Supplychain

Verantwoord beheer van de supplychain

We zorgen ervoor dat onze leveranciers competitief sterker staan door ze te ondersteunen en met hen samen te werken. Zo creëren we een degelijk, gezond zakelijk ecosysteem en een duurzame supplychain.

 

Met onze filosofie van eerlijkheid, openheid en win-winsamenwerking als drijfveer runnen we onze supplychain met circa 2.200 leveranciers wereldwijd. We helpen hen allemaal te handelen volgens onze Samsung Supplier Code of Conduct en te opereren in overeenstemming met de plaatselijke regelgeving en internationale standaarden. Door evaluatie van onze leveranciers beheersen we de supplychainrisico's op het gebied van duurzaamheid, zoals milieu, mensenrechten, financiën, etc. Bovendien stimuleren we onze leveranciers continu in hun wederzijdse competitiviteit en groei.

Supplychainmanagementstrategie en vijf criteria

 •  

  Economie

  We waarborgen een integrale competitiviteit als het gaat om kosten, leveringen, kwaliteit, technologie en human resources om de synergie, snelheid en efficiëntie van onze leveranciers te maximaliseren en een zakelijk ecosysteem te creëren dat duurzame groei mogelijk maakt.

 •  

  Sociaal

  We vragen dat de internationale standaarden en regelgeving gerespecteerd worden op het gebied van mensenrechten, arbeidsomstandigheden, ethiek en problematiek omtrent conflictmineralen, met als doel een open en transparant systeem voor managementsverantwoording op te bouwen waarin alle aandeelhouders van de supplychain betrokken zijn.

 •  

  Milieu

  We werken uitsluitend samen met leveranciers met Eco-Partnercertificering zodat we de milieu-impact die voortvloeit uit hun bedrijfsonderdelen, ruwe grondstoffen en productieproces kunnen evalueren en beheersen.

Infographic over het creëren van waarde door middel van duurzaam beheer
<h3> Creating value through Sustainable management info-graph</h3> <ul> <li>List 1) Prijscompetitie (economie).</li> <li>List 2) Tijdige levering (economisch).</li> <li>List 3) Competitie tussen leveranciers (economie, sociaal, milieu).</li> <li>List 4) Reactie op risico's (economie, sociaal, milieu).</li> <li>List 5) human resources-capaciteiten (economie)</li> </ul>
Dit is een afbeelding van strategie supplychainmanagement en vijf criteria, aanvullende uitleg in grafische weergave in Duurzaamheid > Supplychain.

Leveranciersoperatie

Bij Samsung streven we naar strategische partnerschappen met leveranciers die topresultaat bieden. Hieraan ligt wederzijds vertrouwen ten grondslag. Daarom verloopt ons leveranciersregistratiesysteem voor nieuwe leveranciers volgens een eerlijk en transparant proces. Bovendien voeren we jaarlijkse evaluaties uit om onze leveranciers te ondersteunen in hun competitieve koers en de relevante risico's te beperken.
Eender welk bedrijf dat zijn gedifferentieerde technologische capaciteiten onder de aandacht wil brengen en in zee wenst te gaan met Samsung mag steeds zijn nieuwe businessvoorstellen posten op ons aanbestedingsportaal (www.secbuy.com). Ons International Procurement Center (IPC) dient als bemiddelingscentrum, en het stelt ons in staat in contact te komen met uitmuntende leveranciers overal ter wereld in regio's die van strategisch belang zijn.

Belangrijkste evaluatiefactoren van ons nieuwe leveranciersregistratiesysteem

 
Milieu en veiligheid
Leveranciers opdragen om te voldoen aan de criteria in 22 artikelen over o.a. veiligheid op de werkvloer, brandveiligheid en blusmaterialen, gezondheid op de werkvloer, gevaarlijke stoffen en milieuvriendelijke gebouwen.
Acht verplichte compliancefactoren zijn: brandveiligheid en blusmaterialen, gevaarlijke stoffen en afval, riool- en afvalwaterfaciliteiten, etc.
 
