DIZAJN

Televizor koji nadilazi Vašu maštu

Serif televizor u nebeski bijeloj boji postavljen je na crnom stalku u elegantno uređenoj, osvijetljenoj dnevnoj sobi, sa sagom koji se proteže po cijeloj sobi, elegantnim zelenim tronošcem i velikim prozorima. Slika na zaslonu jest pozadina Ambijentalnog načina rada s lišćem na kojoj prevladava zelena boja. Serif televizor osvojio je prestižnu nagradu iF Design Award za 2020. godinu.
Serif televizor u nebeski bijeloj boji postavljen je na crnom stalku u elegantno uređenoj, osvijetljenoj dnevnoj sobi, sa sagom koji se proteže po cijeloj sobi, elegantnim zelenim tronošcem i velikim prozorima. Slika na zaslonu jest pozadina Ambijentalnog načina rada s lišćem na kojoj je prikazan sat koji otkucava. Serif televizor osvojio je prestižnu nagradu iF Design Award za 2020. godinu.
Kada jednom postane Vaš, svoj ćete životni stil i dom željeti preurediti u skladu sa njim.

Smjestite ga bilo gdje

Bijeli model Samsung Serif televizora za 2020. godinu postavljen je na TV stalku u dnevnoj sobi, a na njegovu se zaslonu prikazuju pješčana plaža i ocean u osvijetljenoj, jednostavno i elegantno uređenoj dnevnoj sobi s parketom i zidovima u bijeloj boji.
Serif televizor promatran iz četiri različita kuta pokazuje koliko sjajno može izgledati iz svih kutova. U prvoj sceni vidimo model Serif televizora na crnom stalku, u jednostavno i elegantno uređenoj sobi, a na njegovu se zaslonu iz ptičje perspektive prikazuju kadrovi plaže u trenutku dok se val sudara s pijeskom. Scena prelazi na muškarca i ženu koji na kuhinjskom otoku zabavljajući se pripremaju hranu. Model Serif televizora u nebeski bijeloj boji smješten je na kuhinjskom otoku izravno ispred njih, i radi u Ambijentalnom načinu rada, prikazujući pozadinu s uzorkom tkanine u boji lososa. Scena se ponovno mijenja te ovaj put prikazuje stražnju stranu modela Serif televizora u nebeski bijeloj boji na crnom stalku smještena na istaknutom mjestu kod kuće u dnevnoj sobi. U pozadini se muškarac i žena igraju sa psom. U završnoj sceni Serif televizor u nebeski bijeloj boji postavljen je na crnom stalku u središtu osvijetljene i prozračne sobe, a stražnja mu je strana okrenuta prema prozoru. Na njegovu zaslonu vidimo sliku koja prikazuje sudaranje morskog vala s pijeskom na plaži i surfera na dasci kako ulazi u ocean.

Uklapa se svugdje

Za razliku od normalnog televizora kojem je mjesto na zidu, Serif izgleda nevjerojatno sa bilo koje strane ga gledali i možete ga smjestiti bilo gdje u sobi – pa čak i u sredinu Vašeg prostora. Bez obzira gdje ga postavili, Serif će se savršeno uklopiti u okolinu. Čak i bez stalka, možete ga postaviti bilo gdje, a on će se stopiti s okolinom kao pravo umjetničko djelo – na stolu, polici ili na zidu.

Neka stoji samostalno i ističe se

Nemate dovoljno mjesta na zidu da objesite svoj televizor? Ili mu još tražite najbolje mjesto? Dodajte Serif televizoru metalni stalak i jednostavno ga postavite bilo gdje u sobi.

Donja polovica modela Serif televizora u nebesko bijeloj boji na crnome stalku prikazana je bočno u elegantno uređenoj dnevnoj sobi. Model televizora u pastelno plavoj boji prikazan je postavljen na stolu s odvojenim stalkom.

Sve što Vam je potrebno
nalazi se u jednoj kutiji

Evo dodataka i komponenti koje
dolaze u pakiranju sa Serif televizorom.
Jednostavne su za instalaciju i upotrebu.

Model Serif televizora dijagonale 55 inča u nebeski bijeloj boji prikazan je pod kutom s prednje strane, smješten ispred svoje kutije. Desno od njega i iza kutije, nalaze se svi dodaci televizora koji s njim dolaze u pakiranju prilikom kupnje: TV stalak Serif televizora, kabel za napajanje i Samsung daljinski upravljač.

Dosad neviđen dizajn

Želite li da Vaša dnevna soba odgovara Vašem stilu života? Započnite s televizorom koji odgovara Vašem stilu.
Serif televizor – kao nijedan drugi televizor.

Četiri slike na kojima je model Serif televizora u nebeski bijeloj boji prikazan izbliza te koje iz svih kutova pokazuju njegov elegantan ikonski dizajn u obliku velikog slova I.
Četiri slike na kojima je model Serif televizora u nebeski bijeloj boji prikazan izbliza, koje pokazuju svu jedinstvenost ikonskog dizajna u obliku velikog slova I ističući njegov sjajan izgled iz svih kutova. Najprije odozgo, zatim iz profila, i naposljetku, stražnja strana zajedno s prikazom prednjega kuta njegova desnog profila. Dok se videozapis reproducira, svaka se od četiri slike ili okreće ili polako prelazi u prikaz iz blago izmijenjena kuta.

