Werken bij Samsung

Een bijdrage leveren aan zinvolle innovatie

 

Klaar voor een grote uitdaging?

 

In het verleden hebben we al met grote uitdagingen te maken gehad en we proberen altijd om zo goed mogelijk te presteren. Dankzij deze mentaliteit zijn we uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld en gemotiveerd om geavanceerde technologieën te blijven ontwikkelen die de grenzen van het mogelijke verleggen. Doe met ons mee en ga de uitdagingen van de toekomst met ons aan!

 

Shape the future

 

De creativiteit en diversiteit van de medewerkers van Samsung hebben ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld, en onze mensen blijven nieuwe producten en oplossingen ontwikkelen. We zijn gedreven en werken samen in een open omgeving waar we de unieke kennis en expertise van al onze medewerkers met elkaar delen. Hier krijg je de kans om te leren van de allerbesten en kun je jouw ideeën omzetten in nieuwe producten en oplossingen die onze toekomst vormgeven.

 

Een verschil maken

 

Wat werken bij Samsung zo betekenisvol maakt, is dat je weet dat je een belangrijke rol speelt bij het introduceren van nieuwe technologieën die de levens van mensen verrijken. Onze innovaties geven mensen nieuwe mogelijkheden en kansen, en we gebruiken onze technologieën om een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de gemeenschappen waarin we actief zijn. Bij Samsung krijg je de mogelijkheid om zinvol werk te doen en een verschil te maken in de wereld.

 
Ontdek alle spannende mogelijkheden en solliciteer nu bij Samsung!