Arbeid en mensenrechten
Ter plekke verplichte audits uitvoeren van 20 artikelen, waaronder vrijwilligerswerk, naleving van voorschriften over werkuren en verbod op discriminatie.
Drie verplichte compliancefactoren: verbod op kinderarbeid, garantie van minimumloon en verbod op onmenselijke behandeling.
 
Eco-Partner
Milieubeleid van producten, opleiding en training en het gebruik van gevaarlijke stoffen controleren.
Uitsluitend zakendoen met leveranciers met Eco-Partnercertificering.

Uitvoerig evaluatieproces

Afbeelding van een uitgebreid evaluatieproces (evaluaties het hele jaar door, zelfverbetering, evaluatie, follow-up management) in grafische weergave in supplychain

Partnerschapsprogramma's

Dankzij onze bedrijfsfilosofie 'De competitieve koers van Samsung Electronics komt voort uit de competitieve koers van onze leveranciers' breiden we onze win-winbeleidsinitiatieven steeds verder uit. Daarbij betrekken we zowel binnenlandse als buitenlandse leveranciers. We beschikken over een breed gamma aan programma's om financiering, opleiding en innovatie te ondersteunen, zodat onze leveranciers de internationale concurrentie kunnen aangaan.

 • This image describe funding in partner collaboration programs This image describe funding in partner collaboration programs
  • KRW 833,9 miljard
  • Investeringen in het Mutual Growth Fund

  Funding

  Fondsen oprichten ter waarde van 1 biljoen KRW met commerciële banken

 • This image describe employee capacity-building in partner collaboration programs This image describe employee capacity-building in partner collaboration programs
  • 18.777 personen
  • Deelnemers aan leverancierstraining

  Vaardigheden van werknemers vergroten

  Opleidingen over leiderschap, vakkennis, internationaal zakendoen en andere onderwerpen via onze trainingsfaciliteit, exclusief voor leveranciers

 • This image describe innovation initiatives in partner collaboration programs This image describe innovation initiatives in partner collaboration programs
  • 479 companies
  • Leveranciers die Smart Factory-ondersteuning hebben ontvangen

  Innovatie-initiatieven

  Bijna 1000 leveranciers in het hele land ondersteunen, evenals kmo’s zonder zakenrelatie met Samsung

[Resultaten van onze belangrijkste win-winprogramma's in 2019]

* We helpen onze primaire en secundaire leveranciers om hun klachten kenbaar te maken via ons directe telefoonnummer (+82-80-200-3300), via e-mail (ssvoc@samsung.com), via een online meldsysteem op het partnerschapsportaal (www.secbuy.com), via leveranciersbesprekingen ter plaatse en via diverse uitwisselingsbijeenkomsten.

Arbeidsomstandigheden bij leveranciers

Bij Samsung doen we er alles aan om het mensenrechtenbeleid door te voeren in de hele supplychain, internationale afspraken over mensenrechten na te leven om de veiligheid op de werkvloer te garanderen, en ons te houden aan de gedragscode van de Responsible Business Alliance (RBA). We controleren regelmatig al onze leveranciers volgens de onderzoekscriteria van de EICC om problemen vast te stellen en de benodigde verbeteringen door te voeren. We stimuleren onze primaire leveranciers om een veilige werkomgeving te creëren, en via hen wordt dit uitgebreid naar onze secundaire leveranciers. Op die manier creëren we een gezond ecosysteem in onze volledige supplychain.

Supplier Work Environment
<h3>Arbeidsomstandigheden bij leveranciers</h3> <dl> <li>Zelfcontrole</li> <li>Alle primaire leveranciers voeren jaarlijks zelfcontroles uit</li> </dl> <dl> <li>Audits ter plaatse</li> <li>Cruciale leveranciers worden geselecteerd op basis van transactievolume en resultaten van zelfcontrole, en worden ter plaatse geauditeerd</li> <li>Gedurende het hele jaar worden speciale audits uitgevoerd van het aannemen van stagiairs en studenten tijdens vakantieperiodes</li> </dl> <dl> <li>Audits door derden</li> <li>Een EICC-gecertificeerde auditor voert evaluaties uit bij willekeurig geselecteerde leveranciers</li> <li>Verbeteringseisen naar aanleiding van auditresultaten worden binnen drie maanden geïmplementeerd</li> </dl>

