Vakgebieden

Geef je carrière een extra boost

 

We hebben bijna 200 vestigingen in ongeveer 80 landen. En in ieder vakgebied hebben we mensen die innovatief werk verrichten en bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en oplossingen die miljoenen mensen over de hele wereld elke dag gebruiken.

Research & Development

 

R&D is het hart van ons bedrijf en daarom investeren we ook meer
in onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe technologieën dan eender wie van onze concurrenten. Of je nu een hardware-engineer of softwareontwikkelaar (of een combinatie van beide) bent, bij Samsung krijg je de kans om te werken aan de nieuwste generaties apparaten, materialen en softwareoplossingen voor producten die de levens van miljoenen mensen over de hele wereld verrijken.

 

Design

 

Iedereen is anders, en dus geloven we niet in one size fits all-ontwerpen. Onze designers werken in regio's over de hele wereld en combineren hun eigen ideeën met een diepgaand inzicht in de unieke behoeften van hun klanten om de beste producten en oplossingen te creëren. Bij Samsung kun je werken met interessante specialisaties en vakgebieden, zoals product- en UI/UX-design, of grafisch ontwerp.

 

Sales & Marketing

 

Samsung is een internationaal erkend merk en we zijn marktleider in een aantal productcategorieën, waaronder smartphones, tv's en halfgeleiders. Als lid van ons Sales & Marketing-team kun je werken op zowel b2c- als b2b-gebied om ons klantenbestand verder uit te breiden in bestaande categorieën en nieuwe markten te ontdekken.

 

Algemeen management

 

Bij grote bedrijven zoals Samsung zijn teams die onze bedrijfsmiddelen beheren en bedrijfsactiviteiten ondersteunen enorm belangrijk. In een functie bij planning, finance, communicatie, human resources, MVO, legal of inkoop kun je op internationaal niveau een belangrijke bijdrage leveren aan het toekomstige succes van onze onderneming.

 
Ontdek alle spannende mogelijkheden en solliciteer nu bij Samsung!