TEHNOLOGIJA

QLED
tehnologija u punom sjaju.

Model Serif televizora u nebeski bijeloj boji postavljen je na stalak u kutu prostorije, na čijem je zaslonu otvoreno Samsung Smart Hub sučelje, a odabir je postavljen na izborniku usluge Netflix. Serif televizor Netflix sadržaje izravno reproducira unutar ugrađene aplikacije usluge Netflix.
Model Serif televizora u nebeski bijeloj boji postavljen je na stalak u kutu prostorije, na čijem je zaslonu otvoreno Samsung Smart Hub sučelje, a odabir je postavljen na izborniku usluge Netflix. Serif televizor Netflix sadržaje reproducira izravno unutar ugrađene aplikacije, a reproducira se film s usluge Netflix: 6 Underground
Serif televizor opremili smo Samsungovom moćnom QLED tehnologijom.
Donosi Vam performanse koje trebate, uz brilijantnu kvalitetu slike koju omogućuje milijarda nijansi boje koje nastaju zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji, uparenoj s izrazito jasnim zvukom zbog kojeg više nećete prečuti nijedan dijalog.

Njegov zaslon detalje prikazuje u toliko jasnim nijansama
Da ne možete skrenuti pogled sa njega

Precizne boje i detalji koje prije niste mogli uočiti

Stopostotni volumen boje omogućuje Quantum Dot tehnologija

Samsungovu Quantum Dot tehnologiju primijenili
smo i na Serif televizoru kako bismo bili sigurni da
ćete i na njemu moći uživati u stopostotnom
volumenu boje kao na ostalim našim QLED
modelima. To znači uživanje u više od milijardu
nijansi boje i HDR10+ tehnologiji, koja svjetlinu
zaslona prilagođuje iz sličice u sličicu kako bi
najbolje odgovarala trenutačnom sadržaju na
zaslonu. Doživite brilijantnost QLED tehnologije,
neka boje i detalji ožive pred Vašim očima.

Model Serif televizora u nebeski bijeloj boji prikazuje šareni cvijet na crnoj pozadini primjenjujući Quantum Dot tehnologiju. VDE certified i HDR 10+ certified logotip pojavljuju se u desnom kutu TV zaslona.

Uživajte u 4K slici

Povećavanje razlučivosti pogonjeno umjetnom inteligencijom (AI Upscaling tehnologija)

Počevši od podataka o bojama i teksturama, do onih o pojedinostima osvjetljenja i kontrasta, Serif televizor svaki sadržaj podiže na 4K kvalitetu slike analizirajući svaku scenu Vašeg sadržaja. To funkcionira čak i ako izvorna kvaliteta Vašeg sadržaja nije 4K.

Model Serif televizora u nebeski bijeloj boji pokazuje bolju kvalitetu slike gradskog krajolika kada je uključena AI Upscaling tehnologija.
Model Serif televizora u nebeski bijeloj boji na zaslonu prikazuje sliku vodene površine iz koje vire stare grede iz pristaništa. Zatim, tri ilustracije u stvarnom vremenu prikazuju analizu dijelova te slike iz scene u scenu kako bi pokazale kako radi AI Upscaling tehnologija.
* Iskustvo gledanja može se razlikovati ovisno o vrstama sadržaja.

Čak i kada dan postane
noć, Vi samo uživajte
u pogledu

Prilagodljiva slika

Katkad soba postane mračna dok gledate film,
pa postaje teško vidjeti što se događa na zaslonu.
Uz Prilagodljivu sliku, Serif televizor može
prepoznati promjene osvjetljenja u Vašoj okolini
te se prilagoditi tomu kako bi postavke svjetline
i kontrasta održao na optimalnim razinama za Vaš
ugodan doživljaj gledanja.

Model Serif televizora u nebeski bijeloj boji nalazi se na TV stalku u dnevnoj sobi i na zaslonu prikazuje noćnu scenu starog grada, a njegove se kamene zgrade prekrasno ocrtavaju na površini vode što je omogućeno Prilagodljivom slikom.
Model Serif televizora nalazi se u elegantno uređenoj prostoriji, a iza njega vidimo osvijetljeni prozor. Slika na zaslonu prikazuje noćnu scenu sa starim zgradama uzduž pitoresknoga kanala. Kako se osvjetljenje sobe mijenja u sve tamnije zbog količine prirodne svjetlosti koja ulazi kroz prozor, Serif televizor u skladu s tim prilagođuje svjetlinu zaslona.

Mislili ste da neće doći s nikakvim
inovacijama na području zvuka?

Ne propustite nijedan dijalog

Active Voice Amplifier (AVA) tehnologija

Na sličan način katkad može nastati određena razina buke zbog koje ćete otežano čuti dijaloge na zaslonu. Serif televizor prepoznaje ometajuću buku te automatski prilagođava glasnoću kako Vam ne bi promakao nijedan važan trenutak.

Iz Serif televizora, smještena na sredini prostorije u kojoj se okupljaju ljudi, izlaze grafički prikazi zvučnih valova kako bi se istaknula Active Voice Amplifier (AVA) tehnologija aktivnog pojačavanja zvuka.
Ljudi su se okupili i gledaju Serif televizor smješten u središtu prostorije kako bi se prikazao princip rada Active Voice Amplifier (AVA) tehnologije, slika postaje sve mutnija kako se razina buke oko televizora povećava zbog okupljenih ljudi. Active Voice Amplifier tehnologija automatski povisuje razinu glasnoće dijaloga, zbog čega jasnije čujete glasove osoba na zaslonu.

Pronađite onoga koji najbolje odgovara Vašem stilu

Serif televizor dijagonale 43“

Profil modela Serif televizora dijagonale 43“ u nebesko bijeloj boji prikazan s njegove lijeve strane. Profil modela Serif televizora dijagonale 43“ u pastelno plavoj boji prikazan s njegove lijeve strane.
NEBESKO BIJELA
Capacity
Capacity

Serif televizor dijagonale 49“

Profil modela Serif televizora dijagonale 49“ u nebeski bijeloj boji prikazan s njegove lijeve strane Profil modela Serif televizora dijagonale 49“ u pastelno plavoj boji prikazan s njegove lijeve strane
NEBESKO BIJELA
Capacity
Capacity

Serif televizor dijagonale 55“

Profil modela Serif televizora dijagonale 55“ u nebeski bijeloj boji prikazan s njegove lijeve strane. Profil modela Serif televizora dijagonale 55“ u pastelno plavoj boji prikazan s njegove lijeve strane.
NEBESKO BIJELA
Capacity
Capacity