BU8000 Crystal UHD 4K Smart TV (2022)

BU8000 Crystal UHD 4K Smart TV (2022)

UE50BU8072UXXH

 • Dinamična kristalno čista boja
 • AirSlim
 • Kristalni procesor 4K

Odaberite boju

Boja :

Odaberite veličinu

Živopisna kristalno jasna boja na našem najtanjem profilu

Top 4 karakteristike

Dynamic Crystal Color

Dynamic Crystal Color

Milijardu zadivljujućih nijansi sa živopisnim detalj

AirSlim

AirSlim

Ultra tanak profil koji se uklapa u svaku prostoriju

Crystal Processor 4K

Crystal 4K Procesor

Osjetite svaku nijansu boje u moćnom 4K

Smart Hub

Smart Hub

Vaš sadržaj na jednom mjestu za vrhunsku udobnost

Vjerodostojne boje koje se rađaju u čistom stanju sa finim kristalom

Dinamična kristalno čista boja

Drugi nivo UHD sa naprednom fosfornom tehnologijom. Uronite u sliku sa milijardom nijansi boja. Dinamična kristalno čista boja pruža vjerodostojne varijacije pa tako možete primijetiti svu finoću.

Dynamic Crystal Color Dynamic Crystal Color
Dynamic Crystal Color Dynamic Crystal Color

Elegantniji i tanji nego ikad

AirSlim

Nevjerojatno tanak profil vašeg TV-a besprijekorno se uklapa u zid kao nikad prije.

Sleek and slim, more than ever Sleek and slim, more than ever

Osjetite svaku sjenu boja kao što je i zamišljeno u moćnoj 4K rezoluciji

Kristalni procesor 4K

Osjetite svaku sjenu boja kao što je i zamišljeno. Snažna 4K upscaling tehnologija omogućava da dostignete i do 4K rezolucije za sadržaj koji volite.

*Doživljaj gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i formata. *Upscaling se možda neće primjenjivati kada se povezivanje vrši putem PC računara i u režimu igranja igara.
Feel every shade of color as intended in powerful 4K Feel every shade of color as intended in powerful 4K

Otkrijte svoje omiljene sadržaje na jednome mjestu

Smart Hub

Samsungovo sučelje Smart Hub stavlja odabir sadržaja i otkrivanje s prednje i središnje strane kako biste proveli manje vremena pretražujući, a više vremena emitirajući filmove, serije i ostale sadržaje u kojima uživate.

* Usluge za pružanje sadržaja i preporuke razlikuju se ovisno o regiji. * Prije upotrebe potrebno je prihvatiti odredbe i uvjete za Smart Hub i pravila o zaštiti privatnosti.

Slika

Poboljšan osjećaj dubine i boje

Contrast Enhancer (tehnologija unapređivanja kontrasta)

Contrast Enhancer omogućava da svaka slika izgleda prirodnije uz nevjerovatne detalje. Ova inovativna tehnologija slike analizira regije svake slike i dinamički prilagođava kontrast što rezultira poboljšanim osjećajem za dubinu i boju.

HDR 10+

SDR

Vidite i tamne i svijetle nijanse u svakoj sceni

HDR

Visoki dinamički opseg povećava opseg nivoa svjetlosti na Vašem TV uređaju pa tako možete uživati u nevjerovatnom spektru boja i svim vizuelnim detaljima čak i u najtamnijim scenama.

Gaming

Uglađeni pokreti za jasnu sliku

Motion Xcelerator

Doživite jasnu sliku i radna svojstva jer ova tehnologija automatski procjenjuje i prema potrebi nadoknađuje sličice u odnosu na izvor sadržaja.

Odmah reaguje na Vaše komande

Automatski režim niske latencije (ALLM)

Iskusite glatko igranje u svom najimpresivnijem obliku bez zamućenja i treperenja pokreta. Automatski režim niske latencije (ALLM) optimizira Vaš ekran pa tako imate više kontrole sa gotovo neprimjetnom ulaznom latencijom.

*Smanjeno kašnjenje unosa se bazira na internim testnim standardima i podložno je promjeni na osnovu postavki igrice ili izvornog uređaja.

Dizajn

Jednostavnija kontrola, ekološki održivija budućnost

Daljinski upravljač SolarCell

Recite zbogom jednokratnim baterijama uz ekološki prihvatljiv daljinski upravljač SolarCell koji je opremljen solarnom pločom na poleđini. Ugrađeni mikrofon olakšava funkciju Glasovnog pomoćnika, stoga je inovativan na više načina.

*Za punjenje daljinskog upravljača solarnom energijom, spustite daljinski upravljač za TV tako da solarna ploča bude okrenuta prema gore. *Postavite ga u dnevnu sobu dok su Vam svjetla uključena ili ga možete postaviti blizu prozora gdje će upijati prirodnu sunčevu svjetlost. *Dizajn i raspored tastera SolarCell daljinskog upravljača može se razlikovati u zavisnosti od regiona. *Ako je baterija daljinskog upravljača ispražnjena, trebalo bi da se napuni USB-C kablom. *Pogledajte meni TV-a (Podešavanja - Opšta podešavanja - Snaga i ušteda energije - Dostupna baterija daljinskog upravljača) da biste provjerili preostali nivo baterije daljinskog upravljača.