Smelterijen en raffinagebedrijven binnen de productieketen van Samsung Electronics

Het mineraalbeheersysteem van Samsung Electronics is gebaseerd op de due diligence-richtlijnen van OESO voor verantwoorde productieketens voor mineralen uit conflictgebieden en risicogebieden. We beheren de smelterijen in onze productieketen via de leveranciers waarmee we werken.
We delen ons overzicht van smelterijen actief met verschillende stakeholders, waaronder onze klanten.
Daarnaast stimuleren we leveranciers om samen te werken met smelterijen die zijn gecertificeerd door het RMAP (Responsible Minerals Assurance Process) en eisen we van niet-gecertificeerde smelterijen in onze supplychain dat zij zich laten certificeren door het RMAP.

Overzicht smelterijen en raffinagebedrijven

(Per eind december 2019)

Toegekende CFSP-certificeringen CFSP-certificeringen in behandeling Totaal
Tantalium (Ta) 40 - 40
Tin (Sn) 76 - 76
Wolfraam (W) 41 - 41
Goud (Au) 104 - 104
※Kobalt(Co) - - 30

Verantwoordelijkheid leverancier

De producten en diensten die door Samsung Electronics worden aangeboden, zijn het resultaat van de toewijding en inzet van al onze leveranciers in de supplychain. Samsung Electronics en onze leveranciers zijn verantwoordelijk voor de duurzame tevredenheid van onze klanten en de samenleving. We beloven ook om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor de supplychain op basis van vertrouwen en eerlijkheid voor de beste waarde.

* Listed in order of name of suppliers in 80% of Samsung Electronics’ transaction volume who agreed to be disclosed.

