One Invisible Connection kablo VG-SOCR15

One Invisible Connection kablo VG-SOCR15

VG-SOCR15/XC

Odaberite boju

Boja :

Manje je više

Samsung One Invisible Connection 2019 kablo smanjuje nered i koristi samo jedno kablo da poveže Vaš TV na nekoliko različitih izvora, uključujući i kablo za napajanje. Rezultat je besprijekorna površina koja sakriva kablove tv uređaja i predivno se uklapa u Vaš dom. Doživite moć u manje kabla.

*Ovaj One Invisible Connection kabal je dostupan samo za 2019 QLED Q85R/Q90R (Osim za model of 82”) i za The Frame(LS03R/LS03A). *Dostupan samo za kompatibilne modele. Spisak kompatibilnosti možete pronaći u specifikacijama. *Specifikacije izgleda koje ne utiču na performanse proizvoda podložne su promjeni bez prethodne najave. *Slike služe samo u ilustrativne svrhe i namijenjene su da omoguće bolje razumijevanje.

Oslobodite prostor za svoj interijer

Povežite svoje uređaje na One Connect Box pomoću 15 m dugačkog One Invisible Connection kabla i sklonite ih s vidnog polja. Možete ponovo otkriti izgubljeni prostor i potpuno obnoviti svoj dnevni boravak.

*Ovaj One Invisible Connection kabal je dostupan samo za 2019 QLED Q85R/Q90R (Osim za model of 82”) i za The Frame(LS03R). *Dostupan samo za kompatibilne modele. Spisak kompatibilnosti možete pronaći u specifikacijama. *Specifikacije izgleda koje ne utiču na performanse proizvoda podložne su promjeni bez prethodne najave.

One Connect Box

Sada Vaši uređaji mogu biti povezani na jednom mjestu. Skupite i povežite sve svoje uređaje na One Connect Box i sakrijte ih po strani. Vrijeme je da uredite svoj prostor onako kako želite.

*Drugi uređaji moraju biti povezani na One Connect Box.

*Drugi uređaji moraju biti povezani na One Connect Box.

Uklapa se u Vaš dom

Kažite zbogom neurednim kablovima. Sakrijte sve priključke uređaja ovim One Invisible Connection kablom i Vaš prosto više nikada neće biti isti.

*Ovaj One Invisible Connection kabal je dostupan samo za 2019 QLED Q85R/Q90R (Osim za model of 82”) i za The Frame(LS03R). *Dostupan samo za kompatibilne modele. Spisak kompatibilnosti možete pronaći u specifikacijama.

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.