Ikonski dizajn
Uredite svoj prostor poput stručnjaka

Uz konvencionalni televizor osjećali biste se kao da u Vašem prostoru nešto nedostaje. Serif mu daje posve nov izgled. Njegov jedinstven, jednodijelan dizajn iz jednog komada u obliku slova „I“, učinit će Serif televizor zadivljujućim dodatkom u Vašem prostoru.

Model Serif televizora u nebeski bijeloj boji postavljen je skladno na podu bez TV stalka na sagu koji se proteže po cijeloj sobi. Slika na zaslonu televizora prikazuje pozadinu s uzorkom tkanine u boji lososa u Ambijentalnom načinu rada.
Model Serif televizora u nebeski bijeloj boji prikazan je na crnom stalku, u središtu elegantno uređene dnevne sobe. Slika na zaslonu televizora prikazuje pozadinu s uzorkom tkanine u plavo-crnoj boji u Ambijentalnom načinu rada.
Žena sjedi na zelenom kauču, a u ruci drži daljinski upravljač. Pokraj nje muškarac sjedi na podu i oboje gledaju u model Serif televizora u nebeski bijeloj boji smješten na modernome crnom stolu. Zaslon je postavljen u Ambijentalni način rada i prikazuje Bouroullec uzorak s lišćem u zelenoj boji.

A tomu dodajte još i prekrasnu inspiraciju iz prirode

Osim samog dizajna televizora, Ronan i Erwan Bouroullec osmislili su i posebno dizajnirane pozadinske slike ekskluzivno dostupne za Serif televizor. Jednu s uzorkom prekrasnog lista, i drugu s uzorkom tkanine, obje nadahnute ljepotom prirode. Dostupne su u Ambijentalnom načinu rada, tako da, kada je televizor isključen, s ostalim ukućanima i gostima možete podijeliti djelić nadahnuća iz prirode.

Dobijte više od televizijske zabave

* Usluga Ambijentalni način rada može se razlikovati od regije do regije.
* Preciznost opcija pozadine može ovisiti o smještaju televizora, ovisno o dizajnima, uzorcima i/ili bojama na zidu.

Boje čine svu razliku

Vaš prostor oživjet će uz malo boje.
Birajte između Serifove prirodom nadahnute
Nebeski bijele, koja unosi element jedinstvenosti,
ili potpuno nove pastelno plave boje.

Pogled iz perspektive na Serif televizor u nebeski bijeloj i pastelno plavoj boji prikazan na istoj toj pripadajućoj boji pozadine kako bi se dodatno istaknula dostupnost te boje proizvoda.
Model Serif televizora u nebeski bijeloj boji u Ambijentalnom načinu rada prikazan je na crnom stalku, u prozračnoj i osvijetljenoj dnevnoj sobi sa zasađenim sobnim biljkama.
Pogled izbliza na model Serif televizora u nebeski bijeloj boji prikazanq bočno, čime se želi istaknuti njegov ikonski profil u obliku velikog slova I, te na drugi model istog televizora u pastelno plavoj boji prikazan bez stalka na elegantnom TV stoliću.
Model Serif televizora u nebesko bijeloj boji prikazan je na podnom TV stalku pokraj male stolice i stolića, kako radi u Ambijentalnom načinu rada.
Bijeli Serif televizor u Ambijentalnom načinu rada koji prikazuje pozadinu s uzorkom tkanine u maslinasto zelenoj boji, smješten u dnevnoj sobi u kojoj se nalaze zelene biljke.
Model Serif televizora u nebeski bijeloj boji postavljen na crnom stalku radi u Ambijentalnom načinu rada sa zaslonskom pozadinom u boji lososa na kojoj je sat. Ispod televizora sjedi pas.

Stvorite vlastiti stil uz Serif

Evo nekoliko ideja kako Vaš Serif televizor može izgledati
u Vašem domu, bilo da se skladno uklapa sa Vašom već postojećom dekoracijom bilo kao središnja figura cjeline.

Odaberite veličinu
Izaberite boju
Stvorite svoj životni stil

Serif televizor dijagonale 43“

Profil modela Serif televizora dijagonale 43“ u nebesko bijeloj boji prikazan s njegove lijeve strane. Profil modela Serif televizora dijagonale 43“ u pastelno plavoj boji prikazan s njegove lijeve strane.
NEBESKO BIJELA
Capacity
Capacity

Serif televizor dijagonale 49“

Profil modela Serif televizora dijagonale 49“ u nebeski bijeloj boji prikazan s njegove lijeve strane Profil modela Serif televizora dijagonale 49“ u pastelno plavoj boji prikazan s njegove lijeve strane
NEBESKO BIJELA
Capacity
Capacity

Serif televizor dijagonale 55“

Profil modela Serif televizora dijagonale 55“ u nebeski bijeloj boji prikazan s njegove lijeve strane. Profil modela Serif televizora dijagonale 55“ u pastelno plavoj boji prikazan s njegove lijeve strane.
NEBESKO BIJELA
Capacity
Capacity