Modern okvir za Frame 55" (VG-SCFA)

Modern okvir za Frame 55" (VG-SCFA)

VG-SCFA55WTCXC

Odaberite boju

Više boja, više stilova, više Vas.

Prilagodljiv okvir

The Frame Vas oslobađa ograničenja jer ima veći izbor boja okvira i opcija stilova okvira kako biste Vi na svoj način upotpunili svaki novi izgled.

*Slike i videozapisi su simulacija i služe samo u svrhu ilustracije. *TV uređaji se prodaju odvojeno. *Dostupnost stilova i boja okvira mogu varirati ovisno o veličini TV uređaja i regiji.
Four Frame Bezels are lined up to demonstrate the various color and style options available to enhance your TV’s style. Four Frame Bezels are lined up to demonstrate the various color and style options available to enhance your TV’s style.

Odaberite svoju boju

Okvir The Frame uređaja se može prilagoditi s 1 od 4 boje, uključujući bijelu, tikovinu, smeđu i ciglasto crvenu, a nudi ukusni kontrast ili suptilno estetski dodatak bilo da dizajnirate na temelju lokacije sobe, jedinstvenog uzorka boja ili čak posebne prilike.

Moderna bijela, moderna tikovina, moderno smeđa i ukošena cigla crvena, ukošena bijela boje smještene su iza televizora kako bi pokazale kako dopunjuju sliku na ekranu. Moderna bijela, moderna tikovina, moderno smeđa i ukošena cigla crvena, ukošena bijela boje smještene su iza televizora kako bi pokazale kako dopunjuju sliku na ekranu.

Prilagodite stil okvira

The Frame okvir sada dolazi u dva različita tipa dizajna. Izaberite Modern Type da svom prostoru date nagovještaj savremenosti ili izaberite Beveled Type i uživajte u njegovom autentičnom izgledu okvira za slike.

Dvije vrste okvira, Modern i Beveled, stoje jedna pored druge kako bi korisnicima pružile izbor savremenog ili autentičnog stila okvira. Prikazani su čipovi u boji za smeđu, tikovinu, bijelu i ciglasto crvenu boju. Dvije vrste okvira, Modern i Beveled, stoje jedna pored druge kako bi korisnicima pružile izbor savremenog ili autentičnog stila okvira. Prikazani su čipovi u boji za smeđu, tikovinu, bijelu i ciglasto crvenu boju.

*Dostupnost stilova i boja okvira mogu varirati ovisno o veličini TV uređaja i regiji.

Koju god kombinaciju odaberete, izgledat će savršeno. U svakoj prostoriji. Na svakom zidu.

Televizor s okvirom okvira s prekrasnom slikom na ekranu visi poput umjetničkog djela na zidu. Kako se boja i dizajn okvira mijenjaju, on se skladno uklapa u unutrašnjost. Televizor s okvirom okvira s prekrasnom slikom na ekranu visi poput umjetničkog djela na zidu. Kako se boja i dizajn okvira mijenjaju, on se skladno uklapa u unutrašnjost.

Napravite potpuno novi izgled

.

Napravite potpuno novi izgled Napravite potpuno novi izgled

Način da bez napora osvježite stvari

Kako montirati

Koliko je lako zamijeniti jednu boju okvira drugom mojom? Budući da su The Frame okviri prilagodljivih boja magnetni, upravo su jednostavni kako ste i mislili.

Magnet povezuje okvir okvira sa televizorom, što olakšava zamjenu jedne maske za drugu. Magnet povezuje okvir okvira sa televizorom, što olakšava zamjenu jedne maske za drugu.

Koje su kompatibilne veličine za The Frame okvir?

*Kompatibilnost prilagodljivog okvira The Frame uređaja se bazira na tipu okvira. Savremeni tip je kompatibilan sa rasponom asortimana od 43 inča ~ 75 inča Frame TV uređaja, dok je Beveled tip kompatibilan sa modelima od 65 inča i 55 inča.

*Molimo da detaljno pogledate specifikacije. *Dostupnost stilova i boja okvira mogu varirati ovisno o veličini TV uređaja i regiji.
Okviri modernog tipa kompatibilni su sa televizorima od 43, 50, 55, 65 i 75 inča, dok tip Beveled odgovara televizorima od 55 i 65 inča Okviri modernog tipa kompatibilni su sa televizorima od 43, 50, 55, 65 i 75 inča, dok tip Beveled odgovara televizorima od 55 i 65 inča

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.