POVEZIVOST

Pametniji načini za uživanje
u Vašem televizoru

Muškarac i žena u dnevnoj sobi uživaju u zajedničkim trenucima. Model Serif televizora u pastelno plavoj boji smješten je u središtu sobe, a na njegovu se zaslonu prikazuje Samsung Smart Hub sučelje. Serif je pametni televizor pokretan operativnim sustavom Tizen.
Muškarac i žena u dnevnoj sobi uživaju u zajedničkim trenucima. Model Serif televizora u nebeski bijeloj boji smješten je u središtu sobe, a na njegovu se zaslonu prikazuje Samsung Smart Hub sučelje. Serif televizor pametni je televizor pokretan operativnim sustavom Tizen.
Neprimjetno i bez napora. U Vaš dom donosimo niz pametnih opcija,
što će Vam olakšati povezivanje te ćete s lakoćom moći iskoristiti sve
prednosti naprednih opcija Serif televizora.
Na zaslonu Serif televizora prikazuje se plakat popularne Tv serije „sluga“.

Vaš telefon u novoj ulozi

U cjelokupnom sadržaju s Vašeg mobilnog telefona
uživajte na većem zaslonu s lakoćom upravljajući
svime.Jednostavno preuzmite SmartThings
aplikaciju na svoj mobilni uređaj i s lakoćom se
povežite na Serif televizor.

Na zaslonu Serif televizora prikazuje se sučelje Samsung SmartThings aplikacije. Desno od njega nalazi se mobilni uređaj na čijem se zaslonu prikazuje Samsung SmartThings aplikacije.
* Svaki uređaj mora biti povezan putem Wi-Fi ili druge bežične mreže.
* Morate preuzeti i instalirati aplikaciju SmartThings.
* Radi neometana međusobnog rada putem aplikacije SmartThings, sve je uređaje potrebno regitrovati putem istog Samsung računa.

Doživite više stvari istodobno

Multi View

Sada sve obavljajte višezadaćno bez napora. Svoj mobilni telefon jednostavno povežite sa svojim televizorom te potom veličinu videozapisa i postavke zvuka prilagodite prema svojim željama, kako biste istodobno gledali i ono što se prikazuje na televiziji i na Vašemu mobilnom uređaju.

Žena izvodi vježbe jog, gledajući videozapis s vježbama, koji je pohranjen na njezinu mobilnom telefonu, a reproducira se na zaslonu televizora. Istodobno, uz Multi View funkcionalnost, može gledati i svoj omiljeni TV program na podijeljenom zaslonu.

Samo dodirnite. Povežite. I uživajte

Mobilni telefon postavljen je na Serif televizor iznad slova „N“ na njegovu zaslonu kako bi se povezao s televizorom putem NFC tehnologije.
Mobilni telefon postavljen je na Serif televizor iznad slova „N“ na njegovu zaslonu, na kojemu se prikazuje i da se na televizoru upravo reproducira glazba.
* Prilikom primjene NFC tehnologije na televizoru na Vašem će se mobilnom uređaju automatski aktivirati Bluetooth tehnologija.
* Ova usluga radi samo dok su televizor i mobilni telefon uključeni.

NFC tehnologija na TV-u

Dolazite kući slušajući omiljenu glazbu na svom mobitelu. U tom trenutku ne želite zaustaviti reproduciranje muzike. Postavite svoj mobilni uređaj na Serif televizor i Vaš će se mobilni uređaj povezati s televizorom putem NFC tehnologije, omogućujući Vam prijenos muzike
s mobitela na Serif koji će Vam pružiti još bolji doživljaj zvuka.

Mobilni uređaj položen je na Serif televizor kako bi se s njime povezao putem NFC tehnologije. Glazba se prenosi a na zaslonu televizora pojavljuje se naslov pjesme. A žena se opušta u stolici, s rukama sklopljenima na leđima, i uživa u glazbi.

Tap View

Neka se samo jednim brzim dodirom bilo gdje na Vašem televizoru, sadržaji s Vašeg mobilnog uređaja prenesu i odmah reproduciraju na zaslonu Serif televizora.

Ruka jednostavnim pokretom mobitelom dodiruje dio Serif televizora, nakon čega počinje prijenos sadržaja s mobitela na televizor.
* Ova usluga radi samo dok su televizor i mobilni telefon uključeni.

Lako pronalaženje
Sve što Vam treba je jedan daljinski upravljač

Smart Hub i Jedinstven daljinski upravljač

Smart Hub interfejs olakšava Vam pronalaženje svih sadržaja koje volite. Sve je na jednome mjestu, i u Vašim rukama uz One daljinski upravljač. Pronađite ono što želite i odmah se udubite u sadržaj.

Zaslon modela Serif televizora u nebeski bijeloj boji prikazuje scenu iz pustinje, a pri dnu zaslona vidimo Smart Hub sučelje. Lijevo vidimo ruku kako drži bijeli Samsung One daljinski upravljač usmjeren prema televizoru. Serif televizor pametni je televizor pokretan operativnim sustavom Tizen.