Galaxy Tab A (2019, 10.1")

Galaxy Tab A (2019, 10.1")

SM-T510NZSDSEE

 • Zabava nove generacije
 • Vrhunski dinamičan doživljaj 3D zvuka
 • Upravljanje povezanim uređajima s jednog ekrana

Odaberite boju

Boja :

Odaberite mrežu

 • Pravo interaktivno iskustvo koje oživljava sadržaj
  Zaslon koji trebate vidjeti (10.1")
 • Vrhunski dinamičan doživljaj 3D zvuka
  3D zvuk uz Dolby Atmos
 • Digitalno igralište za učenje i zabavu
  Dječji Kutak
 • Više snage za kada Vam je stvarno potrebna
  Baterija

Zabava nove generacije u obliku tableta

Zabava je upravo postala malo bliža. Sastavili smo tablet koji je svestran i elegantan, a istodobno pristupačan jer zabava nove generacije pripada svim generacijama. Uz Galaxy Tab A (2019, 10.1") dobivate vrhunsku zabavu po pristupačnoj cijeni.

Jednodijelni metalni dizajn za vrhunski doživljaj

Sastavili smo tablet koji je svestran i elegantan, a istodobno pristupačan. Uz displej i specifikacije koji ga čine savršenim tabletom za multimediju, ispod metalne površine debljina mu je samo 7,5 mm. Odaberite boju koja odgovara Vašem načinu života: zlatna, srebrna ili crna.

*Dostupnost boja proizvoda mogu ovisiti o zemlji, regiji i operateru.

Pravo interaktivno iskustvo koje oživljava sadržaj

Izvucite više iz sadržaja koji volite gledati. Galaxy Tab A (2019, 10.1") sadrži živopisan 10,1-inčni WUXGA displej koji reproducira 1920 x 1200 piksela zadivljujuće boje uz optimalne nivoe svjetline displeja. Sada možete u potpunosti uroniti u svoje omiljene filmove ili Netflix TV serije.

*Netflix usluge i sadržaji mogu varirati ovisno o državi. Prije preseljenja u drugu državu, obavezno potvrdite s Netflix-om koje usluge i sadržaji će Vam biti dostupni.

Vrhunski dinamičan doživljaj 3D zvuka

Uz napredni sistem dvostrukih zvučnika, Galaxy Tab A (2019, 10.1") omogućuje slušanje omiljene muzike na Spotifyju i ostalim uslugama kada želite, s bogatim i živopisnim zvukom. A Dolby Atmos stvara prožimajući trodimenzionalni zvuk tako da ćete biti u potpunosti uključeni u sadržaj na displeju.

*Dostupnost Spotify usluge ovisi o državi ili regiji.

Digitalno igralište za učenje i zabavu

Kids Home omogućuje izradu sigurnog okruženja za djecu. Jednostavno dodirnite Kids Home na brzom meniju i uživajte u originalnim aplikacijama s likovima koji žive u svom virtualnom svijetu. Roditeljska zaštita omogućuje praćenje upotrebe i vremena igranja tako da ovaj tablet možete slobodno dati djeci.

Upravljanje povezanim uređajima s jednog displeja

Galaxy Tab A (2019, 10.1") dobro se uklapa s ostalim povezanim uređajima u Vašem pametnom domu. S aplikacijom SmartThings možete lako nadzirati i upravljati ostalim uređajima, povezanim kućanskim uređajima i ostalim uređajima trećih strana s udaljenosti na jednom ekranu.

*Kompatibilno samo sa SmartThings uređajima i ovisi o državi ili regiji. Provjerite dostupnost na www.samsung.com/smartthings.

Podijelite kako bi Vaši najdraži ostali povezani

Uključite sve njih u zabavu. Funkcija Dijeljenje u porodici uređaju Galaxy Tab A (2019, 10.1") omogućuje jednostavno povezivanje i dijeljenje fotografija, podsjetnika, bilješki i događanja iz kalendara sa svim članovima porodice. Sada ste još jedan korak bliže da okupite cijelu porodicu.

Usredotočite se samo na ono što želite vidjeti

Gledajte ono što želite, kada želite. S jednim korisničkim interfejsom Galaxy Tab A (2019, 10.1") smanjuje nered na ekranu kako bi se istakao sadržaj koji je najrelevantniji za Vas. Jednostavno dodirnite i usredotočite se na ono što želite vidjeti i pročitati, po jedan detalj svaki put, i uživajte u optimiziranom doživljaju tableta s velikim ekranom.

Više snage za kada Vam je stvarno potrebna

Neka dobar provod dugo traje. Galaxy Tab A (2019, 10.1") dolazi sa brzo punjivom baterijom od 6150 mAh* za duže korištenje. To znači da možete uživati u dugotrajnom gledanju gledanja, bez brige o punjenju.

*Uobičajene vrijednosti ispitane u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost s obzirom na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 6000 mAh. Stvarno trajanje baterije ovisi o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

Performanse koje drže korak s Vama

Pronađite performanse i specifikacije Galaxy razreda po pristupačnoj cijeni. Galaxy Tab A (2019, 10.1") dolazi s 2 GB RAM-a i 32 GB ROM-a. Svoj sadržaj možete zadržati jednostavnim dodavanjem Micro SD kartice za još 512 GB.

*Galaxy Tab A (2019, 10.1") nudi izbor 2 GB RAM-a i 32 GB za pohranu ili 3 GB RAM-a i 32/64/128 GB za pohranu. Kombinacije memorije i prostora za pohranu ovise o državi ili regiji.**Stvarni kapacitet za pohranu ovisi o državi ili regiji.***MicroSD kartica prodaje se odvojeno.

Specifikacije

 • Procesor 1.8 GHz, 1.6 GHz
 • Displej 10,1" (255,4 mm)
 • Glavna kamera - rezolucija 8.0 MP
 • Vrijeme reprodukcije videa (do sati) Do sati: 13

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

*Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operacijski sistem i programi neophodni za normalan rad uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može varirati ovisno o mobilnom operateru i može se promijeniti nakon nadogradnje softvera.

*Vrijeme baterije temelji se na vlastitim laboratorijskim mjerenjima i može varirati ovisno o faktorima kao što su postavke uređaja, uzorci upotrebe i uslovi rada.

*Tipična vrijednost testirana je u laboratorijskim uslovima treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost s obzirom na odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija testiranim prema IEC 61960 standardu. Testirana (minimalna) snaga je 6.000 mAh. Stvarni vijek trajanja baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima upotrebe i drugim faktorima.