DV5000T Sušilica sa AI Kontrolom i toplotnom pumpom

DV5000T Sušilica sa AI Kontrolom i toplotnom pumpom

DV90T5240AE/S7

Odaberite boju

Boja :

Odaberite kapacitet

Inteligentno sušenje

AI kontrola*

Sušite veš s lakoćom i efikasno sa AI kontrolom*. Ona personalizuje sušenje tako što pamti Vaše navike, predlaže cikluse i prikazuje blagovremene informacije. SmartThing aplikacija** pruža savjete o ciklusima, planiranju i rješavanju problema. I automatski bira savršen program sušenja za ciklus pranja***.

Inteligentno sušenje

AI kontrola*

Sušite veš s lakoćom i efikasno sa AI kontrolom*. Ona personalizuje sušenje tako što pamti vaše navike, predlaže cikluse i prikazuje blagovremene informacije. SmartThing aplikacija** pruža savjete o ciklusima, planiranju i rješavanju problema. I automatski bira savršen program sušenja za ciklus pranja***.

Inteligentno sušenje

AI kontrola*

Sušite veš s lakoćom i efikasno sa AI kontrolom*. Ona personalizuje sušenje tako što pamti vaše navike, predlaže cikluse i prikazuje blagovremene informacije. SmartThing aplikacija** pruža savjete o ciklusima, planiranju i rješavanju problema. I automatski bira savršen program sušenja za ciklus pranja***.

 • *Dostupno samo na određenim modelima**. Aplikacija dostupna na Android i iOS uređajima. Bežična konekcija i Samsung nalog su neophodni.*** Link za automatski ciklus je dostupan jedino kada i mašina za pranje i mašina za sušenje veša imaju AI kontrolu i bežičnu konekciju. ※Fotografije mobilnog grafičkog korisničkog interfejsa mogu varirati ovisno o državi, okruženju, i slično.

Energetska efikasnost A+++

A+++ Energetska efikasnost sa tehnologijom toplotne pumpe*

Uštedite novac i zaštitite okoliš manjom potrošnjom električne energije*. Tehnologija toplotne pumpe pruža energetski efikasan, pristupačan i nježan način da osušite odjeću. Ocijenjena je s energetskom efikasnošću A+++ jer koristi „rashladne” materije umjesto struje da zagrije vazduh i reciklira topli vazduh da izbjegne trošenje energije.

*Dostupna je samo na nekim modelima**. Testirano u skladu s IEC 61121:2013/8 kg veša za pranje/Cotton Cupboard sa toplotnom pumpom(DV80F5E4HGW) nasuprot onoj bez toplotne pumpe (DV80H4100CW). Individualni rezultati mogu varirati.

Otvara se onako kako Vi želite

Reverzibilna vrata*

Odaberite pravac u kojem želite da se reverzibilna vrata* otvaraju kako bi odgovarala Vašem izgledu kuće. Jednostavno promijenite na koju se stranu otvaraju kako bi to odgovaralo lokaciji, onome što je oko nje i kako radite poslove. To znači da Vam zidovi neće smetati! A i providna su* pa jednim pogledom možete virnuti šta je unutra.

*Dostupno samo na određenim modelima.

Odjeća bez nabora

Sprječavanje gužvanja

Neka Vaša osušena garderoba bude bez nabora i to bez peglanja. Jednostavno odaberite funkciju Wrinke Prevent kada ciklus sušenja završi, i ona isprekidano okreće bubanj bez toplote do 180 minuta. Takođe sprječava oštećenje garderobe i podsjeća vas da očistite izmjenjivač toplote.

Inteligentno sušenje

OptimalDry program

Bez napora optimizirajte performanse sušenja! OptimalDry koristi 3 senzora da postigne najbolje rezultate. Prati vlažnost i prilagođava vrijeme sušenja, tako da je veš brzo spreman uz minimalnu upotrebu energije. To sprječava da odjeća dugo stoji na istom mjestu dok je vruća pa se nabori neće formirati na tkanini.

Jednostavno održavanje

2 u 1 filter

Održavajte Vašu mašinu za sušenje veša i optimizirajte performanse sušenja i sigurnost. Inovativni 2 u 1 filter ima dvostruki mrežni filter. Zato nema potrebe da imate filter izmjenjivača toplote, što olakšava njezino održavanje. Dva alarma Vas podsjećaju i kada je potrebno da očistite filter i izmjenjivač toplote.

Brzo sušenje malih količina veša

Ciklus brzog sušenja od 35 minuta

Brzo osušite bilo koju odjeću koja Vam je potrebna, poput košulje ili školske uniforme. Ciklus brzog sušenja od 35 minuta suši malu količinu garderobe od 1 kg i sprema je za nošenje za 35 minuta*. Korištenjem velikih toplota možete sigurno osušiti nekoliko predmeta, i to iziskuje mnogo manje čekanja - samo osušite odjeću koja Vam treba onda kad Vam to zatreba.

* Može varirati ovisno o tipu tkanine.

* Može varirati ovisno o tipu tkanine.

Specifikacije

 • Kapacitet sušenja (kg) 9.0 kg
 • Klasa energetske efikasnosti A+++
 • Fizičke specifikacije 600 x 850 x 600 mm
 • Neto težina 50 kg

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Statement of Compliance ((Full version))
  ENGLESKI
 • Priručnik za korisnike ((Full version))
  ENGLESKI
 • Vodič za instalaciju ((Operation guide))
  ENGLESKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), ŠPANSKI, ŠVEDSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.