Ponovno zavladajte svojim prostorom

Povećava radnu učinkovitost tako što vam daje više mjesta na radnom stolu
Prvo vidimo neuredan stol s uobičajenim monitorom, a zatim se slika mijenja u uredan stol sa Samsung Space Monitor uređajem koji omogućava učinkoviti radni prostor. Naposljetku se prikazuje ergonomski stalak uređaja Space monitor koji se naziva Zero-Has i također pokazuje radnu učinkovitost ovog monitora.
Prvo vidimo neuredan stol s uobičajenim monitorom, a zatim se slika mijenja u uredan stol sa Samsung Space Monitor uređajem koji omogućava učinkoviti radni prostor. Naposljetku se prikazuje ergonomski stalak uređaja Space monitor koji se naziva Zero-

Istaknute ključne karakteristike

Želite imati elegantan radni stol koji će odražavati Vaš jednostavan i moderan način života, no Vaša radna površina neprekidno je zatrpana. Što kada biste imali monitor koji gotovo i ne zauzima prostor, a pritom ne biste morali trpjeti ni neuredne kablove?

  • Inovacija za prostor
  • Stil prostora
  • Tehnologija za prostor

Inovacija za prostor

Rješenje za maksimalno povećanje prostora

Samsung predstavlja nov inovativan monitor pod nazivom Space Monitor koji povećava radnu učinkovitost tako što oslobađa više mjesta na radnom stolu. Kada ne koristite Samsung Space Monitor na radnom stolu, prislonite ga uz zid. Tako ćete povećati svoju produktivnost i osloboditi svoju radnu površinu. Minimalistički dizajn stalka smanjuje neiskorišteni prostor koji zauzimaju postojeći monitori za 93 % i povećava prostor na radnom stolu za 40 %.

* Ispitano paralelnom usporedbom na radnom stolu dimenzija 47,2 inča x 19,7 inča (120 x 50 cm)
* Usporedba s monitorom Samsung SD850 (uobičajeni monitor ekvivalentne veličine)
Space monitor može se postaviti ravno uz zid kada se ne upotrebljava. U tom slučaju korisnici mogu uštedjeti prostor. Međutim, kad se upotrebljava, stalak se može spustiti sve do površine stola.
Ovaj videozapis prikazuje kako namjestiti Samsung Space Monitor da bi se dramatično smanjio neiskorišteni prostor i povećao prostor na radnom stolu.

Stil prostora

Elegantan, a praktičan dizajn

Sa svojim tankim panelom s trostranim zaslonom bez okvira, Samsung Space Monitor predstavlja decentno i elegantno rješenje za bilo koji ured ili kućni ured. Ovo je rješenje moguće zahvaljujući integriranom stalku sa stezaljkom, koji se brzo i jednostavno postavlja i može se podesiti na do 3,54 inča (90 mm), dok stezaljka omogućuje da se Space Monitor sigurno pričvrsti na stolove različitih debljina. I na kraju, stalak Samsung Space Monitor uređaja ima žljebove s vanjske strane u kojima skriva kabal za napajanje/HDMI Y kabal i sprečava da se oni zapetljaju, a tako omogućuje da Vaš radni prostor ostane uredan.

Stalci sa stezaljkom poput onog upotrebljenog za Space monitor otvaraju brojne mogućnosti postavljanja. Stezaljka omogućava sigurno pričvršćivanje uređaja Space Monitor na radne i ostale stolove širokog raspona debljine, odnosno do 90 mm.
Jednostavnost upotrebe stezaljke za Samsung Space Monitor omogućuje da se monitor pričvrsti za stolove različitih debljina.

Tehnologija za prostor

Pouzdan i snažan zglob

Stalak Samsung Space Monitor uređaja sadrži snažan zglob koji je pouzdan tijekom vremena. Razvijen uz pomoć Samsung tehnologije i interno ispitan kako bi podnio više od 5.000 pokreta, ovaj izdržljivi zglob omogućava glatko i precizno namještanje zaslona svaki put.

