boja

Dostupan u dvije vrhunske boje — Mistično crnoj i Mistično bronzanoj. Uzdignite Vaš stil uz klasično crni ili se izdvojite iz ostatka mase uz bronzanu boju koja plijeni poglede.

Dva Galaxy Z Fold2 telefona, jedan u Mistično bronzanoj i drugi u Mistično crnoj boji. Telefon u Mistično bronzanoj boji u Flex režimu, prikazan straga prikazuje pozadinu s leptirom na Vanjskom ekranu. Telefon u Mistično crnoj boji je sklopljen i prikazan straga.

CORNING® GORILLA® GLASS VICTUS™

Čvrst spolja a fleksibilan iznutra

Vanjski ekran na Galaxy Z Fold2 uređaju je ojačan Corning® Gorilla® Glass Victus™ staklom — trenutno najotpornijim staklom koje je dostupno u Galaxy telefonima.

*Corning® Gorilla® Glass Victus™ dostupno je samo za Vanjski ekran. Poleđina telefona je izrađena od Gorilla Glass 6 stakla.

Galaxy Z Fold2 u Mistično bronzanoj boji, Flex režim prikazan straga. Staklena ploča je iznad Vanjskog ekrana i lebdi u mjestu.

VANJSKI EKRAN

Potpun doživljaj pametnog telefona čak i kada je sklopljen

Vanjski ekran Galaxy Z Fold2 telefona s dimenzijom od 6,2 inča za jednostavnu upotrebu jednom rukom.1 Gledajte videozapise, šaljite elektronsku poštu, ili čak podijelite ekran u dva dijela uz Multi-Active Window opciju kako biste radili oboje istovremeno.2

*Slike služe kao ilustracija.

GLAVNI EKRAN

Neboderi, kamera okrenuta gore prema vrhovima zgrada na plavom nebu u sredini prikazani na Vanjskom ekranu. Galaxy Z Fold2 se rasklapa da pokaže sliku nebodera na Glavnom ekranu.

Veliki ekran spolja. Veći ekran sklopljen unutra

Rasklopite telefon da utonete u 7,6-inčni Dynamic AMOLED 2x ekran od ultratankog sklopivog stakla.3 Sastoji se od mnoštva slojeva različitih materijala s redizajniranom formacijom nježnih i krutih slojeva za bolje upijanje vanjskih udaraca. A s punch hole kamerom i minimiziranim okvirima, nema više rezanja - omogućava Vam potpuni pregled.

*Slike služe kao ilustracija.

*Testiran da traje do skoro 200 000 preklapanja.

ERGONOMSKI OBLIK I SIGURNOST

Pristaje u Vašu ruku, osiguran dodirom

Galaxy Z Fold2 spaja dva uređaja u jedan sa zaobljenim ivicama i tankim profilom koji udobno pristaje u Vašu ruku. A uz Fingertip Scanner opciju sa strane, otključavanje je jednostavno kao i kada podešavate Vaš stisak.

Ruka koja drži sklopljen Galaxy Z Fold2 s ekranom za zaključavanje na Vanjskom ekranu. Ikonica se pomijera da pokaže lokaciju Fingerprint skenera i otključava telefon.

EKRAN

Najnapredniji fleksibilni ekran ikada

*Slike služe kao ilustracija.

Muškarac drži rasklopljen Galaxy Z Fold2 prikazan sa strane. Okreće ga da pokaže Glavni ekran s pozadinom na kojoj je leptir na ekranu.

EKRAN OD 120HZ

Veliki ekran koji neće zaostajati

Uz duplu brzinu odziva Vanjskog ekrana, Glavni ekran sa 120Hz jednostavno podnosi žustre igrice koje podrazumijevaju brzo skrolovanje — pružajući glatke slike i brz odgovor. 4 Brzina osvježavanja se prilagođava onome što se dešava na ekranu, pružajući idealno iskustvo gledanja.

*Slika je simulirana u svrhe ilustracije.

Poređenje ekrana od 60Hz i 120 Hz. Brzina osvježavanja od 120Hz ima mnogo glađe i brže skrolovanje u poređenju sa 60Hz.

Budućnost izgleda svjetlije

DYNAMIC AMOLED 2X ekran

Rasklopite veliki, svijetli, fleksibilan ekran

Glavni ekran daje nevjerovatne boje nalik onima iz stvarnog života čak i pri jarkoj sunčevoj svjetlosti. Plava svjetlost je smanjena na nivou piksela pa sada možete uživati u gledanju satima i uz manje naprezanje očiju. Sve zajedno stvara vrhunsko iskustvo gledanja uz pomoć Infinity ekrana.

Sklopljen Galaxy Z Fold2 prikazan sa strane. Rasklapa se da otkrije Glavni ekran sa živopisnom slikom noćnog neba na ekranu da prikaže osjećaj uranjanja u sliku uz Dynamic AMOLED 2X ekran.

