IT & mobiele communicatie

Innovatie

Samsung Electronics creëert een cultuur van onbeperkte mogelijkheden die onze levens verbetert en de wereld versteld doet staan. Het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten motiveert ons om voortdurend te blijven streven naar verandering en innovatie.

 

De technologische innovaties van Samsung Electronics staan garant voor onze groei en indrukwekkende prestaties. Dat wordt benadrukt door het feit dat we jaarlijks meer dan 400 miljoen mobiele apparaten verkopen die worden aangestuurd met onze geavanceerde smartphonetechnologie. Onze telecommunicatieapparatuur en -oplossingen maken de wereldwijde uitbreiding van 4G mogelijk. En onze digitale beeldvormingstechnologie verrijkt de levens van mensen, niet alleen door bijzondere momenten vast te leggen, maar ook door hen de mogelijkheid te geven hun herinneringen direct te delen, altijd en overal.

Drie Galaxy S20 en S20 plus telefoons, één in Cloud Pink, één in Cloud Blue en één in Cosmic Gray.

Mobiele communicatie

Met onze mensgeïnspireerde innovaties streven we naar
een beter en comfortabeler leven voor onze klanten.

Als wereldwijde marktleider in mobiele telefoons is het onze ambitie om met doelgerichte innovaties nieuwe en gedifferentieerde gebruikerservaringen te bieden. Door onze trotse erfenis van meer dan tien jaar Galaxy onderzoek en ontwikkeling hebben we innovatieve technologieën aangeboden zoals onze opvouwbare smartphones, Galaxy 5G, Internet of Things, maar ook Samsung Knox, Samsung Pay, Samsung Health en Bixby. Deze technologieën vormen de basis voor onze smartphones, draagbare toestellen, tablets en pc’s. Zij zullen nieuwe productcategorieën ontwikkelen en een nieuw tijdperk van mobiele functionaliteit en opmerkelijke gebruikerservaringen inluiden om de sector te stimuleren.
Door onze ervaring met ‘s werelds eerste commerciële 5G smartphone, de Galaxy S10 5G, hebben we ons Galaxy 5G productaanbod in 2020 uitgebreid met niet alleen eersteklasproducten, maar ook met een ruimer aanbod aan smartphones. Zo kunnen we tegemoetkomen aan de steeds veranderende behoeften van ons uiteenlopend en steeds groeiend klantenbestand en kunnen we meer mensen de nieuwste technologie aanbieden. We hebben ook de Galaxy Fold en Galaxy Z Flip met opvouwbare vormelementen gelanceerd. Dit benadrukt ons leiderschap in het voortdurend op de markt brengen van ‘s werelds eerste en beste technologie voor belangrijke innovaties. Dankzij deze inspanningen, door gebruik van de kracht van 5G, AI en mobiele beveiliging, en door een open samenwerking ontwikkelen we een nieuwe generatie van overweldigende, intelligente en veilige ervaringen voor elk toestel, platform en merk, terwijl we aan een duurzame toekomst bouwen.

Netwerken

Samsung Electronics verlegt de grenzen van technologie en onderzoekt de volledige waaier aan mogelijkheden die telecommunicatiediensten van de volgende generatie te bieden hebben.

Samsung Electronics is al meer dan tien jaar koploper op het gebied van technologische innovaties en telecommunicatiesystemen voor de toekomst. We investeren in geavanceerde technologieën, bouwen industriële ecosystemen, versnellen wereldwijde technische standaarden en laten zien hoe de diensten van de toekomst met toonaangevende telecommunicatieproviders eruitzien.
Dankzij onze end-to-end productportfolio, gaande van chips, toestellen tot telecommunicatieapparatuur bevinden we ons in een unieke positie om optimale oplossingen te bieden en voeren we commerciële 5G-diensten uit die rekening houden met frequenties, licenties, mobiele penetratie en toekomstige businessmodellen.
Samsung Electronics transformeerde de branche door succesvol 5G-diensten in de VS en Korea te commercialiseren en zich als marktleider te positioneren op het gebied van 5G.
Samsung Electronics speelt ook een belangrijke rol in het doorvoeren van 5G in Japan in 2020 en breidt zijn markt verder uit in Oceanië, Noord-Amerika, Oost-Azië en Europa.