Umjetnički način

Sadržava više od 1200 remek-djela

Žena prolazi pokraj Frame televizora za 2020. godinu postavljena na zid koji, dok u Umjetničkom načinu rada prikazuje umjetničku sliku, izgleda poput umjetničkog djela.
U Vašu dnevnu sobu donosimo ljepotu slavne umjetničke kolekcije. Bez obzira na prigodu, pronaći ćete umjetničko djelo koje savršeno odgovara Vašem raspoloženju. Sada ćete vidjeti kako Vaš prostor prenamjenjujemo u novu umjetničku galeriju baš svakog dana.

Kad je Frame televizor isključen, pojavljuju se remek-djela

Umjetnički način

Vrlo je moguće da smo stvorili jedini televizor koji ćete željeti gledati čak i kada je isključen. To je zato što čak i dok je isključen, a nalazi se u Umjetničkom načinu rada, on elegantno prikazuje Vašu osobnu kolekciju umjetničkih djela na način koji najbolje odgovara Vašem stilu, uljepšavajući tako Vaš prostor.

Žena sjedi u svojoj dnevnoj sobi i gleda Frame televizor u TV načinu te ga isključuje kako bi se prikazalo umjetničko remek-djelo u Umjetničkom načinu rada.

Umjetničke galerije svjetskih standarda u Vašem domu

Trgovina umjetninama

U Trgovini umjetninama pomažemo Vam odabrati vlastitu kolekciju umjetnina iz najboljih umjetničkih galerija iz cijelog svijeta. U svoj dom unesite voljene klasike i remek-djela savremene umjetnosti uz besplatno probno razdoblje. Kada postanete punopravni član, dobit ćete neograničen pristup fotografijama i umjetničkim zbirkama djela od klasične pa do savremene umjetnosti.

Vaš Frame televizor može prikazati cijeli niz remek-djela iz Trgovine umjetninama, koja Vam nudi mogućnost izbora najrazličitijih djela iz velike umjetničke zbirke.
* Trgovina umjetninama možda nije dostupna u svim državama.
* Umjetnička djela u Trgovini umjetninama podložna su promjeni bez prethodne obavijesti.
Trgovina umjetninama sadržava umjetnička djela iz 12 partnerskih tvrtki: Artisty, Artspace, Lumas, Magnum Photos, Te Papa, Saatchi Art, State Hermitage Museum, V&A, Yellow Korner, Museo del Prado, Stadel Museum i Minted.

Niste sigurni šta odabrati iz Samsung Trgovine umjetninama? Dopustite da Vam Frame televizor na zabavan i jednostavan način pomogne otkriti umjetnička djela koja će savršeno odgovarati i Vama i uređenju Vašeg doma.

Umjetnička djela pažljivo odabrana posebno za Vas

Automatski odabir

Frame televizor jest nešto poput Vašega ličnog posrednika u nabavci umjetnina. On uči o Vašem stilu i ukusu te Vam preporučuje umjetnička djela koja biste voljeli vidjeti na svojem zidu.

Pogled izbliza na početni zaslon Umjetničkog načina rada Frame televizora pokazuje da možete birati između novih i popularnih umjetničkih djela, kao i između umjetničkih djela odabranih posebno za Vas.

Stvorite svoju galeriju

Omiljena djela

Najbolja je galerija ona koju sami stvorite. Odaberite svoja omiljena djela i doživite ih u posve novom svjetlu. Stvorite provokativan raspored smisleno povezanih djela. Uživajte u osobnoj umjetničkoj galeriji u svome domu.

Frame televizor prikazuje sliku koja je odabrana kao omiljena, i koja može postati dijelom Vaše osobne galerije uz Samsung Kolekciju umjetnina.

Uokvirite svoje najdraže trenutke

Moja kolekcija

Možete jednostavno prenijeti i prikazati vlastitu fotografiju – ili novi obiteljski portret. Jednostavno pošaljite svoje fotografije na Frame televizor telefonom ili pomoću USB-a.

* Osobne fotografije prenesene na Frame prikazat će se u izvornoj rezoluciji. Preporučuje se prikaz slika u rezoluciji 4K (3840*2160 piksela) i višoj.
* Samo kompatibilni uređaji.
Na Frame televizoru prikazuju se obiteljske fotografije uz upotrebu odjeljka Moja kolekcija koju netko pregledava na zaslonu Frame televizora.

Svoje fotografije podignite na nove umjetničke visine

Filteri

Udahnite novi život svojim dragocjenim trenucima i uspomenama. Svoje fotografije prenesite u odjeljak Moja kolekcija i birajte između šest estetskih filtera, koji će Vam pomoći da svoje osobne fotografije pretvorite u remek-djela.

Niz filtara primijenjen na fotografiji koju vidimo na Frame televizoru pružaju joj novi vizualni dojam.

Svoja umjetnička djela gledajte upravo onako kako je zamišljeno

Senzor svjetline

Bilo danju bilo noću, Senzor svjetline prepoznaje razinu osvjetljenja u okolini i automatski podešava svjetlinu zaslona i nijansu boje kako bi Vaša umjetnička djela na njemu izgledala prirodno i upravo onako kako je zamišljeno.

* Učinak može ovisiti o uvjetima osvjetljenja.
Frame televizor postavljen na Studio stalku na svom zaslonu prikazuje sliku, smanjujući svjetlinu zaslona kako soba postaje sve mračnija.

Umjetnost koja oživljava
kada uđete u prostoriju

Senzor pokreta

Senzor pokreta prepoznaje kada odlazite iz prostorije te isključuje Umjetnički način radi uštede energije. Zatim, kada poslije ponovno uđete u prostoriju, Senzor pokreta čini da umjetnost na zaslonu oživi.

* Senzor pokreta radi kada je uključen u Umjetničkom načinu rada. Učinak može ovisiti o uvjetima osvjetljenja.
Muškarac se nalazi u kuhinji, a na zidu iza njega nalazi se Frame televizor na čijem se zaslonu prikazuje umjetnička slika. Frame televizor automatski se isključuje nakon što muškarac napusti prostoriju.

QLED tehnologija

Jeste li spremni vidjeti što sve može
Frame televizor?

QLED tehnologija stigla je kako bi promijenila Vaš doživljaj gledanja TV-a.

Doživite QLED tehnologiju unutar prekrasnog okvira ovoga umjetničkog televizora.