*Dynamic AMOLED ekran na Galaxy Z Fold2 je dobio VDE-certifikat iz Njemačke za omjer slike 2.000.000:1 i 100-postotni volumen mobilnih boja u rasponu boja DCI-P3, što znači da Vaše slike nisu isprane i da dobijate nevjerovatno živopisne boje, bez obzira na različite uslove nivoa osvijetljenosti. Ekran poboljšava kontrast tamnih i svijetlih aspekata digitalnog sadržaja kako bi se dobila sjajnija kvaliteta slike kako biste uronili u što bolje iskustvo mobilnih boja.

* SGS, vodeća svjetska certifikacijska kuća, dodijelila je ekranu Galaxy Z Fold2 certifikat za njegu očiju koji se temelji na njegovoj sposobnosti da drastično umanji štetne učinke plave svjetlosti. Ove certifikate možete pronaći na www.sgs.com/performance.

Gledajte bez da podignete prst

Flex režim gledanja

Galaxy Z Fold2 sklopljen. Video se reprodukuje na Vanjskom ekranu i uređaj se otklapa da podupre Vanjski ekran za bolji pregled u Flex režimu.

Uređaj koji se izdvaja i kada stoji sam

Preklopite za videopoziv na Glavnom ekranu ili gledajte streaming uživo na Vanjskom ekranu.5, 6 Ističe se sam po sebi pa možete raditi šta poželite bez upotrebe ruku.

* YouTube je zaštitni znak kompanije Google LLC.

PERFORMANSE

Još više snage i ljepote ispod površine

HIDEAWAY HINGE ZGLOB

Precizno artikulisan za precizne pokrete

Na sredini Galaxy Z Fold2 nalazi se fino obrađen Hideaway Hinge zglob. Dizajniran s nevjerovatnom preciznošću tako da svako sklapanje i rasklapanje bude glatko i dopušta Vam da podesite ugao.5

*Slike služe kao ilustracija.

Reprodukujte

Hideaway Hinge na telefonu iz više uglova. Zatim je prikazan zglob koji je podvrgnut rigoroznim testiranjima kako bi se odredila snaga zgloba dok se sklapa i rasklapa i koliko sklapanja i rasklapanja može podnijeti.

ZAŠTITA OPREME

Tako je dobro izrađen da štiti sam sebe

Autorska tehnologija tkanine za čišćenje podrazumijeva izradu od ručno rezanih vlakana koja čiste prašinu i prljavštinu, nakon mnoštva preklapanja, dan za danom. A unutrašnjost telefona presvučena je revolucionarnim materijalom koji pomaže u sprečavanju korozije.7

*Slika je simulirana u svrhe ilustracije.

Play

Tehnologija tkanine za čišćenje koja svojim vlaknima čisti ostatke i održava preklop čistim.

AP I RAM memorija

Performanse koje se viđaju jednom u životu

U jezgru nevjerovatnih sposobnosti Galaxy Z Fold2 uređaja je napredni, inteligentni procesor. Uparen sa impresivnih 12GB RAM memorije, olakšava multitasking, bilježenje fotografija u Flex režimu, streaming uživo, dok se u isto vrijeme brine da Vaš najužurbaniji dan teče besprijekorno.912GB RAM memorije

Rasklopljen Galaxy Z Fold2 prikazan sa strane pod određenim uglom, sa rentgenskim snimkom hardvera. Procesor je obojen u bronzanu boju kako bi osvijetlio svoju poziciju.

AUDIOZAPIS

Dinamično iskustvo slušanja zvuka, i kada je sklopljen i rasklopljen

Pozicionirani u blizini vrha i dna Vanjskog ekrana, dvostruki zvučnici pružaju nevjerovatan stereo zvuk koji je bogat, živopisan i imerzivan. Učitajte film na prednjoj strani a onda ga rasklopite za iskustvo gledanja bez upotrebe ruku, poboljšano dobro izbalansiranim zvukom visokodinamičnih dvostrukih zvučnika.

Sklopljen Galaxy Z Fold2 prikazan sprijeda s videozapisom koji se reprodukuje na Vanjskom ekranu. Zvučni talasi izlaze sa strana da demonstriraju lokaciju stereo zvučnika.

SKLADIŠTENJE

Dovoljno memorije da pohrani sve Vaše

Sa ugrađenih 256GB, Galaxy Z Fold2 je opremljen memorijom za pohranjivanje da sačuva sve Vaše selfije iz Flex režima, vlogove i preuzete datoteke.10memorija od 256GB

Fotografije zabilježene Galaxy Z Fold2 uređajem. Sve se kreću prema sredini i formiraju mrežu. Rasklopljen Galaxy Z Fold2 pojavljuje se s inferfejsom Galerije na ekranu kako bi prikazao da možete pohraniti mnoštvo fotografija pomoću ugrađene memorije.

