Galaxy Tab A 10,5" Wi-Fi

Galaxy Tab A 10,5" Wi-Fi

SM-T590NZAASEE

 • Uranjajući zaslon s tankim okvirom
 • Bogatiji zvuk
 • Način rada za djecu

Odaberite boju

Boja :

Odaberite mrežu

 • Dio porodice
  Uranjajući ekran s tankim okvirom
 • Okružite se zvukom
  Bogatiji zvuk
 • Koristan čak i kada je u stanju pripravnosti
  Daily board
 • Siguran za sve korisnike
  Način rada za djecu

Melem za oči

Upoznajte svoj novi optimizirani kućni uređaj, tablet Galaxy Tab A (2018., 10,5). Tablet sa sveobuhvatnim 10,5-inčnim ekranom, 3D okružnim quad zvučnicima, visokim performansama i dugim vijekom trajanja baterije napravljen je da bi cijela porodica mogla uživati.

Dio porodice

Kako bi Vam pružio još sveobuhvatniji doživljaj gledanja kao u kinu u Vašem kućnom ugođaju za cijelu porodicu, novi Galaxy Tab A (2018., 10,5) nudi 10,5-inčni ekran s čistim okvirima i omjerom od 16:10.

*Slike služe samo kao ilustracije.

Okružite se zvukom

Osjetite novi svijet zvuka uz Quad zvučnike. Četiri virtuelna okružna zvučnika, po jedan u svakom uglu, automatski prilagođavaju stereo postavke na osnovu orijentacije ekrana. Premještanje zvuka iz sistema Dolby Atmos pruža snažno, obogaćeno 3D iskustvo okružujućeg zvuka.

*Dolby Atmos također funkcionalno podržava slušalice i Bluetooth zvučnike. Neki zvučni efekti možda neće biti podržani na drugim uređajima za slušanje **Slike služe samo kao ilustracije. *** Slušalice se prodaju odvojeno.

Višesatno maratonsko gledanje

Isključite i ponesite Tab A (2018., 10,5) sa sobom. Njegova baterija od 7,300 mAh omogućava do 15 sati reprodukcije videozapisa s jednim punjenjem, a brzo punjenje omogućava vam da ga potpuno napunite u kratkom roku od 3,5 sata, što znači da ga možete koristiti duže, a čekate manje.

*Vrijeme punjenja može ovisiti o okruženju i punjaču.

Poboljšane performanse

Galaxy Tab A (2018., 10,5) ima sklop čipova AP i 3 GB RAM memorije za visoke performanse i manje kašnjenje. Također dolazi s do 32 GB memorije i mikro SD karticom proširivom za do 400 GB, što vam daje više prostora za veće HD filmove koje volite gledati.

*Dostupnost pohrane može ovisiti o zemlji. **MicroSD kartica prodaje se odvojeno. ***Slike služe samo kao ilustracije.

Koristan čak i kada je u stanju pripravnosti

Galaxy Tab A (2018., 10,5) pretvara se u pametni početni ekran tokom prekida rada. Funkcija Daily Board može se postaviti da prikazuje omiljene fotografije dok se puni na postolju. Ili može postati korisni pomoćnik koji prikazuje ne samo trenutačnu vremensku prognozu, već i trenutačno vrijeme ili kalendar.

*Funkcija vremenske prognoze zahtijeva podatkovnu vezu. **POGO postaja za punjenje prodaje se odvojeno‡ Upotreba funkcije Daily Board zahtijeva POGO postaju za punjenje ili USB priključak tipa C. ***Slike služe samo kao ilustracije. ****Bixby glas bit će podržan putem MR-a iz 2019.

Poboljšajte svoj pogled na svijet

Uz funkciju Bixby Vision, upotrijebite Rezultat uživo za pretraživanje informacija u stvarnom vremenu. Kupite stavku koju vidite u prozoru trgovine, prepoznajte orijentire i komapnijena licu mjesta te čak prevedite znakove i izbornike na stranom jeziku pomoću ikone Bixby Vision u tražilu kamere.

*GPS mora biti omogućen za korištenje Rezultata uživo funkcije Bixby. **Dostupne funkcije i karakteristike mogu varirati ovisno o zemlji ili regiji. ***Slike služe samo kao ilustracije.

Jedan za cijelu porodicu

Uz način rada za više korisnika na tabletu Galaxy Tab A (2018., 10,5) svakom članu porodice pruženo je iskustvo vlastitog tableta. Izradite poseban korisnički račun za do osam dodatnih korisnika koji poslije mogu promijeniti i spremiti postavke prema vlastitim jedinstvenim željama.

Siguran za sve korisnike

Način rada Samsung Kids omogućava interfejs prilagođen djeci koje roditeljima pruža kontrolu nad vremenom korištenja i pristup sadržaju. Djeca mogu intuitivno naučiti koristiti sigurnosne i zabavne funkcije tableta pod nadzorom svojih roditelja.

Zabavno i obrazovno za djecu

Galaxy Tab A (2018., 10,5) služi kao obrazovni alat za Vašu djecu s izvornim aplikacijama i sadržajem za uživanje te zadovoljavanje znatiželje. Galaxy Apps za djecu i LEGO stranice uključuju besplatne i plaćene ekskluzivne sadržaje.

Specifikacije

 • Procesor 1.8 GHz
 • Zaslon 10,5" (267,2 mm)
 • Glavna kamera - razlučivost 8.0 MP
 • Težina (g) 529
 • Vrijeme reprodukcije videozapisa (do sati) Do sati: 15
 • Standardni kapacitet baterije (mAh) 7300

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

*Sve navedene specifikacije i opisi mogu se razlikovati od stvarnih specifikacija i opisa proizvoda. Samsung zadržava pravo izmjena ovog dokumenta i opisanih proizvoda, u bilo kojem trenutku, bez obveze da obavijesti o promjenama. Sve funkcionalnosti, karakteristike, specifikacije, grafički elementi interfejsa i druge informacije u ovom dokumentu, uključujući ali ne ograničeno na koristi, dizajn, cijene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda mogu se promijeniti bez obavijesti i obaveze. Sadržaji ispisani na zaslonu simulirane su slike i služe isključivo u svrhu prikaza.

*Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operativni sistem i programi neophodni za normalan rad uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može varirati ovisno o mobilnom operateru i može se promijeniti nakon nadogradnje softvera.

*Vrijeme baterije temelji se na vlastitim laboratorijskim mjerenjima i može varirati ovisno o faktorima kao što su postavke uređaja, uzorci upotrebe i uslovi rada.

*Wi-Fi povezanost i brzina mogu varirati ovisno o uvjetima korištenja.

*Microsoft Office zahtijeva da korisnici kupe licence.