Galaxy XCover Pro

Galaxy XCover Pro

SM-G715FZKDSEE

 • Opremljen za Vaše okružje
 • Izdržljiva pouzdanost
 • Veća snaga baterije

Odaberite boju

Boja :
 • Izdržljiva pouzdanost
  IP68
 • Veća snaga baterije
  Baterija
 • Samsung Knox štiti Vašu privatnost na svakoj razini
  Samsung Knox

Opremljen za Vaše okruženje

Izdržljiv telefon izrađen za uporabu na otvorenome. Dizajn s dvije XCover tipke omogućuje Vam da ih prilagodite sebi, a aplikacijama koje trebate pristupate samo jednim dodirom. Dvostruka LED bljeskalica pomaže Vam u uvjetima slabog osvjetljenja, dok LED indikator za obavijesti treperi dok primate poruke. A uz podršku za POGO način punjenja, svoj ćete XCover Pro uređaj s lakoćom održati uvijek spremnim za akciju.

Izdržljiva pouzdanost

Dizajniran da radi kamo god se zaputili. Galaxy XCover Pro uređaj usklađen je s normama IP68 i MIL-STD 810G, što znači da je dovoljno izdržljiv da podnese teške uvjete. Bilo da planinarite ili se bavite sportom na otvorenome, možete biti sigurni da je Vaš uređaj zaštićen od utjecaja vode i prašine*.

*IP68 certifikat: Vodootporan prilikom uranjanja u do 1,5 metara slatke vode na do 30 minuta i zaštićen od vode, prašine i pijeska.*MIL-STD 810G jest standardizirana metoda ispitivanja koju su osmislili pripadnici američke vojske kako bi s preciznošću odredili ograničenja uređaja. Metode ispitivanja uključuju ispitivanje slobodnim padom s visine od 1,2 metara na udarnu površinu od šperploče postavljenu na beton.

Rezolucija koja se ističe

Osigurajte si besprijekoran pogled na svim mjestima na koja Vas život odvede. Zaslon visoke rezolucije i dijagonale 6,3“ na Galaxy XCover Pro uređaju donosi Vam optimalno iskustvo pregledavanja fotografija, karata i ostaloga vizualnog sadržaja, čak i kada istražujete u teškim i nepristupačnim terenskim uvjetima.

*Zaslon izmjeren dijagonalno kao pun pravokutnik ne uzimajući u obzir zaobljene rubove. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih rubova i otvora kamere.

Povećana osjetljivost na dodir

Neka tijekom uporabe Vaše ruke ostanu suhe i ugrijane. Galaxy XCover Pro ističe se svojim intuitivnim zaslonom koji omogućuje interakciju s uređajem čak i u rukavicama, tako da bez ikakvih problema možete nastaviti s radom ili uživati u drugim aktivnostima na otvorenome.

Kamere spremne za aktivnosti na otvorenome

Dvostruka 25MP i 8MP stražnja, i 13MP prednja kamera Galaxy XCover Pro uređaja snimaju iznimno jasne fotografije čak i kada ste na terenu. Fokus uživo omogućuje Vam da zamutite pozadinu kada je potrebno da se subjekt snimanja ističe u odnosu na pejzaž, a LED svjetiljku možete upotrijebiti za dodatno osvjetljivanje slabo osvijetljenih prostora.

*Performanse kamere mogu se razlikovati ovisno o neposrednom okružju.

Veća snaga baterije

Baterija osmišljena za još dulju upotrebu i maksimalno uživanje. Galaxy XCover Pro opremljen je izmjenjivom baterijom kapaciteta 4050 mAh, što jamči da će ostati više nego dovoljno energije za nastavak rada ili prikazivanja sadržaja bez prekida.

*Dodatna baterija prodaje se zasebno.**Stvarni proizvod može se razlikovati od prikazanoga na slici.***Uobičajena vrijednost ispitana u neovisnim laboratorijskim uvjetima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 3950 mAh (Nazivni kapacitet baterije). Stvarno trajanje baterije može se razlikovati ovisno o mrežnom okružju, obrascima upotrebe i drugim čimbenicima.

*Dodatna baterija prodaje se zasebno.**Stvarni proizvod može se razlikovati od prikazanoga na slici.***Uobičajena vrijednost ispitana u neovisnim laboratorijskim uvjetima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 3950 mAh (Nazivni kapacitet baterije). Stvarno trajanje baterije može se razlikovati ovisno o mrežnom okružju, obrascima upotrebe i drugim čimbenicima.

Samsung Knox štiti Vašu privatnost na svakoj razini

Tvornički ugrađena u hardver i softver mobilnog telefona, Samsung Knox platforma Vašem telefonu pruža zaštitu čim ga uključite. Pruža slojevitu zaštitu Vaših najosjetljivijih informacija od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

Duljina trajanja baterije je bazirana na internom testiranju kompanije Samsung te može varirati ovisno o postavkama uređaja, uvjetima u kojima se koristi te samom načinu korištenja uređaja.

*Korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog operacijskog sustava koji se koristi za rad i funkcionalnosti uređaja. Dostupna korisnička memorija će varirati ovisno o mobilnom operateru i novih nadogradnji operacijskog sustava

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati ovisno o regiji i operateru.

*Uobičajena vrijednost ispitana u neovisnim laboratorijskim uvjetima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 3.950 mAh. Stvarno trajanje baterije može se razlikovati ovisno o mrežnom okružju, obrascima upotrebe i drugim čimbenicima.

*Mjereno dijagonalno, dimenzije zaslona na Galaxy XCover Pro uređaju iznose 160,0mm (6,3") kada se mijeri kao puni pravokutnik i 154,5mm (6,1") kada se uzmu u obzir zaobljeni rubovi; stvarna vidljiva površina je manja zbog zaobljenih kutova i otvora kamere.