Modern okvir za Frame 55" (VG-SCFA)

Modern okvir za Frame 55" (VG-SCFA)

VG-SCFA55WTCXC

Odaberite boju

Boja :

Više boja, više stilova, više Vas.

Prilagodljiv okvir

The Frame Vas oslobađa ograničenja jer ima veći izbor boja okvira i opcija stilova okvira kako biste Vi na svoj način upotpunili svaki novi izgled.

*Slike i videozapisi su simulacija i služe samo u svrhu ilustracije. *TV uređaji se prodaju odvojeno. *Dostupnost stilova i boja okvira mogu varirati ovisno o veličini TV uređaja i regiji.

Odaberite svoju boju

Okvir The Frame uređaja se može prilagoditi s 1 od 4 boje, uključujući bijelu, tikovinu, smeđu i ciglasto crvenu, a nudi ukusni kontrast ili suptilno estetski dodatak bilo da dizajnirate na temelju lokacije sobe, jedinstvenog uzorka boja ili čak posebne prilike.

Moderna bijela, moderna tikovina, moderno smeđa i ukošena cigla crvena, ukošena bijela boje smještene su iza televizora kako bi pokazale kako dopunjuju sliku na ekranu. Moderna bijela, moderna tikovina, moderno smeđa i ukošena cigla crvena, ukošena bijela boje smještene su iza televizora kako bi pokazale kako dopunjuju sliku na ekranu.

Prilagodite stil okvira

The Frame okvir sada dolazi u dva različita tipa dizajna. Izaberite Modern Type da svom prostoru date nagovještaj savremenosti ili izaberite Beveled Type i uživajte u njegovom autentičnom izgledu okvira za slike.

*Dostupnost stilova i boja okvira mogu varirati ovisno o veličini TV uređaja i regiji.

Koju god kombinaciju odaberete, izgledat će savršeno. U svakoj prostoriji. Na svakom zidu.

Televizor s okvirom okvira s prekrasnom slikom na ekranu visi poput umjetničkog djela na zidu. Kako se boja i dizajn okvira mijenjaju, on se skladno uklapa u unutrašnjost. Televizor s okvirom okvira s prekrasnom slikom na ekranu visi poput umjetničkog djela na zidu. Kako se boja i dizajn okvira mijenjaju, on se skladno uklapa u unutrašnjost.

Napravite potpuno novi izgled

.

Način da bez napora osvježite stvari

Kako montirati

Koliko je lako zamijeniti jednu boju okvira drugom mojom? Budući da su The Frame okviri prilagodljivih boja magnetni, upravo su jednostavni kako ste i mislili.

Koje su kompatibilne veličine za The Frame okvir?

*Kompatibilnost prilagodljivog okvira The Frame uređaja se bazira na tipu okvira. Savremeni tip je kompatibilan sa rasponom asortimana od 43 inča ~ 75 inča Frame TV uređaja, dok je Beveled tip kompatibilan sa modelima od 65 inča i 55 inča.

*Molimo da detaljno pogledate specifikacije. *Dostupnost stilova i boja okvira mogu varirati ovisno o veličini TV uređaja i regiji.

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.