SUPPLIER ADDRESS
AAC Technologies Holdings Inc. 213167 No.3 Changcao Road, Hi-Tech Industrial Zone, Wujin, Changzhou City, Jiangsu Province, China
Lot K4-2F, Que Vo Ip Bac Ninh City, Bac Ninh, Vietnam
Yuhang Rd, Shuyang Economic Develop Suqian City, Jiangsu Province, China
Adeka Corporation 70, Wanjusandan 2-Ro, Bongdong-Eup, Wanju-Gun, Jeollabuk-Do, Korea
Advantest Corp. 140, 3Samgongdan 6-Ro, Seobuk-Gu, Cheonan-Si, Chungcheongnam-Do, Korea
Rm.1215,Luneng Plaza, No.18 Taigu Rd Waigaoqiao Free Trade Zone, Shanghai, China
Shin-Marunouchi Center Building, 1-6 -2 Marunouchi, Chiyoda-Ku, Tokyo, Japan
Air Products and Chemicals Inc. 7201 Hamilton Boulevard Allentown PA, USA
3, Nongseo-Ro, 46Beon-Gil, Giheung-Gu, Yongin-Si, Gyunggi-Do, Korea
Alps Electric Co., Ltd. 33 (Jangduk-Dong) Hanamsandan 5 Byunro, Gwangsan-Gu, Gwangju, Korea
1-7, Yukigaya-Otsukamachi, Ota-Ku, Tokyo, 145-8501, Japan
Applied Materials Inc. 8 Upper Changi North Road, 506906, Singapore
3050 Bowers Avenul Santa Clara CA, USA
(5F, Korea Design Center Bldg.,Yatap-Dong ) 322, Yanghyeon-Ro, Bundang-Gu, Seongnam-Si, Gyeonggi-Do, Korea
ASM International N.V. (1Dong, Chungnam Technopark Cheonan Valley)136, Jiksan-Ro, Jiksan-Eup, Seobuk-Gu, Cheonan-Si, Chungcheongnam-Do, Korea
3440 E University Phoenix Drive, USA
ASM Lithography Inc. Suites 3704-3706, Tower Two, Times Square. 1 Matheson Street, Causeway Bay, Hongkong
2650 W. Geronimo Place Chandler AZ, USA
25, 5Gil, Samsung 1 Ro, Hwasung-Si, Gyeonggi-Do, Korea
AU Optronics Corp. 1 Li-Hsin Rd.2,Science-Based Industrial Park, Hsinchu, Taiwan
Avago Technologies Ltd. No 1 Yishun Avenue 7, Singapore
Biel Crystal Manufactory Ltd. Block A, 10/F., A1-A5 Mei Hing Ind. Bldg.,16-18 Hing Yip Street, Kwun Tong, Hongkong
BOE Technology Group Co., Ltd. No. 118 Jinghaiyi Rd, Bda, Beijing, China
Bujeon Electronics Co., Ltd. Phuong Lieu Commune-Que Vo District -Bac Ninh Province, Vietnam
No 903, 3/2 Street, Phu Xa Commune, Thai Nguyen City, Thai Nguyen Province, Vietnam
BUMJIN B Block Jinherui Industrial Park, Shanpo Vilage Lilin Town Zhongkai High-Tech Zone, Huizhou City, China
BYD Co., Ltd. Xiangshui River, Economic Development Zone, Daya Bay, Huizhou, Guangdong, China
No.3001, Baohe Road, Baolong Indust Rial Town, Longgang, Shenzhen, China
No2, Yadi Road, The New-Type Industrial Park, Xi'An National Hi-Tech Industrial Development Zone, China
Yan An Road,Kui Chong, Long Gang, Shenzhen, China
CammSys Corp. Ba Thien Industrial, Ba Hien Commune, Binh Xuyen Distric, Vinh Phuc Province, Vietnam
Canon Inc. 30-2, Shimomaruko 3-Chome, Ohta-Ku, Tokyo 146-8501, Japan
(9F, 10F), 607, Teheran-Ro, Gangnam-Gu, Seoul, Korea
One Canon Park Melville New York, 11747, USA
Cirrus Logic Inc. 7B Nightingale Way, Quartermile Edinburgh, UK
Coretronic Corp. No.2-1.Nanke 6Th.Road, Tainan Scien Ce-Based Industrial Park Tainan County, Taiwan
Corning Inc. One Riverfront Plaza Corning New York , USA
