Kako preuzeti i instalirati softver za Galaxy AI značajke

Galaxy AI na Galaxy S23 Ultra, Tab S9, Z Flip5 i Z Fold5

Revolucionarne Galaxy AI značajke sada su dostupne na nizu uređaja Galaxy S24 serije, uključujući Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, S22 Ultra, S22+, S22, S23 FE, Z Fold5, Z Fold4Z Flip5, Z Flip4Tab S9 Ultra, Tab S9+ i Tab S9. U nastavku saznajte kako nabaviti i najbolje iskoristiti ove vrhunske Galaxy AI značajke.

Ažurirajte softver

Kako biste dobili Galaxy AI značajke, uvjerite se da je softver vašeg uređaja ažuriran na najnoviju verziju. Možda će vam se na telefonu pojaviti skočni prozor s upitom da preuzmete i instalirate ažuriranje ili možete ručno ažurirati softver mobilnog uređaja prateći ove korake:

Idite na Postavke Ažuriranje softvera. Idite na Postavke Ažuriranje softvera.

Korak 1. Idite na Postavke > Aktualizacija softvera.

Dodirnite Preuzmi i instaliraj Dodirnite Preuzmi i instaliraj

Korak 2. Dodirnite Preuzimanje i instalacija.

One UI 6.1 One UI 6.1

Korak 3. Dodirnite Preuzmi.

Imajte na umu: Funkcije se mogu razlikovati ovisno o modelu/regiji.

Kako aktivirati Galaxy AI značajke

Neka vam ovaj videozapis koji omogućuje jednostavno praćenje pokaže kako aktivirati sve ove Galaxy AI značajke na vašem uređaju.

Kako aktivirati Galaxy AI značajke Kako aktivirati Galaxy AI značajke

Kako koristiti Galaxy AI značajke

Zaokruži za traženje

Zaokruži za traženje je značajka koju pokreće Google i koja omogućuje brzo internetsko pretraživanje informacija koje vidite na zaslonu bez mijenjanja aplikacija ili upisivanja upita za pretraživanje. Upotrijebite jednostavnu gestu prstom ili S olovku na slikama, videozapisima ili tekstu kako biste pokrenuli pretraživanje.
Galaxy AI značajka Zaokruži za traženje Galaxy AI značajka Zaokruži za traženje

Prijevod u stvarnom vremenu

Značajka Prijevod u stvarnom vremenu prevodi telefonske pozive u stvarnom vremenu izravno na vašem uređaju. Izgledat će kao da imate vlastitog osobnog prevoditelja, što će malo olakšati komunikaciju na različitim jezicima.
Galaxy AI značajka Prijevod u stvarnom vremenu Galaxy AI značajka Prijevod u stvarnom vremenu

Pomoć za fotografije

Kada mijenjate veličinu, uklanjate i pozicionirate objekte na slikama, značajka Generativno uređivanje fotografija ili Pomoć za fotografije pomaže vam da ponovno izradite/dovršite sliku na najprirodniji način.
Galaxy AI značajka Pomoć za fotografije Galaxy AI značajka Pomoć za fotografije

Napomena: Prijevod uživo nije dostupan na Tab S9 (Wi-Fi).

Pomoć za chat

Neka vam AI pomoć za chat/pisanje brzo pomogne s prijevodom sadržaja chata, stilom pisanja, pravopisom ili gramatikom. Kada razmjenjujete poruke u pokretu, nikada vam neće nedostajati riječi.
Galaxy AI značajka Pomoć za chat Galaxy AI značajka Pomoć za chat

Pomoć za bilješke

Za što god koristili bilješke, značajka Pomoć za bilješke osmišljena je da poboljša i pojednostavi vaše misli, popise i podsjetnike putem automatskog formatiranja, sažimanja i prevođenja.
Galaxy AI značajka Pomoć za bilješke Galaxy AI značajka Pomoć za bilješke

Pomoć za pregledavanje

Praktična Pomoć za pregledavanje sažet će ili prevesti članke na web-stranici te vam tako pomoći da uštedite vrijeme i pregledavanje interneta učiniti još lakšim.
Galaxy AI značajka Pomoć za pregledavanje Galaxy AI značajka Pomoć za pregledavanje

Pomoć za prijepis

Pomoć za prijepis dostupna je putem aplikacije Snimač glasa. Snima govor i izrađuje transkripciju izrečenog sadržaja, što stvari poput vođenja poslovnih zapisnika i pisanja dokumenata može učiniti praktičnijima. S ovom značajkom moguća je i izrada sažetka snimke.
Galaxy AI značajka Pomoć za prijepis Galaxy AI značajka Pomoć za prijepis

Simultani prevoditelj

Komunicirajte bez jezičnih barijera s aplikacijom Simultani prevoditelj koja se može koristiti u brojnim situacijama, kako u poslovne tako i u osobne svrhe.
Galaxy AI značajka Simultani prevoditelj Galaxy AI značajka Simultani prevoditelj

Trenutna usporena snimka

Ponovno reproducirajte sjećanja i usporite bilo koji dio videozapisa uz značajku Trenutna usporena snimka. Pomoću ove značajke moći ćete izrađivati usporene videoisječke s efektima kombinacije pomicanja naprijed, natrag i naprijed/natrag. Jednostavno pritisnite i držite bilo koji videozapis u galeriji i on će se prebaciti na usporenu snimku dok ga gledate.
Galaxy AI značajka Trenutna usporena snimka Galaxy AI značajka Trenutna usporena snimka

Imajte na umu: Trenutna usporena snimka nije dostupna na S23 FE.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama