Corporate Citizenship

Corporate Citizenship

Together for
Tomorrow!
Enabling People

Together for Tomorrow! Enabling People

Pod CSR vizijom Samsunga 'Zajedno za sutra! Osposobljavanje ljudi,' osnažujemo sljedeću generaciju da ostvari svoj puni potencijal i pionirski pozitivne društvene promjene.

  • Vizija

  • Zajedno za sutra!
    Osposobljavanje ljudi

  • Tema

  • Obrazovanje
    za buduće generacije

Naša misija

Osnažujemo i podržavamo sljedeću generaciju da ostvari svoj puni potencijal i bude pionir pozitivne društvene promjene

Mladi imaju neograničeni potencijal.
Možda će postići inovacije koje će zabilježiti historija. Za ovu generaciju koja bi mogla promijeniti svijet, Samsung Electronics će se fokusirati na obrazovanje.

Naše vrijednosti

Najvažnija suštinska vrijednost Samsunga je razvoj ljudi

Ljudi i međusobni prosperitet. Ovo je suština korporativne filozofije Samsunga. Neprestano se bavimo inovacijama u korist i za prosperitet svih ljudi.

Naš rad

Obrazovanjem osnažujemo buduću generaciju

Kreiranje boljeg svijeta ono je što inovacije čini smislenim. Da bi se problemima pristupilo na nove načine i pronašla rješenja, sljedeća generacija morat će biti kreativnija. Zbog toga se Samsung fokusira na obrazovanje.

Sarađujući s vladama i raznim organizacijama u različitim regijama i zemljama, kompanija Samsung Electronics osigurava obrazovne programe širom svijeta.

Pomažemo studentima da njihove kreativne ideje zažive

Solve for Tomorrow

Odgajanje sljedeće generacije inovatora

Grupa od četiri učenika srednje škole se smiju dok rade zajedno u učionici s naučnom opremom i tablom. Grupa od četiri učenika srednje škole se smiju dok rade zajedno u učionici s naučnom opremom i tablom.

Osiguravamo osnovno ICT obrazovanje kako bismo pomogli mladim ljudima da se bolje pripreme za budućnost i svoju karijeru

Innovation Campus

Dizajniranje bolje budućnosti

Prikaz iz ptičije perspektive grupe učenika srednje škole koji sjede zajedno u uskom krugu i razgovaraju o nečemu. Prikaz iz ptičije perspektive grupe učenika srednje škole koji sjede zajedno u uskom krugu i razgovaraju o nečemu.

Osiguravamo vrhunska tehnološka i obrazovna rješenja za ruralne škole s niskom pristupačnošću digitalnom obrazovanju.

Smart School

Učiniti obrazovanje dostupnim svima, bilo gdje

Muškarac i dječak gledaju elektronski uređaj visoke tehnologije. Muškarac izgleda kao da objašnjava karakteristike uređaja dok dječakova majka stoji u pozadini. Muškarac i dječak gledaju elektronski uređaj visoke tehnologije. Muškarac izgleda kao da objašnjava karakteristike uređaja dok dječakova majka stoji u pozadini.

Corporate Citizenship

Dječak drži govor s mikrofonom u jednoj ruci i plastičnim uređajem u drugoj ruci, ispred table s novinskim člancima. Dječak drži govor s mikrofonom u jednoj ruci i plastičnim uređajem u drugoj ruci, ispred table s novinskim člancima.