Daeduck Electronics Co., Ltd. (Jeongwang-Dong), 335, Somanggongwon-Ro, Gyeonggi-Do, Korea
Daeyoung Electronics Co., Ltd. Lot Ht-2-1, Road D2, Ho Chi Minh Hi Ho Chi Minh City Dist 9, Vietnam
Daifuku Co., Ltd. Komakihara Komaki Aichi, Japan
14, Dongtanjiseong-Ro, Hwaseong-So, Gyeonggi-Do, Korea
7406 West Detroit Street Chandler, USA
DAP Corporation 474-22 Anseongmachum-Road Miyang-Myeon, Anseong-City, Kyunggi-Do, Korea
Dongjin Semichem Co., Ltd. 644, Baekbeom-Ro, Seo-Gu, Incheon, Korea
Dongwoo Fine-Chem Co., Ltd. 132, Yakchon-Ro, Iksan-Si, Jeollabuk-Do, Korea
Dongyang E&P Inc. 76, Jinwisandanro, Jinwi-Myeon, Pyeongtaek-Si, Gyeonggi-Do, Korea
Tongqiao Industrial Base Zhongkai H Igh-Tech Zone Huizhou Guangdong Province, China
Nhan Hoa Ward-My Hao District-Hung Yen Province, Vietnam
Doosung Tech Luong Son Ip, Hoa Son Commune Hoa Binh Luong Son, Vietnam
Dr Enc SA de CV Manufacturas 622 Santa Rosa Jauregui Queretaro, Mexico
Dreamtech Co., Ltd. No.100, Huu Nghi Road, Vsip Bac Ninh Tu Son Town, Bac Ninh Province, Vietnam
SUPPLIER ADDRESS
Edwards Limited 96, 3Gongdan 1-Ro, Seobuk-Gu, Cheonan-Si, Chungcheongnam-Do, Korea
Elentec co., Ltd. 44F, Quang Minh Industrial Zone, Ha Noi, Vietnam
B-37, Sector-80, Phase-Ii , Noida (Up), India
Eou Unit, 57/1&2, Ecotech-I, Extens Ion-I, Greater Noida, India
2247, Jalan Rajawali, Kampung Batu 9 Kebun Baru, 42500 Telok Panglima Garang, Selangor, Malaysia
EM-Tech Co., Ltd. Yen Phong Ip Yen Phong District Bac Ninh Province, Vietnam
Huaxian Road, Danshan Industrial Area, Chengyang District, Qingdao City, Shandong Province, China
Entegris Inc. 72, Je2Gongdan 1-Gil, Miyang-Myeon, Anseong-Si, Gyeonggi-Do, Korea
129 Concord Road Billerica MA, USA
117 Jonathan Blvd N Chaska MN, USA
31 Kaki Bukit Road 3, 06-08/11 Tech Link, Singapore
GoerTek Inc. No.268 Dongfang Road Hi-Tech Indust Ry Development District Weifang Shandong, China
Lot L-06, Que Vo Industrial Park Nam Son Commune, Bac Ninh City, Bac Ninh Province, Vietnam
Hanyang ENG Co.,Ltd. 72, Yeongtong-Ro 26Beon-Gil, Hwaseong-Si, Gyeonggi-Do, Korea
Hitachi Ltd. 46, 2Gongdan 8-Gil, Seobuk-Gu, Cheonan-Si, Chungcheongnam-Do, Korea
24-14, Nishi-Shimbashi, 1-Chome, Minato-Ku, Tokyo, Japan/td>
15-12, Nishi-Shimbashi, 2-Chome, Minato-Ku, Tokyo, Japan
Grantokyo South Tower, 9-2, Marunou Chi 1-Chome,Chiyoda-Ku, Tokyo, 100- 6606, Japan
2150 N. 1St Street, Ste. 350 San Jose CA, USA
1601A Room ,16F,Blk.1,No.18,Taigu Road,Waigaoqiao Free Trade Zone 2001 31, Shanghai, China
8F Young Poong Bldg., 41 Cheonggyecheon-Ro, Chongro-Ku, Seoul, Korea
92, Sanho-Daero, Gumi-Si, Gyeongsangbuk-Do, 730-906, Korea
2460 North First Street, Suite 290 San Jose CA, USA
HNT Electronics Co., Ltd. Luong Son Industrial Zone, Km 36, National Road 6, Hoa Son ward, Luong Son district, Hoa Binh province, Vietnam
Hosiden Corp. Lot 1, Quang Chau Ip, Viet Yen Dics Trict, Bac Giang Province, Vietnam
Ibiden Co., Ltd. 15#, Rongchang East Street, Bda, Beijing, China