Space monitor postavljen je ravno uz zid i sasvim blizu svog stalka. Stalci pokazuju robusnu konstrukciju zgloba koja se brine za dosljednu i pouzdanu izvedbu.
Zglob za Samsung Space Monitor brine se za precizno i pouzdano namještanje zaslona.

Otkrijte 360º ljepote

Rotirajte Samsung Space Monitor i izgubite se u ljepoti pod kutom od 360 stepeni

Space Monitor upotrebljava se na bijelom stolu i okreće za 360 stupnjeva, a pod svakim kutom vidi se njegova ljepota.
Dostupan je pregled Samsung Space Monitor uređaja od 360º. S prednje strane vidi se Space Monitor bez okvira, postavljen na bijeli stol. Okretanjem za 360 stupnjeva prikazuje se uredna stražnja strana monitora na kojoj se nalaze skriveni kabeli.

Prekrasan iz svakog ugla

Samsung Space Monitor dovodi novu vrstu dizajna na tržište monitora. Jedinstven dizajn ovog novog monitora povećava radnu učinkovitost korisnika tako što otkriva i iskorištava prostor na cijeloj površini radnog stola. Dizajn njegovog okvira dobro se uklapa
s oolinom čime zadovoljava Vaše zahtjeve za estetikom.

Stalak sa stezaljkom

Stalak Samsung Space Monitor uređaja sadrži integriranu stezaljku za brzu i jednostavnu instalaciju. Stezaljka koja se može podesiti na do 3,54 inča (90 mm) omogućuje da se Space Monitor sigurno pričvrsti na stolove različitih debljina.

Zahvaljujući raznovrsnosti stezaljke, Samsung Space monitor donosi širok raspon kutova

Dizajn bez praznog hoda

Zaslon Space Monitor uređaja može se jednostavno prisloniti ravno uz zid i tako se dobiva znatno više prostora na površini radnog stola. Space Monitor dizajniran je i izrađen poput predivnog komada namještaja zahvaljujući pomnom odabiru materijala i velikoj pažnji posvećenoj detaljima. Bez obzira na to gdje postavili Space Monitor, on će uvijek izgledati kao da je na pravom mjestu. Space Monitor optimiziran je kako bi zadovoljio i nadmašio potrebe korisnika koji priželjkuju elegantnu, modernu i urednu radnu okolinu.

Monitor se može postaviti ravno uz zid što vam omogućava da u većoj mjeri iskoristite prostor na radnom stolu

Podesivi stalak Zero-Level HAS

Podesivi stalak Zero-Level (HAS) može se brzo i jednostavno povisiti ili sniziti na optimalnu razinu za bilo kojeg korisnika i bilo koju svrhu. Također omogućava da se zaslon jednostavno postavi u najbolji i najpraktičniji položaj. Samsung Space Monitor možete koristiti kao dodatni zaslon na istoj razini očiju i kao zaslon Vašeg prijenosnog računara.

Prilagodljivi stalak Samsung Space Monitor uređaja omogućava jednostavno namještanje zaslona.

Space Monitor za vedriji život

Osjetite nadahnuće i koristite Space Monitor u raznim svakodnevnim situacijama i osjetit ćete pravi glamur.

Pogledaj više videozapisa

Videozapis u boji prikazuje različite položaje i situacije u kojima se može upotrebljavati Samsung Space Monitor.

Videozapis kampanje

Videozapis u boji prikazuje različite položaje i situacije u kojima se može upotrebljavati Samsung Space Monitor, a poseban naglasak stavljen je na specifikacije i značajke.

Videozapis o karakteristikama proizvoda

Ovaj videozapis nudi vizualni i usmeni vodič za raspakiravanje i instalaciju Samsung Space Monitor uređaja.

Videozapis sa savjetima

Linija proizvoda