QLED tehnologija

QLED tehnologija, nov način gledanja

Model Frame televizora u crnoj boji postavljen je na stalak u kutu prostorije, a na zaslonu je otvoreno Samsung Smart Hub sučelje, a odabir je postavljen na izborniku usluge Netflix. Frame televizor izravno otvara ugrađenu aplikaciju usluge Netflix i pokreće prikazivanje filma koji pruža usluga Netflix: 6 Underground. U kutu zaslona prikazuje se tekst da je ovaj pametni televizor pokretan operativnim sustavom TIZEN.
Obogaćujemo Vaš doživljaj gledanja uz milijarde boja koje omogućuje Quantum Dot tehnologija, tako da već samim gledanjem možete osjetiti teksturu umjetničkih slika. Uz boje koje pri bilo kojoj razini osvjetljenja izgledaju poput stvarnih, to je doživljaj gledanja jednostavniji i pametniji nego ikad.

Istražite naš
QLED svijet

Stopostotni volumen boje omogućuje
Quantum Dot tehnologija

Želimo da uživate u bojama upravo onako kako je zamišljeno. Uživajte u poznatim umjetničkim djelima, kao da se nalazite u umjetničkoj galeriji, i gledajte kako filmovi oživljavaju u svakoj sceni uz boje poput stvarnih zahvaljujući stopostotnom volumenu boje i jasnom kontrastu koji omogućuje Dual LED tehnologija. Bez obzira na ugao gledanja, uvijek ćete uočiti nevjerojatne detalje i teksture.

Prekrasan okvir ovoga umjetničkog televizora uokviruje zaslon pokretan QLED tehnologijom. Kamera se približuje kako bi se pokazala živopisnost boja omogućena stopostotnim volumenom boje i dubokim kontrastom. U kutu zaslona vidimo logotip certifikata njemačkog udruženja VDE, koji govori o tome da je televizor ispitan u vezi s prikazom stopostotnog volumena boje prema standardu DCI-P3.

Najbolji mogući izgled u svakom trenutku

Prilagodljiva slika

Pobrinuli smo se da Frame televizor može očitati razinu osvjetljenja u prostoriji te na temelju toga automatski prepoznati i prilagoditi razinu svjetline i kontrasta zaslona kako biste u svom
sadržaju mogli uživati u njegovom najboljem izdanju. Bilo da videozapise gledate dok se zrake sunca probijaju kroz prozor bilo da uživate u filmskom maratonu u potpunom mraku, pogled na zaslon će Vas oduševiti.

Frame televizor prilagođuje se uvjetima okolnog osvjetljenja, tako da je svjetlina zaslona visoka u dobro osvijetljenoj dnevnoj sobi, a prigušuje se kada navučete zastore.

Tehnologija dizajnirana tako da Vaš pogled zadrži na Frame televizoru. To znači da nećete propustiti ni minutu akcije.

Ne propustite važne dijelove razgovora

Active Voice Amplifier (AVA) tehnologija

Kada gledate emisiju s mnogo kratkih komentara, više se ne morate brinuti da će Vam nešto promaći. Frame televizor prepoznaje okolne zvukove u stvarnom vremenu te prilagođuje glasnoću i jasnoću, tako da čak i uz mnogo okolne buke možete čuti glasove sa zaslona – i osjetiti svu zabavu.

Vidimo obitelj kako u svojoj dnevnoj sobi gledaju sadržaj na Frame televizoru, a istodobno vidimo i grafički prikaz zvučnog vala koji mijenja oblike, kako bi se pokazalo da televizor prilagođuje zvuk glasova koji dopiru sa zaslona, kako bi ih se jasnije čulo.

Doživite više stvari istodobno

Multi View

Želite li pogledati prošlosedmičnu epizodu omiljene serije dok istodobno pratite program tjelovježbe? Više ne morate prekidati gledanje jednog sadržaja zbog nekoga drugoga. Na zaslonu postavite mogućnost dvostrukog prikaza, tako da oba sadržaja možete gledati, pa čak i slušati istodobno, a veličinu pojedinog dijela zaslona prilagođivati kako biste se mogli bolje usredotočiti. Frame televizor pruža Vam slobodu gledanja svega upravo onako kako Vi želite.

Samsung Frame televizor u Multi View načinu rada omogućuje ženi da istodobno gleda TV emisiju i prati videozapis s vježbama joge.

Frame televizor premošćuje jaz između različitih zaslona i mijenja Vaš način gledanja sadržaja na mobilnim uređajima.

U sadržaju sa svog mobilnog uređaja uživajte na Frame televizoru

Deljenje ekrana sa mobilnog uređaja

Uz aplikaciju SmartThings, s lakoćom možete dijeliti i reproducirati svoje omiljene videozapise, glazbu i fotografije na prekrasnome velikom zaslonu Frame televizora. A uz ugrađenu AirPlay 2 funkcionalnost, bez ikakvog napora možete prenositi, dijeliti i sadržaje izravno s Vašeg omiljenog Apple uređaja.

Nakon povezivanja telefona s televizorom, otac i kći gledaju videozapis kulinarskog sadržaja, koji se na zaslonu televizora zrcali s mobilnog telefona.
* AirPlay 2 funkcionalnost dostupna je na svim modelima Samsung pametnih televizora za 2020. godinu i novijima.
* Apple i AirPlay 2 zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
* AirPlay 2 funkcionalnost zahtijeva operativni sistem iOS 12.3 ili noviji, ili macOS 10.14.5 ili noviji.

Jednostavno dijeljenje ekrana dodirom

Tap View opcija

Sjećate li se svih onih videozapisa, muzike i fotografija koje volite? Oživite ih na zaslonu Frame televizora samo jednim dodirom. Frame televizor dodirnite svojim pametnim telefonom kako biste jednostavno i lako pokrenuli dijeljenje ekrana. Sada je još jednostavnije svoje omiljene sadržaje gledati na velikom zaslonu.

Vidimo ženu čiji Frame televizor prikazuje sadržaj sa zaslona njezinog telefona, i to nakon samo jednog jednostavnog dodira telefona i televizora, kojim se pokreće zrcaljenje.
* Ova usluga radi samo dok su televizor i mobilni telefon uključeni.

Sve što volite sada je pametno. Samo se udobno smjestite, opustite se i prepustite Frame televizoru da se pobrine za Vas.

Sve što trebate u Vašim je rukama

Jedinstveni daljinski upravljač / SmartThings aplikacija / Smart Hub

Život je jednostavan dok je Jedinstveni daljinski upravljač u Vašim rukama, aplikacija SmartThings na vašem mobilnom uređaju, a Smart Hub interfejs
na zaslonu televizora. Upravljajte svim svojim povezanim uređajima s pomoću Jedinstveni daljinskog upravljača ili aplikacije SmartThings te s lakoćom pretražujte filmove, TV emisije i surfajte internetom uz Smart Hub interfejs.

Vidimo kako se s pomoću One daljinskog upravljača upravlja Frame televizorom. Aplikacija SmartThings na zaslonu telefona prikazuje umjetnička djela iz Trgovine umjetninama, a unutar Smart Hub sučelja na Frame televizoru prikazuju se i umjetnička djela i drugi sadržaji u kojima možete uživati.
* Potrebno je preuzeti i instalirati aplikaciju SmartThings.

Pregled linije proizvoda

Vrijeme je da odaberete svoj Frame televizor

Pronađite Frame televizor koji savršeno odgovara Vama i Vašem prostoru.

Serija Samsung Frame televizora dostupna je u mnogo različitih veličina, tako da možete pronaći model koji će najbolje odgovarati Vašem prostoru.