3-200, Gama-Cho, Ogaki, Gifu Pref, Japan
Innolux Corp. No.160 Kesyue Rd., Chu-Nan Site, Hs Inchu Science Park, Chu-Nan, Miao-LI, Taiwan
Intel Corp. 69/F, Central Plaza, 18 Harbour Road, Wanchai, Hongkong
Intops Co., Ltd. Yen Phong 1Z., Yen Phong Dist., Bac Ninh Province, Vietnam
Lot I-10-2,D2 Road, District 9 Ho Chi Minh, Vietnam
148, Okgye 2 Gongdan-Ro, Gumi-Si, Gyeongsangbuk-Do, Korea
Inzi Display Co.,Ltd. 7880 Airway Road Suite# B6E San Diego San Diego, CA 92154, USA
Plot 220, Road 10, Amata Industrial Dong Nai Long Binh Ward, Bien Hoa City, Vietnam
Jahwa Electronics Co., Ltd. Plot 10, Khai Quang Industrial Park , Vinh Yen City, Vinh Phuc Province , Vietnam
Jiangsu Simand Electric Co., Ltd. No.111,Kangyuan Road, Xiangcheng District Suzhou, China
JX Nippon Mining Metals Corp. 54, Hansan-Gil, Cheongbuk-Myeon, Pyeongtaek-Si, Gyeonggi-Do, Korea
125 North Price Rd Chandler, USA
1008164 1-2, Otemachi 1Chome, Chiyoda-Ku, Tokyo, Japan
Kirin Precision Co., Ltd. (Hanamdong) 106 287, Sonjae-Ro, Gwangsan-Gu, Gwangju, Korea
KLA-Tencor Corp. One Technology Drive Milpitas California, USA
Kyocera Corp. 116, Beomjigi-Ro, Danwon-Gu, Ansan-Si, Gyeonggi-Do, Korea
13F Kamco Yangjae Tower, 262 Kangnamdae-Ro, Kangnam-Gu, Seoul, Korea
Lam Research Corp. Avenue Edouard-Dubois 20 Neuchatel, Switzerland
4F, 28, Pangyo-Ro 255 Beon-Gil, Bundang-Gu, Seongnam-Si, Gyeonggi-Do, Korea
4650 Cushing Parkway Fremont CA, USA
Lens International HK Co., Ltd. Unit A, 7/F, Mg Tower, 133 Hoi Bun Road, Kwun Tong, Kowloon, Hongkong
LOT Vacuum Co., Ltd. (Shingeonji-Dong) 68, Gongdan1-Ro, Anseong-Si, Gyeonggi-Do, Korea
Maxford Technology Limited 18 Floor, Chung Nam Building, 1 Loc Khart Road, Wanchai, Hongkong
SUPPLIER ADDRESS
Maxim Integrated Products Inc. 160 Rio Robles Drive San Jose CA, USA
Mcnex Co., Ltd. Lot Cn5, Ninh Binh City, Ninh Binh Province Phuc Son Industrial Park, Vietnam
MediaTek Inc. #03-01, No. 1, Fusionopolis Walk, Singapore
No.1, Dusing 1St Rd., Science Park, Hsinchu, Taiwan
Meiko Electronics Co., Ltd. Lot Ld4, Thach That-Quoc Oai Industrial Zone, Phung Xa Commune, Thach That Dist, Hanoi, Vietnam
Micron Technology Inc. 8000 S. Federal Way Boise Id, USA
1 North Coast Drive Singapore 757432, Singapore
Miraenanotech Co., Ltd. A6-1, Saida International Industrial Complex, Xiqing Tianjin, China
Murata Manufacturing Co., Ltd. 22F, (Gt Tower, Seocho-Dong), 411, Seocho-Daero, Seocho-Gu, Seoul, Korea
The Exchange Tower No.2,189 Nanjing Tianjin Heping, China
200 Yishun Ave 7, Singapore
9380 Carroll Park Drive San Diego CA, USA
20 Fairbanks, Suite 187 Irvine CA, USA
Namuga Co., Ltd. Lot B9, Thuy Van Industrial Zone, Thuy Van Commune, Viet Tri City, Phu Tho Province, Vietnam
New Motech Co., Ltd. 8, Hanamsandan 7Beon-Ro, Gwangsan-Gu, Gwangju, Korea
7/156 Moo 4 T.Mabyangporn A.Pluakda Eng, Rayong, Thailnad
Nitto Denko Corp. 33Rd Floor, Grand Front Osaka, 4-20 Ofuka-Cho, Kita-Ku, Osaka 530-0011, Japan