JEDNOSTAVNO DIJELJENJE

Moć blizine

Napredna tehnologija prostorne percepcije preko UWB pruža veći nivo preciznosti i bolje sigurnosti što Vam omogućava da jednostavnije i brže dijelite fotografije i videozapise s Vašim prijateljima ili pronađete svoje uređaje. Point to Share opcija Vam omogućava da jednostavno usmjerite telefon prema prijatelju i podijelite fajlove.11

Dva rasklopljena Galaxy Z Fold2 telefona u Mistično bronzanoj boji, jedan prikazan straga a drugi sprijeda s panelom za dijeljenje na Glavnom ekranu. Usmjereni su jedan ka drugom kako bi se demonstrirala pozicija za Point to Share opciju. Kontakt je istaknut i ekran se prebacuje na natpis Čeka da se uređaj prihvati a zatim prikazuje da je prenos završen kako bi se prikazao jednostavan proces dijeljenja Point to Share opcijom.

DVOSTRUKA BATERIJA KOJA TRAJE CIJELI DAN

Dvije baterije, jedan cijeli dan pun energije

Kako bismo uklopili 4500mAh bateriije (tipično) u revolucionarni preklopni telefon, prepolovili smo samu bateriju.12 I ta dva dijela rade zajedno kao jedan za snagu koja nadmašuje Vaš dan, inteligentno podešavajući upotrebu baterije kako bi Vaš telefon radio efikasno prilikom multitaskinga, streaminga i drugih radnji.13

Rasklopljen Galaxy Z Fold2 u Mistično bronzanoj boji položen, prednjom stranom okrenutom ka gore. Dvije strane cjelodnevne dvostruke baterije se pojavljuju lebdeći na Glavnom ekranu i boja se smanjuje kako bi prikazala dvostruku bateriju koja radi kao jedna i jednako crpi snagu.

Manje čekanja, više igre

SUPER BRZO PUNJENJE

Kada ne možete čekati napunite bateriju brzo

Priključite se na super brzo punjenje i napunite bateriju i prije nego Vam telefon počne nedostajati. Ili odložite uređaj na punjač i iskoristite opciju Fast Wirelless Charging 2.0 da se brzo vratite na 100%.14

Sklopljen Galaxy Z Fold2 u Mistično bronzanoj boji prikazan sprijeda. Uključen je na adapter od 25W kako bi iskoristio opciju Super Fast Charging (Super brzo punjenje) a ekran za punjenje pokreće se brzo da prikaže koliko brzo se telefon može napuniti.

Sa svim favoritima koji čine Galaxy Z Fold2 uređaj budućnošću mobilne tehnologije.

 • Samsung DeX podrška za budućnost mobilnih uređaja

  Povežite Vaš TV uređaj ili monitor putem Wi-Fi konekcije kako biste izvršili multitasking na odanom korisničkom interfejsu nalik onom na PC računaru.15

 • Samsung Knox aplikacija da obezbijedite Galaxy Z Fold2

  Nagrađivana sigurnost izgrađena od čipa nadalje.

 • Autentikacija otključajte dodirom

  Jednostavno pomjerite prst da pronađete skener otisaka sa strane telefona i otključate uređaj sigurno.

 • Bežični PowerShare pojačajte druge

  Podijelite svoju bateriju sa Vašim nosivim uređajima ili telefonom prijatelja. 16

 • Inteligentne performanse pametnija snaga

  Revolucionarna vještačka inteligencije pomaže Vašem telefonu da radi najefikasnije za idealne performanse i životni vijek baterije.

 • Bixby korištenje Bixby aplikacije je jednostavno

  Vaš uvijek spreman inteligentni pomoćnik, jednostavno pritisnite tipku sa strane da ga pokrenete.17

 • Bixby Vision slika informacija

  Pretvorite Vašu kameru u inteligentan alat koji će Vam pružiti informacije o svijetu oko Vas.18

 • eSIM besprijekorna povezanost

  Ugrađena elektronska SIM kartica čini prebacivanje između operatera jednostavnim kao što je odlaženje u Podešavanja.19

ŠTA JE U KUTIJI

Šta ćete dobiti kada kući donesete Galaxy Z Fold2

Unutrašnjost jedinstvenog pakovanja koje savršeno odgovara iskustvu Galaxy Z Fold2 su najvažnije stavke za početak od prvog sklapanja ovog uređaja. 20

Fotografije položenih proizvoda dostupnih u kutiji sa Galaxy Z Fold2 uključuju slušalice, bubice, USB Tip C kablo, adapter od 25W i izbacivač SIM kartice.