Consumentenelektronica

Ontdekking

Dromen kennen geen grenzen. Samsung Electronics vindt de wereld van morgen steeds opnieuw uit om onze levens beter en gelukkiger te maken. Wij onderzoeken onbekende gebieden op zoek naar nieuwe mogelijkheden en betere kansen voor de toekomst.

 

Wij zijn voortdurend bezig om strategische producten te ontwikkelen en de portfolio van de bedrijfsafdeling Consumentenelektronica verder uit te breiden.
In 2006 groeiden we uit tot de grootste marktaandeelhouder in deze sector en sindsdien hebben uitzonderlijke technologieën en innovatieve ontwerpen onze toonaangevende positie op het gebied van flatscreen-tv's en monitors verder versterkt.
Door de lancering van innovatieve nieuwe producten en onderscheidende ontwerpen hebben we ook een opmerkelijke groei doorgemaakt in de sector van de digitale toepassingen.

Beeldschermen

Met onze nieuwe Lifestyle-televisies wordt onze Screen Everywhere-visie werkelijkheid en geven we consumenten de mogelijkheid om waar dan ook een beeldscherm te plaatsen.
 

In 2016 lanceerde onze beeldschermentak de Quantum Dot-tv met een onovertroffen beeldkwaliteit en veroorzaakte het grensverleggende ontwerp van onze Serif TV een paradigmaverschuiving binnen de televisiesector, wat onze positie als toonaangevende leider binnen de branche verder versterkte. In 2017 zullen we naar verwachting een enorme groei zien op het gebied van UHD-tv's en Curved tv's als gevolg van de toenemende vraag van de consument naar hoge resolutie en een betere beeldkwaliteit. Om onze consumenten de best mogelijke beeldervaring te bieden, lanceren we de eerste en enige QLED-tv met 100% kleurvolume, een nieuwe beeldkwaliteitsnorm die onze leidende positie in het premiumsegment nog verder zal versterken. Daarnaast zal The Frame, de tv die elke woonkamer omtovert in een schitterende kunstgalerie, samen met verschillende accessoires voor elke productlijn ons de mogelijkheid bieden om onze klanten op maat te bedienen. Bovendien biedt Smart TV in 2017 consumenten nog meer mogelijkheden om te genieten van on-screen content en kennis te maken met een unieke bediening van hun set-topboxes, spelcomputers en vrijwel alle randapparatuur met de One Remote Control.

Digitale toepassingen

Betrouwbare genialiteit – geniale innovaties die je nooit verwacht had, maar waar we elke dag op vertrouwen.

Samsung Electronics blijft zich voortdurend richten op de ontwikkeling van innovatieve producten en ervaringen die de levens van consumenten interessanter, eenvoudiger en vooral beter maken. In 2016 nam onze verkoop in Azië toe en zagen we een omzetstijging in de Premium Appliance-markten in Noord-Amerika, Europa en Korea. Bovendien lukte het Samsung om het grootste marktaandeel in de Verenigde Staten te verwerven, een cruciale markt voor fabrikanten van huishoudelijke apparatuur. Dit jaar hebben we een aantal revolutionaire producten gelanceerd, zoals de Family Hub-koelkast, de AddWash-wasmachine en de Wind-Free-airconditioner – die allemaal erg positief zijn ontvangen. We hebben onze activiteiten verder versterkt en uitgebreid met een nieuwe serie airconditioningsystemen. In 2017 blijven we waarde creëren voor onze klanten door de lancering van verschillende producten en technologieën. Onze baanbrekende en klantgerichte producten zullen routines en stereotypen voor altijd veranderen en ons marktleiderschap bevestigen door innovatie en comfort te leveren aan onze gewaardeerde klanten. We behouden deze positie met geavanceerde, innovatieve producten zoals de Family Hub-koelkast met high-tech spraakherkenningstechnologie die de communicatie binnen het gezin verbetert, de FlexWash-wasmachine die twee verschillende, gelijktijdige of afzonderlijke, wasbeurten van verschillende kledingkwaliteiten en stoffen ondersteunt, en de Wind-Free-airconditioner die de woning koel houdt zonder merkbare luchtstromen. Daarnaast blijven we investeren in revolutionaire producten en distributiemethodes voor onze groeiende, winstgevende b2b-activiteiten.

 
 

Gezondheid en medische apparatuur

Een geheel nieuwe ervaring van Samsung Healthcare die uitblinkt in toegankelijkheid, nauwkeurigheid en efficiëntie

Samsung Healthcare ontwikkelt en verkoopt echografiesystemen, digitale radiografiesystemen en mobiele CT-scanners aan verschillende medische instellingen wereldwijd, waarbij de nadruk ligt op grootschalige beeldvormingsapparatuur.
Het premium mobiele digitale radiografiesysteem GM85 heeft een licht en compact ontwerp en biedt een uitstekend gebruikersgemak. De diagnostische nauwkeurigheid en de gebruiksvriendelijkheid zijn sterk verbeterd dankzij nieuwe innovatieve applicaties en AI-technologie.
Samsung Healthcare heeft een ALND-functie (Auto Lung Nodule Detection) ontwikkeld die geavanceerde signaalverwerkingstechnologie en AI-technologie combineert met diagnostische beeldvormingsapparatuur. ALND is erkend als een AI medische functie.
HERA I10 is een nieuw systeem* met een comfortabelere omgeving en verfijnde beeldvormingstechnologieën voor een grotere diagnostische nauwkeurigheid. Het toestel werd omwille van zijn innovatieve ergonomische ontwerp onderscheiden met de Best Product Award in de 19e Ergonomic Design Award Competition die wordt gesponsord door Korea Ergonomics Association.
* Een combinatie van echografiesysteem, geïntegreerde stoel en transducerstation.