NuFlare Technology Inc. 8-1, Shinsugita-Cho, Isogo-Ku Yokohama, Kanagawa, Japan
NXP Semiconductors N.V. NXP Semiconductors Netherlands B.V. High Tech Campus 60, Eindhoven The Netherlands
Partron Co., Ltd. 22, Samsung 1-Ro 2-Gil, Hwaseong-Si, Gyeonggi-Do, Korea
Posco Co., Ltd 158# Shenxu Road Suzhou Industrial Park, China
Powerlogics Co., Ltd. Khai Quang Industrial Zone, Khai Quang Ward, Vinh Yen City, Vinh Phuc Province, Vietnam
Praxair Technology Inc. (Teheran-Ro,Sinhan Building16F), 512,Teheran-Ro, Kangnam-Gu, Seoul, Korea
7, 3Gongdan 2-Ro, Seobuk-Gu, Cheonan-Si, Chungcheongnam-Do, Korea
PSK Inc. 48, Samsung 1 Ro 4-Gil, Hwaseong-Si, Gyeonggi-Do, Korea
Qorvo Inc. 1 Changi Business Park Avenue1,#04, Singapore
Rohm Co., Ltd. 159-13,Gasan Digital 1-Ro, Geumcheon-Gu, Seoul, 153-803, Korea
Samsung Display Co., Ltd. 95 Samsung 2nd Rd. Nonsuh-Dong Kiheung-Gu, Yongin, Gyeonggi-Do, Korea
77, 4Sandan 5-Gil, Cheonan-Si Seobuk-Gu, Chungcheongnam-Do, Korea
Yen Phong I Industrial Zone Bac Ninh Province Yen Phong District, Vietnam
Samsung Electro-Mechanics Co., Ltd. (Maetan-Dong) 150, Maeyeong-Ro, Yeongtong-Gu, Suwon-Si, Gyeonggi-Do, Korea
Yen Binh Industrial Zone Dong Tien Ward, Pho Yen Town Thai Nguyen Province, Vietnam
14F, Tower A, Scc, Junction Of Hou Hai Blvd And Haide 1St Rd., Nanshan District, Shenzhen, Guangdong, China
788 Nanhe Rd Kunshan Et Development Jiangsu Province, China
1, Weishan Road Xiqing Mecro-Electro Nics Industrial Park, Xiqing Dist, Tianjin, China
No.80 Xiaqing Road,The West Zone Of Teda, Tianjin, China
Wellgrow Industrial Estate, 93 Moo 5, T.Bangsamak, A.Bangpakong, Chachoengsao, Thailand
Semphil., Chip Block 5, Barrio, Batino, Calamba, Laguna, Philippines
Samsung SDI Co., Ltd. Yen Phong I - I.P Yen Trung Commune, Yen Phong Dist, Bac Ninh Province, Vietnam
Gongse-Dong 150-20, Gongse-Ro, Giheung-Gu, Yongin-Si, Gyeonggi-Do, Korea
56, Gosan-Ro, Uiwang-Si 16073, Gyeonggi-Do, Korea
SI Flex Co., Ltd. Lot A, Quang Chau Industrial Park, Bac Giang Province. Vietyen District, Vietnam
Siltronic Corp. 12 Tampines Industrial Ave 5, Singapore
7200 Nw Front Street Portland OR, USA
SMART Modular Technologies Inc. Av. Tegula, 888 Edificio Cristal - CEA Ponte Alta, Atibaia, Sao Paulo, Brazil
Soulbrain Co.,Ltd. 34, Pangyo-Ro 255Beon-Gil, Bundang-Gu, Seongnam-Si, Gyeonggi-Do, Korea
STMicroelectronics N.V. 5A Serangoon North Avenue 5, Singapore
Sumco Corp. Seavans North, 1-2-1 Shibaura, Minato-Ku, Tokyo, Japan
19801 N. Tatum Blvd Phoenix Arizona, USA
Sung Woo Electronics Co., Ltd. Thuan Thanh 3 Industrial Zone, Than H Khuong Commune, Thuan Thanh District, Bac Ninh Province, Vietnam
Synaptics Inc. 1251 Mckay Dr. San Jose CA, USA
SUPPLIER ADDRESS
Taiwan PCB Techvest Co., Ltd. No.12, Kung Yeh 2Nd.Rd ., Pin Chen, Tao Yuan Hsien, Taiwan
Taiyo Nippon Sanso Corp. #1189 Bao-8 Road ,Zong He Bao Shui Xi'An Shaanxi, China
94, Eumbongmyeon-Ro, Eumbong-Myeon, Asan-Si, Chungcheongnam-Do, Korea