Visina koja odgovara Vašem prostoru

Podesivo postolje

Podesite visinu i prostor između postolja za televizor onako kako želite bez ograničavanja prostora. To je taman savršeno postolje da savršeno odgovara Vašem soundbar zvučniku.

Smart

Vaš najbolji kućni batler

Aplikacija SmartThings

Opustite se i prepustite ostalo svojemu pametnom slugi. SmartThings se može besprijekorno spojiti na Vaše pametne uređaje, nadzirati ih i upravljati njima te intuitivno upravljati vašim domom. Uređajima možete upravljati izravno s pomoću daljinskog upravljača ili glasa dok gledate TV.

* Dostupna tehnologija, funkcije i svojstva mogu se razlikovati ovisno o državi, pružatelju usluge, mrežnom okružju ili proizvodu. * Podložne su promjeni bez prethodne obavijesti. * Potreban je Wi-Fi, Bluetooth ili druga bežična mrežna veza i uređaji registrirani u aplikaciji SmartThings. * Povezani uređaji prodaju se zasebno.

Besplatan TV, bez obveza

Samsung TV Plus

Uživajte u besplatnom prijenosu televizijskih sadržaja uz Samsung TV Plus. Birajte među raznim kanalima koji nude sadržaj za sve interese koji su trenutačno u trendu.

* Usluge sadržaja mogu se razlikovati po regijama i podložne su promjeni bez prethodne obavijesti.

Odaberite glasovnog pomoćnika na kojeg ste se naviknuli

Više glasovnih pomoćnika

Odaberite svojega glasovnog pomoćnika – Bixby ili Amazon Alexa. Ugrađeni glasovni pomoćnici pružaju optimalni doživljaj zabave i napredno upravljanje Vašim domom.

* Samsung može promijeniti / obustaviti / prestati pružati dio ili sve usluge glasovnog pomoćnika u bilo kojem trenutku prema vlastitom nahođenju bez prethodnog upozorenja ili obavijesti.* Bixby glasovne naredbe prepoznaju engleski (SAD/UK), francuski, španjolski, njemački, talijanski, kineski i korejski jezik. Sustav ne prepoznaje sve naglaske, narječja i izraze.* Amazon, Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili s njom povezanih društava.

Radite i učite od kuće

Radni prostor

S lakoćom pristupite svom PC, laptopu, i mobilnom telefonu bez prepreke na svom TV uređaju.

*Dostupno sa određenim računarima i mobilnim uređajima. *Easy Connection aplikacija je dostupna na računarima koji posjeduju Windows 10 OS. *Samsung DeX podržavaju odabrani Galaxy, Note i Tab uređaji. *Većina funkcija Workspace može se koristiti povezivanjem tastature i miša na televizor.

Dom je tamo gdje je zdravlje

Samsung Health

Samsung Health za TV olakšava održavanje fizičke spremnosti od kuće pomoću praćenja podataka na ekranu, uključujući broj završenih treninga, ukupno vrijeme vježbanja i sagorene kalorije - čak možete sinhronizirati podatke sa kompatibilnog uređaja ili nosive opreme.

*Usluga je dostupna u SAD, CA, KR, UK. *Dostupnost usluga je podložna promjeni bez prethodne najave. *Partneri i sadržaj mogu varirati ovisno od regije. *Dostupnost pružalaca usluga sadržaja i naknadni fitnes sadržaj mogu varirati ovisno od zemlje i regije. *Upotreba sadržaja Samsung Health aplikacije može zahtijevati dodatno plaćanje. *Od korisnika se zahtijeva da bude prijavljen na isti Samsung račun na TV uređaju i mobilnom uređaju. *Sinhroniziranje zdravstvenih podataka zahtijeva kompatibilan mobilni uređaj, nosive uređaje sa podrškom za Samsung Health. Prodaje se odvojeno.

Beskonačan skup streaming usluga

Aplikacije za sadržaj

Cijeli svijet zabave Vam je na dohvat ruke. Uživajte u omiljenim uslugama poput Netflix, Disney+ i Applet TV+ ali i otkrijte nove aplikacije u oblastima poput sporta, igara, obrazovanja i životnog stila.

*Pretplata može biti zahtijevana.

Specifikacije

 • Rezolucija 4K (3,840 x 2,160)
 • Zakrivljenost ekrana Nije primjenjivo
 • undefined 8
 • HDMI 3
 • USB 2 x USB-A

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • e-Manual
  ENGLESKI
 • Remote control
  ENGLESKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, Korzikanski, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, ALBANSKI, MAKEDONSKI, SLOVENSKI, Letonski, Litvanski, Estonski
 • Quick Guide
  ENGLESKI
 • User Manual
  ENGLESKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, Korzikanski, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, ALBANSKI, MAKEDONSKI, SLOVENSKI, Letonski, Litvanski, Estonski
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.