150 Allen Road Basking Ridge NJ, USA
3F, No.2 Bldg. Baowu Tower 1859 Expo Boulevard Shanghai Pudong, China
Taiyo Yuden Co., Ltd. 3 International Business Park Nordi C European Centre #06-28, Singapore
43, Jayumuyeok 3-Gil, Masanhoewon-Gu, Changwon-Si, Gyeongsangnam-Do, Korea
Unit 2801-08, The Metropolis Tower, 10 Metropolis Drive, Hunghom, Kowloon, Hongkong
B2B 2nd Floor,Building3, No.258 Xin Ling Road, China(Shanghai) Pilot Free Trade Zone, Shanghai, China
440 Stevens Ave., Suite 300 Solana San Diego CA, USA
Furth, Nordring 23, Germany
2-7-19 Kyobashi Chuo-Ku, Tokyo, Japan
TDK Corp. 3505 Wharf Cable Tv Tower, 9 Hoi Sh Ing Road, Tsuen Wan, N.T., Hongkong
No.1 Xingang Road, Zhangwan Town, Jiaocheng City, Ningde, Fujian Province, Prc., China
11 North Buona Vista Drive #13-08 The Metropolis Tower 2, Singapore
St.Martin Str. 53, Munich, Germany
8F, Songnam Building, Seocho-Dong, Seocho-Gu, Seoul, Korea
Nilai Industrial Estate, 71800 Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia
TES Co., Ltd. 2374-36, Jungbu-Daero, Yangji-Myeon, Cheoin-Gu, Yongin-Si, Gyeonggi-Do, Korea
Texas Instruments Inc. 3-6, World Shipping Centre, Harbour City, 7 Canton Road, Hongkong
The Dow Chemical Company 412, Teheran-Ro, Gangnam-Gu, Seoul, Korea
(Backseok-Dong)56, 3Gongdan 1-Ro, Seobuk-Gu, Cheonan-Si, Chungcheongnam-Do, Korea
112, Seonggeo-Gil, Seonggeo-Eup, Seobuk-Gu, Cheonan-Si, Chungcheongnam-Do, Korea
4F No.6, Lane 280, Zhongshan North Road, Taiwan
PO Box 60896 Charlotte NC, USA
451 Bellevue Road Newark DE, USA
Ul. Strefowa 16 Dzierzoniow, Polska
Bachtobe Ietrasse 3, 8810 Horgen, Horgen, Switzerland
Tokyo Electron Ltd. Akasaka Biz Tower, 3-1 Akasaka 5-Chome, Minato-Ku, Tokyo 107-6325, Japan
51, Jangangongdan 6-Gil, Jangan-Myeon, Hwaseong-Si, Gyeonggi-Do, Korea
2400 Grove Blvd. Austin TX, USA
1F, No.126 Hedan Rd. Pudong Shang Hai 200131, China
Toshiba Corp. 517, Yeongdong-Daero, Gangnam-Gu, Seoul, Korea
20 Pasir Panjang Road #12-25/28 Mapletree Business City, Singapore
2570-1, Urasuda, Kamo-Shi, Nigata, Japan
20 Pasir Panjang Road #12-25/28 Mapletree Business City, Singapore
72-34, Horikawa-Cho, Saiwai-Ku, Kaw Asaki-Shi, Kanagawa, Japan
Tripod Technology Corp. No.7, Middle Section, Mianzhou Aven Xiantao Hubei, China
UIL Co., Ltd. Lot F1 Que Vo Expanded Industrial Zone, Phuonglieu, Quevo, Bacninh, Vietnam
ULVAC, Inc. 5, Hansan-Gil, Cheongbuk-Eup, Pyeongtaek-Si, Gyeonggi-Do, Korea
Versum Materials Inc. (Singil-Dong) 283, Haebong-Ro, Danwon-Gu, Ansan-Si, Gyeonggi-Do, Korea
7201 Hamilton Blvd. Allentown, USA
WiSol Co., Ltd. D1-1, D1-3 International Industrial City Xeda Tianjin, China
No.26 Street 05 Vsip Bac Ninh Industrial Zone Tu Son Town, Bac Ninh Province, Vietnam
Wonik Materials Co., Ltd. 30, Yangcheong 3-Gil, Yangcheong-Ri, Ochang-Eup, Cheongwon-Gu, Cheongju-Si, Chungcheongbuk-Do, Korea
Wonik IPS Co., Ltd. 75, Jinwisandan-Ro, Jinwi-Myeon, Pyeongtaek-Si, Gyeonggi-Do, Korea
1 2 3 4